Şimdi Ara

asus gtx560 dcuII mi 570 dcuII mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asus 560 ti top yada normal modeli, bf3 te ful ayarlarla 30 -50 fsp alıyorum gayet yeterli, olmuyor dediler ama ti top modelinde slı denedim gayet basarılı buldum

edit: tek 560 ti top karta bf3 30-50 fsp slı ti top ta craysis2 60 fsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timi555 -- 2 Kasım 2011; 14:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Orijinalden alıntı: DeWo

quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

MSI-N560GTX-TI-HAWK 950MHz GPU / 4200MHz bellek

http://www.netsiparis.com/detay/12821210146/MSI-N560GTX-TI-HAWK--256BIT--1GB-GDDR5-DVI Havale %4 İndirim : 609,57 TL
    Tek Çekim %3 İndirim : 615,92 TL

ASUS ENGTX 560TI DC2 TOP(256Bit)1GB DDR5 DVI HDMI
    1GB DDR5 DVI HDMI 900/1800 MHz

Havale Fiyatı: 549,85 TL Tek Çekim Fiyatı: 555,64 TL
    http://www.incehesap.com/asus_engtx_560ti_dc2-510-20120.html

benim secimim asus gtx 560 ti 900/1800MHz top olurdu

Asus'un bellek hızıda 4200mhz mi?

evet asus'un da bellek hızı 4200 ancak bunun etkisi shader ve gpu frekansı kadar olmuyor. Stok halde hawk daha iyi bu tartısılmaz ve daha ince. 3 arkadasım twin frozr II kullanıyor herhangi bir fan şikayetlerini duymadım oc'suz kullanıyorlar. Kart 2 yıl garantili, asus'un aksine. Eğer SLI yapmam ve garanti benim için önemlidir derseniz asus top tabi iyi seçim olur. Ancak hawk'ın oc potansiyeli bence daha yüksek. Komponentleri kücümsenemeyecek kadar iyi. Gtx570 performansını direk verir demiyorum O'na yakın bir performans verir diyorum. Gtx570 directCU II 900tl den baslayan fiyatlara sahip ve arada ki farka değmez bence. Driver problemi abartılacak birşey değil bence.

Birkaç gün içinde neden MSI alınmaması gerektiğini açıklayacağım. Onun için şu an en doğru seçim ASUS'tur. MSI TR'ye bir sorun neden MASCOM'u değilde
    servispointi seçtiniz diye... Ya dün soket değişecek anakart için servispointe gittim. 35 USD+KDV ücreti var dendi. Tamam kredi kartı dedim? Abi komisyonu olabilir dendi. Şaka mı ya bu? kredi kartı ile komisyon olabilir!!!! Diğer yaşadıklarım değil asıl budur işte tehlikeli olan. Adamalara 23 gün süreniz var tamir ettiniz ettiniz yoksa yenisni ben almasını bilrim diyorum. ' gün sonra bana telefon edip abi sen bu karetı al ben parça siparişi verdim 15-20 gün sonra getir ben çözeceğim diyorlar. Parça geliyor ücret 35+USD KDV bir de liste fiyatındanmışşşşşşş. Yanımda nakit az kartla veriyim diyorum aldığım cevaba bak ya?
    Komisyonu olabilir. Ya kaçpara olur 70 TL'nin komisyonu hocam? 5 TL 10 TL? Geleli devamına peki Çizgi bu soketi ücretsiz değiştirip öyle garanti dışı bırakıyor ama ücretsiz tamir ve onarım hakkını yine geri veriyor sadece iade ve değişim hakkın olmuyor. Sen benim LGA1155 soketi sıfırıyla değiştirip 70 TL ücret istiyorsun garanti kısmı ne olur? Cevap onu bir yukarıyla konuşurum oluyor. Tamam MSI TF aldın fan bozulursa yırttın. Daha dün sordum peki mosfet yandı
    abi biz onarım yanlısı değiliz bize fotoğraflarla verilmiş örnekler var garanti dışı bir duruma benzerse garanti dışı diyorlar. Mosfette kullanıcı payı çoktur ama bazen hatalı tasarım veya üretimhatası varda ordan patlak verebilir. En azından mosfet değişimi olur ki kartta çöpe gitmesin. Zaten çöpe giderse bir daha adam sana gelmez. Başak mal mı yok değil mi?

