Şimdi Ara

Asus , Çizgi Elektronikle Yollarını Ayırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
4.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediklerin güzel hocamda şimdi soket garanti dışı kalma olayı başıma geldi ve kart daha serviste 1 ay oldu alalı , çizgi gidince ürün arıza yaptı ve garanti dışı durum nolcak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadigim simdi yetkili servis kim olicak.

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerin güzel para istesin verelim yapsın ama 1 aylık anakartı soket değiltirdim adı altında garanti dışı bırakırsan ilerde yaşanacak başka arıza anakart çöp , ve kaldıki anakart hala serviste 1 aylık anakart garanti dışı ve asus bunlara yol verdi şimdi nolcak kart çöp oldu .

• Heralde asus kendi yapıcak servis işini hocam

• Haber doğru ise kullanıcıların ve forumun hali
    Çizgi'ye
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Videoyu izlersen zaten çizgi yetkilisi niyazi saral açıklıyor olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Araba örneği tam olarak karşılamaz bu durumu. Kişi ne kadar usta olursa olsun alet olmadıktan sonra o soketi değiştiremez. İyi niyetten bahsetmemin nedeniyse kullanıcı hataları.İsterlerse ilgilenmeyebilirler. Bende zamanında pinleri yamulttum ve adam dese ki ben ilgilenmem bu senin hatan. Bende o zaman ya para vereyim öyle yapın diyecektim ya da üstüne soğuk su içecektim. Soketi değiştirip garanti dışı bırakma durumunu ahlaksal açıdan yanlış görmüyorum ben. Ama tabi kullanıcıdan cuzi bir miktar talep edilip garanti kapmasında değiştirilirse daha sonra kişiden kaynaklanmasyan sorunlar garanti altına alınacağı için firmanın itibari açısından artı sağlar. Ama donanımsal sorunu olan bir ürünün biosu güncelleyip yollamanın bir izahı olamaz

@Fatih211

Ne kadar iyi niyet olursa olsun sizin yaşadığınız olayda siz soğuk suyu içmemişsiniz sevindirici ama benzer sıkıntıdan belkide başkaları içti.Sonuçta kullanıcı hatasını bilirsiniz servise gittiğinizde eli boş dönerseniz çok canınız sıkılmaz ama garanti kapsamında göturup işi çözemezseniz 1 ay parasını verdiğiniz urunu kullanamazsanız hatta geri döner tekrar sıkıntı çıkarsa bu can sıkar.

Aslında boş tartısma hem teknik bilgi becerileri hemde ufaktan iyi niyetleri olursa yeni teknik servisin tadından yenmez

Zaten videoda adama soruluyor karar kimden çıktı diye ticari gibi bir cevap verip geçiştiriyor eğer çizgi bıraksaydı biz bıraktık kardeşim derdi.Piyasaya suan baktıgımızda msi ciddi atak yapmış.Daha ucuz olmasının etkisi de var ancak internette gezen teknik servis sorunlarının da bazı kişileri asustan kaçırdığı da aşikar.

Ben en son 6-7 sene önce pc topladım o aralar asus herkesin dilindeydi teknik servisi bir numara yorumları vardı bu gunlerde tekrar pc bölumune bakmaya basladım forumda ve gördum ki msi atakta corsair herkesin dilinde.Eskiden yanlış hatırlamıyorsam kingston ramların yanında corsairin adı geçmezdi şimdi herkeste var.Demekki sıkıntı oldugunu farketmişler ki çizgiyi sağda indirmişler

• Oh acayip sevindim. Ya ayrıca şu Levent Abi ne kadar dolu bi adam heryerinden bilgi taşıyor. Gun beyin yerinde olsam valla bi şekilde Levent Abiyi DH kadrosuna katardım.

• Benim bi derdim yok ama ekran kartımda pahalı sayılmaz fakat içimden bi bozulursa nanayı yedik çizgiyle uraşırız 2-3 ay diodum bakalım yenisiyle nolcak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 18 Eylül 2014; 6:43:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Madem çizginin bi hükmü kalmadı garanti dışı birakmasida geçersiz sayilmali. Öle saçmalık mı olur!!!

• Hobaaa.cizgi denilen gudubetten kurtulduk demekki.neyse o degilde gelen cidden gideni aratmaz umarim.:)))

• bakalım asus kime vercek servisligi
  • Çizginin batacağını düşünüyorum bu hamleden sonra,fakat Niyazi hocama yazık olur;işte ona üzülürüm

• Dedikleri gibi , garantisi bitmesine 2 ay kalan ekran kartını bozup yerine aynı kart artık raflarda olmadığından yeni model değişimi hayali kuran kansız hırsızlar , kendi kullanıcı hatalarını servise yıkmaya çalışanlar vs vs bunlarda çok fazla vardı , bizim milletde düzenbaz , hırsız ve cahil bunuda unutmamak lazım

bir yandanda çizginin her müşteriye yukarıda yazdığım insanlar gibi davranmasıda kötüydü malesef
  • Nedesem bilemedim.Son 2 yıldır şikayetler ve sorunlar aldı başını gidiyordu.X99 sokete geçerken asus düşünüyordum tabi bunu çizgiye güvenerek değil de, artık kendilerine çeki düzen verirler umuduna tutunmuştum. Kim ne derse desin yeni oluşumda mutlaka sorunlar olacak bu bir ekip işi asus Türkiye buna hazır mı ? gerçi koskaca asus önlemini almıştır.Genede ben başka marka bakayım ne olur ne olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Çizginin batacağını düşünüyorum bu hamleden sonra,fakat Niyazi hocama yazık olur;işte ona üzülürüm

Hiç üzülmeyin. Çizgi Asus teknik servisini devrediyor. Yolları ayıran benim. Başından beri fikir benimdir. Tüm süreci de ben yönlendiriyorum ve servisi devir alacak firmaya da eleman, teknoloji ve yedek parça sözü verdim. Kim yollarını ayırıyor ? :)

Ama şuna ben de inanıyorum. Asus Çizgi elektronik'ten 1,000 kat veya 10,000 kat büyük firmadır ve gereğini yapacaktır.
  • Niyazi Saral kullanıcısına yanıt
    İyi o halde hocam,sizi başka alanlarda görmek isteriz

• Niyazi Saral kullanıcısına yanıt
    Garanti dışı bıraktığınız anakartlarşa ilgili bir acıklama yaparmısınız niyazi bey ? 1 aylık kartı müşteri memnuniyeti adı altında garanti dışı bıraktınız şimdi ne olucak ? Buna açıklık getirin acilen

• Çizgi zamany ürün alanlar ürün bozulursa yeni servise mi yollayacak o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i7_4790k

...bi yandan da iyi oldu asus kullanıcıları rahatlamış olucak.

"Gelen gideni aratır" diye bir söz var. Umarım öyle olmaz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.