Şimdi Ara

asus gtx560 dcuII mi 570 dcuII mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir iki gün içinde ekran kartı alacağım... ama kararsız kaldım 560mı alayım 570mi ?
    SLI, hız aşırtma vs yapılmayacak stok halde çalıştırıcam... bide uygun fiyata nerden alabilirim bu kartları ?

sistemimde bu ;

MSI 880GMS-E35 AMD 880G AM3 DDR3 SATA3 mATX Anakart

Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9D3/4G)

AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci

Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002)

ASUS DRW-24B3ST SATA DVD-RW Optik Sürücü (Kutulu)

Dark Falcon Çift USB 3.0 Portlu High Power B12S 750W 80+ Plus Bronz Güç Kaynaklı Pencereli Mid-Tower Kasa

• aralarındaki performans farkına değecek kadar fiyat farkları var, bütçe sorun değilse GTX570 i tercih edebilirsiniz.
  • bütce uygunsa GTX570 DCII tavsıye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

bütce uygunsa GTX570 DCII tavsıye edilir.
    bu fiyat pahalımı sizce ? en uygununu nerden bulabilirim acaba?

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/asus-nvidia-fermi-gtx570-directcu-ii-1280mb-ddr5-320-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

birde forumda 2.el zotac 580 AMP! ekran kartı var 570in sıfır fiyatından ucuz...

hangisini almalı sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnerdem -- 1 Kasım 2011; 0:10:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: knnerdem

bu fiyat pahalımı sizce ? en uygununu nerden bulabilirim acaba?

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/asus-nvidia-fermi-gtx570-directcu-ii-1280mb-ddr5-320-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

birde forumda 2.el zotac 580 AMP! ekran kartı var 570in sıfır fiyatından ucuz...

hangisini almalı sizce ?

Alıntıları Göster
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6882

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

üstat ödemesini havale yapıcam sizce güvenilir bir sitemidir ?
  • quote:

quote:

üstat ödemesini havale yapıcam sizce güvenilir bir sitemidir ?

Alıntıları Göster
    sorunsuz sıtelerdendır

• quote:

sorunsuz sıtelerdendır

Alıntıları Göster
    MSI Gtx560 Ti hawk -- 610tl
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4127

Bu kartı alın bence gpu frekansı 950mhz olduğu için, gtx570'in ayarında bir kart. Öte yandan Gtx570 DC II de gayet iyi oc olur.

• quote:

sorunsuz sıtelerdendır

teşekkürler üstat ;)

@HiqhWoltage üstadım eğer 570in performansı verecekse eğer 250TL fazla vermenin anlamı yok diye düşünüyorum... alınacak kartların hiçbirinde oc yapılmayacak....
  • quote:

quote:

sorunsuz sıtelerdendır

teşekkürler üstat ;)

@HiqhWoltage üstadım eğer 570in performansı verecekse eğer 250TL fazla vermenin anlamı yok diye düşünüyorum... alınacak kartların hiçbirinde oc yapılmayacak....

Alıntıları Göster
    Dostum bence gtx560 ti hawk al cünkü arada 250tl ye değecek bir fark oc yapmayacaksan kesinlikle yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 1 Kasım 2011; 0:37:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Dostum bence gtx560 ti hawk al cünkü arada 250tl ye değecek bir fark oc yapmayacaksan kesinlikle yok.

teşekkürler üstat yardımcı olduğun için...
    büyük ihtimallede 560ti hawk alacağım...
  • quote:

quote:

teşekkürler üstat yardımcı olduğun için...
    büyük ihtimallede 560ti hawk alacağım...

Alıntıları Göster
    asus gtx 560ti dc2 derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

asus gtx 560ti dc2 derim...

Alıntıları Göster
    asus directcu II ile MSI hawk arasındaki fark nedir üstat ?
    yani neden asus gtx560 ti ?