Olayın başını hiç anlatmıyorum onlar sonra gelecek.... Yalnız çok sevdiğim bir markaydı artık ben almam. Aynı şekilde Sapphire de aynı teknik servise gidiyor.
    İster Penta ister Datagate olsun. Hele datagate diye sevinen ya da 2.el de satanlar eksik bilgiyle ürün satıyor. MSI için MASCOM nasıl sadece getirip satıyorsa
    tıpkı bende de mascom garanti belgesi olduğu halde Servispointe gidiyorsa, Sapphire de aynı şekilde. Hele bu kadar yüksek fabrika garantili OC'lu malı hiç almam. Ya neyin hangi fabrika garantisi. Paramla malımı 3 aydır yaptırmaya çalışıyorum hem de 23 gün kanuni süremi kullanmaya tenezzül etmeyeyim dürüst hakkaniyetli iş olsun diye. Adam sistemim uyarı veriyor ben burda fazla ürün tutamıyorum diyor tutuşuyor. Sen al abi ürünü geri, parça gelince gene getir diyor. Eyvallah diyoruz sonra gelen fiyata bak verilen tutulmayan sözlere bak. Bir deürünü ilk teslim ettiğinde onarılmıştır diye not düşmeyi ihmal etmiyor. Kendince uyanık ya hepsi. MSI'ın Mersalı maldan hiçbir farkı yoktur artık...........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 2 Kasım 2011; 20:38:44 >

• sedat abi geçmiş olsun anakartın neydi ve soket değişcekse pinmi kırıldı yada koptu? neden ücretli değişim yapıyorlar kullanıcı hatasınamı maruz kaldı?
    servis pointi biliyorum hepsi teste oraya gönderiyor gigabyte ise bt test diye biyere gönderiyordu önceden... ama haklısın en azından asus olsaydı ücretsiz değişirdi senin baskın atakların sonucu bordun :) olduya bittiye getiremezdiler seni bendede bitane sağlam bord var msi türkiye ofis üzerinden bağlantı yapcam torpilsiz olmuyor bu işler bilirsin

birde çizgi çizgi diyor herkes asus striker 2 formula bordumuz çizgi tarafından tamir edildi denip yolladındı yapılmadı ama...garantiside bitti üst sol çaprazda hat eklemişler pcbye belli ama çalışmıyor tertemiz bord sıfır sanarsın çöpe atmaya kıyamıyorum asus promotorü arkadaşa bi yemek ısmarlıcaz el altından sokcaz tamire başka yolu yok

öyle böyle diyoruz ama servisde en başarılı ve müşteri memnuniyeti vgalarda zotacdı ne kadar kart garantiye gitse 8800gtlerden tutun gtx 260 275 295 gtx 470 480ler vs hepsi garantiden sıfırı ile değişti...bu yüzden zotağı seviyorum...penta ve mascom çıkışlı olanlar tabikide ... şimdi mersa pentanın yarısını aldı biliyosun huylarınıda değiştirmesinler bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 3 Kasım 2011; 3:02:46 >

• ASUS gtx560 ti top modelini aldım dün itibarı ile multiplayerde herşey ultra 4xaa 1440*900'de ortalama 35-75 fps arası alıyorum gayet güzel.Ancak kartın belleği yetersiz kaldığından sanırım oyunu oynarken sürekli HDD çalışıyor.
  • anakartınız 125w işlemci destekliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: électronic

anakartınız 125w işlemci destekliyormu ?

evet destekliyor.
  • quote:

ASUS gtx560 ti top modelini aldım dün itibarı ile multiplayerde herşey ultra 4xaa 1440*900'de ortalama 35-75 fps arası alıyorum gayet güzel.Ancak kartın belleği yetersiz kaldığından sanırım oyunu oynarken sürekli HDD çalışıyor.

