Şimdi Ara

Asus DSL-N17U mu Airties Air 5760 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turk.Net ' e geçiş sürecinde alacağım modeme karar vermekte zorluk çekiyorum. Ev ortamında antreye koyulup odalardan bağlanılacak modeme, 5-6 aygıt kablosuz üzerinden bağlanacak ortalama. Kablolu bağlanmayı düşünmüyoruz şimdilik. Fiyat olarak maksimum 300 lira civarındaki ürünlere bakıyorum.

Mümkün olduğunca ileriyi düşünerek almak istiyorum, işimi uzun süreler görecek bir modem istiyorum. 100 mbps'i zorlanmadan kaldırabilecek olması da benim için önemli şu an için.

Asus DSL-N17U için hem Asus olması hem de sürekli güncel firmware sunuyor olması ilgimi çekti ancak ac desteği 5ghz eksikliği var.

Airties Air 5760 için de 5 ghz ac desteği var ama ne kadar uzun süreli olur sorun yaşar mıyım emin olamıyorum.

Kullananlar veya fikri olanlar yardımcı olabilirse çok sevineceğim. Teşekkürler.

• Fikri olan kimse yok mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

Fikri olan kimse yok mu acaba?

Merhaba, bu iki modem arasından Fiyat performans bakımından airties 5760 almanız daha mantıklı bir tercih olacaktır. yok ben uygun fiyata vdsl modem almak istiyorum derseniz de tenda v300 vdsl adsl destekli modemi de tercih edilebilir. her iki modemin çekim gücü ve kaliteleri iyidir.

son olarak tavsiyemforum dan alışveriş çek bölümünde ücretsiz n11 kuponu veya uygun fiyata kupon satın alıp modemi daha uygun fiyata getirebilirsiniz.

• RENAT27 R kullanıcısına yanıt
    Sadece ac ve 5 ghz desteği yüzünden mi airties i tavsiye ettiniz hocam acaba, yoksa bir tecrübeniz var mı iki modemle ilgili.

• Ac lazımsa daha üst seviye cihazlara bakabilirsin. İlla Asus, Airties olacak diye kaide yok tabi. Yabancı tarafta, D-link, Linksys, Netgear, Xioami gibi ürünler olabilir. Bizim tarafta ise, TP-Link, Tenda, gibi markadalara da bakabilirsin. Araştırmasını iyi yapıp, incelemelere bakıp, beklediğiniz ightiyaçları karşıladığını görün. Ac olarak bağlantıyı ne derece stabilitede iletiyor, aktarım hızları nedir (local bağlantıda) çekim performansı nasıldır, media sunucusu olarak kullanılacak mı, harici data hdd üzerinden indirme istenir mi gibi?
  • Hocam modemi aldınız mı?
    Aldıysanız hangisine karar verdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 29 Eylül 2017; 12:37:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.