EDİT : forumda bir arkadaş zotac 580 AMP satıyor bu kart nasıl sizce ?

http://resim.donanimhaber.com/m_53110846/tm.htm

bu kararsızlık kafa yedirtir yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnerdem -- 1 Kasım 2011; 12:42:50 >

• quote:

2kartda gtx 560ti ise sorun yok ayırman gereken 560 ile gtx 560tidir ti eki eski efsane olan geforce4200 4400 4600 serilerindeki ti lerdir eski geforce4 mesela mx 440 kodu vardı yada mx420 geforce2 vardı sonlarında ti eki alanlar en iyi modellerdi ve güçlülerdir 4200ti ve 4400ti gibi...

gtx 460 ın o.cli hali gtx 560dır... ama gtx 560ti gpusu geforce114 gpusu son revizyondur en az ısınan en verimli gpudur çok az elektrik harcar ama performansı muazzamdır... deftda 820mhzdir ram 4000mhzdir 170watt harcarlar buda bu nvidia kartlar arasında çok idaeldir düşüktür... kartın rop sayısı fazladır 460a göre core sayısı yine fazladır 384 core
    o sadece küçük ti eki aslında fark ettirir...

gtx 580amp ise düz fanlıdır sadece zotac o.c yapıp satar düz model kart almanla arasında bir fark yoktur sadece o.c edilmiş ufaktan.. refarans tasarım kart vapor chamber tabikide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 1 Kasım 2011; 20:56:40 >

• quote:

quote:

2kartda gtx 560ti ise sorun yok ayırman gereken 560 ile gtx 560tidir ti eki eski efsane olan geforce4200 4400 4600 serilerindeki ti lerdir eski geforce4 mesela mx 440 kodu vardı yada mx420 geforce2 vardı sonlarında ti eki alanlar en iyi modellerdi ve güçlülerdir 4200ti ve 4400ti gibi...

gtx 460 ın o.cli hali gtx 560dır... ama gtx 560ti gpusu geforce114 gpusu son revizyondur en az ısınan en verimli gpudur çok az elektrik harcar ama performansı muazzamdır... deftda 820mhzdir ram 4000mhzdir 170watt harcarlar buda bu nvidia kartlar arasında çok idaeldir düşüktür... kartın rop sayısı fazladır 460a göre core sayısı yine fazladır 384 core

gtx 580amp ise düz fanlıdır sadece zotac o.c yapıp satar düz model kart almanla arasında bir fark yoktur sadece o.c edilmiş ufaktan.. refarans tasarım kart vapor chamber tabikide

o zaman gtx 560ti dcu2 mı alayım ? 560ti hawk mı ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnerdem -- 1 Kasım 2011; 21:35:45 >

• quote:

quote:

quote:

o zaman gtx 560ti dcu2 mı alayım ? 560ti hawk mı ? :D

Alıntıları Göster
    Kafan karışmasın. Oc yapmam diyorsan Türkiye'deki en hızlı gtx560Ti'yi önerdim sana. Hawk yani. Saat hızı olarak %20 daha yüksek dc II'den.

• quote:

Kafan karışmasın. Oc yapmam diyorsan Türkiye'deki en hızlı gtx560Ti'yi önerdim sana. Hawk yani. Saat hızı olarak %20 daha yüksek dc II'den.

peki ilerde SLI yapsam bu kartla çok abes olurmu ? :D

ya bütün sistemi tek başıma toparladım bi ekran kartında takıldım ve cidden kafam acaip karışık... onumu alsam onu mu alsam bir sürü alternatif var ekran kartlarında
  • quote:

quote:

peki ilerde SLI yapsam bu kartla çok abes olurmu ? :D

ya bütün sistemi tek başıma toparladım bi ekran kartında takıldım ve cidden kafam acaip karışık... onumu alsam onu mu alsam bir sürü alternatif var ekran kartlarında

Alıntıları Göster
    SLI için çok iyi kart. Kalın değil ve anakartında fazla slot kaplamaz.

• quote:

SLI için çok iyi kart. Kalın değil ve anakartında fazla slot kaplamaz.

Alıntıları Göster
    bende gtx560ti ile gtx570 arasında fena halde sıkıştım kaldım eğer gtx570 2012'de de sıralamasını kısmen koruyuyacaksa gtx570 istiyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deltaeagle

bende gtx560ti ile gtx570 arasında fena halde sıkıştım kaldım eğer gtx570 2012'de de sıralamasını kısmen koruyuyacaksa gtx570 istiyorum açıkcası

Alıntıları Göster
    560ti hawk tan gtx 570 performansı alacaksam eğer o kadar fark ödemek bana biraz mantık dışı geliyo...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.