Şimdi Ara

Asus G703GX-PS91K - ₺17,210 (Newegg)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün Newegg tarafından satılıyor, fiyat bayağı uygun geldi bana açıkçası ama herkesin bütçesine hitap etmiyor tabii.
    www.newegg.com
    ROG G703GX Desktop Replacement Gaming Laptop, GeForce RTX 2080, Intel Core i9-8950HK Processor, 17.3" Full HD 144 Hz 3 ms G-SYNC, 16 GB DDR4, 512 GB PCIe SSD, RGB, Windows 10 Pro - G703GX-PS91K - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/dark-gray-asus-g703gx-ps91k-gaming-entertainment/p/2WC-000N-003G7?Item=2WC-000N-003G7

• Geçer hocam, kişisel kullanım olacağı için sadece ek olarak noterden 100TL ye bir vekaletname veriyorsunuz kargo şirketine. Ben öyle almıştım bir keresinde $1500 ü geçtiği için. Gümrüğe ek bir şey ödemiyorsunuz. Newegg hallediyor. Alsam mı bilemedim bunu ya 3-4 bin tl daha ucuz da çok kaba bir makine.
  • Gümrükten geçmez bu 1.500$ sınır var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    Geçer hocam, kişisel kullanım olacağı için sadece ek olarak noterden 100TL ye bir vekaletname veriyorsunuz kargo şirketine. Ben öyle almıştım bir keresinde $1500 ü geçtiği için. Gümrüğe ek bir şey ödemiyorsunuz. Newegg hallediyor. Alsam mı bilemedim bunu ya 3-4 bin tl daha ucuz da çok kaba bir makine.
  • ttiklaus T kullanıcısına yanıt
    çok kaba falan az kalır buna bildiğin takoz niyetine kullanılmalık ürün bana sorarsanız

fiyatını ısınma sorununu falan bilmem de aynı donanım(ekran kartı max q sadece) 2.28 kg a sığabiliyorsa (GS75 Stealth 9SG) gidip takoza bu parayı vermezdim.
  • Yakın zamanda neweggden elektronik bir ürün alan oldu mu ? Ürünü satın al kısmına bastıgınızda vergi ekleniyor fakat bunun üstüne Türkiye'ye gelince birşey ödeyecekmiyiz ? Gümrükte kalır mı. 1-2 hafta içinde alışveriş yapan varsa tecrübesini paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttiklaus

Geçer hocam, kişisel kullanım olacağı için sadece ek olarak noterden 100TL ye bir vekaletname veriyorsunuz kargo şirketine. Ben öyle almıştım bir keresinde $1500 ü geçtiği için. Gümrüğe ek bir şey ödemiyorsunuz. Newegg hallediyor. Alsam mı bilemedim bunu ya 3-4 bin tl daha ucuz da çok kaba bir makine.
    Newegg mi hallediyor hocam vergi muhabbetini amazon gibi.
    Kaba olsa ne olacak ki bir oyun laptopundan ne incelik bekliyorsunuz? Zaten bu laptoplar öyle kucağa aliyim de oynayayım cihazı değil.

3ms ekranı beğenmedim.

Göz atın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 28 Kasım 2019; 17:24:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Newegg mi hallediyor hocam vergi muhabbetini amazon gibi.
    Kaba olsa ne olacak ki bir oyun laptopundan ne incelik bekliyorsunuz? Zaten bu laptoplar öyle kucağa aliyim de oynayayım cihazı değil.

3ms ekranı beğenmedim.

Göz atın isterseniz

Alıntıları Göster
    Newegg hallediyor evet. Bu konuda benim tecrübelerim mevcut:https://forum.donanimhaber.com/newegg-com-tecrubem-urunlerim-geldi--135950569. Her soruya cevap verdim aslında ama ilk mesaja eklemedim hepsini. Kısaca anlatmak gerekirse, bütün süreci newegg yönetiyor. Gümrüğe takılır mı bilmiyorum ama, takılır da vergisi çok çıkarsa en kötü iade eder paranı alırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Newegg gümrük ücretini hallediyor ama ürün $1500 > üzeri olduğu için ekstra birde NOTER vekaletnamesi istiyor kargo şirketi. Bu sadece $1500 ü geçen ürünlerde böyle yoksa diğerlerinde direk geliyor gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttiklaus

Newegg gümrük ücretini hallediyor ama ürün $1500 > üzeri olduğu için ekstra birde NOTER vekaletnamesi istiyor kargo şirketi. Bu sadece $1500 ü geçen ürünlerde böyle yoksa diğerlerinde direk geliyor gene.
    Amazondan indirim beklemeye gerek yok o zaman newegg varken peki geri dönüş muhabbeti oluyor mu yine amazondaki gibi? Verginin üstünü geri ödüyorlar mı?
  • Verginin üstünü sanırım ödüyorlar emin değilim, şöyle bir şey var ama ürünü beğenmedim ücretsiz göndereyim yok. Eğer üründe sorun varsa ücretsiz gönderebilir, iade edebilirsiniz. Zevki iadelerde kargoyu + %10 da ürün ücret kadar paket açıldığı için ödüyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.