Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS B550M-K Anakart Satın Al 5 Mart 2022 01:11 1 1 ASUS B550M-K Anakart Ürün yurt dışından elime ulaştı. Sıfır olarak geldi ve ben ryzen 5900x işlemci ile denemek için kullandım. Ryzen 5 serisi işlemciler ile sorunsuz çalışıyor. Yalnızca 2 saate yakın çalıştırdım. Sıfırdan farksız kutusu ile birlikte İstanbul içi elden ya da şehir dışı kargo ile gönderim yapılır. Çok az pazarlık yapılır. Ürün yurt dışından geldiği için garanti durumu hakkında bilgim yok. Referanslarıma göz atabilirsiniz Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı —Satıldı— Ps5 Slim Digital Sıfırdan Farksız —SATILDI—Xbox Series X Beyaz Versiyon Sıfır Xbox 9.Nesil Velocity Green Controller Sıfır