AIDA 64 1,85 versiyondu sanırım. Onu kur. MSI Afterburner 2,1 versiyonu kur. Afterburmer Onscreen (OSD) ayarlarında framerate sıcaklık GPU Usage ayarlarında OSD seç. Daha sonra AIDA64'ü (Eski Everest) çalıştırıp File/Dosya 'dan Harici uygulamaları seçip orda CPU USAGE ve RAM USAGE ile ilgili osd ayarını yapıp tekrar afterburnerde capture menusünde tuş atama kısmında yok yazan yere tıkla F11 basıp onu ss tuşu olarak ata. Oyuna girdiğinde CPU RAM GPU usage değerliri ve sıcaklık değerini görüyorsan f11'a bas. SS'leri afterburmer'ın atadığı klasörden ya da afterburner menüsünde ilgili yerden view diyerek
    görebilirsin. Bir tanesini burada hızlıresim abload vb upload edip ekle bir görelim derim.
    Çok güzel kart aldın. Gerçi bir kaç gün de geç kaldın ama sağlık olsun. Maximum performans dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

sedat abi geçmiş olsun anakartın neydi ve soket değişcekse pinmi kırıldı yada koptu? neden ücretli değişim yapıyorlar kullanıcı hatasınamı maruz kaldı?
    servis pointi biliyorum hepsi teste oraya gönderiyor gigabyte ise bt test diye biyere gönderiyordu önceden... ama haklısın en azından asus olsaydı ücretsiz değişirdi senin baskın atakların sonucu bordun :) olduya bittiye getiremezdiler seni bendede bitane sağlam bord var msi türkiye ofis üzerinden bağlantı yapcam torpilsiz olmuyor bu işler bilirsin

birde çizgi çizgi diyor herkes asus striker 2 formula bordumuz çizgi tarafından tamir edildi denip yolladındı yapılmadı ama...garantiside bitti üst sol çaprazda hat eklemişler pcbye belli ama çalışmıyor tertemiz bord sıfır sanarsın çöpe atmaya kıyamıyorum asus promotorü arkadaşa bi yemek ısmarlıcaz el altından sokcaz tamire başka yolu yok

öyle böyle diyoruz ama servisde en başarılı ve müşteri memnuniyeti vgalarda zotacdı ne kadar kart garantiye gitse 8800gtlerden tutun gtx 260 275 295 gtx 470 480ler vs hepsi garantiden sıfırı ile değişti...bu yüzden zotağı seviyorum...penta ve mascom çıkışlı olanlar tabikide ... şimdi mersa pentanın yarısını aldı biliyosun huylarınıda değiştirmesinler bari

Burhanım ücretini vereyim sorun değil ben hatamı kabul ettim ama onların bu işe yeni girmesinden yararlanıp 23 günde yapmazsanız hakem heyetine giderim demedim. Ayrıca bunu benden öğrendiler. Benim neden öğrendiğimi bana bunu ilk tavsiye edeni duyduklarında daha bi,r hayret ettiler. Maalesef artık
    kanunlarda tüketicinin çok avantajı var. Eğer malın tamir edilebiliyorsa bunu diğer firmalar yapabiliyorsa sen de yapmak zorundasın kullanıcı hatası varsa ücret talep edersin. Bu ücretin bile bir makul sınırı da olmalı ayrıca... Tamam 70 TL az biraz fazla. 50 Tl olsa fazla ses etmezdim ama e o zaman kalan garantimi de koru. Anakartın diğer hiçbir yerinde hiçbirşey yok. Ayrıca tamir yok sıfır soket geliyor Fonton 936 USB makina varmış onlarda tanesi 30000 USD
    ve 4 tane var diyorlar birde. İşte bu makina da diğer hiçbir komponent zarar görmeden tek noktada fabrikasyon işlem yapılıyor ve soket sıfır hata ile sökülüp
    sıfır hata ile taklıyor. Tamam güzel hizmer ama bu hizmetin hakkı da iyi bir ücret alıyorsan garantiyi de korumak olmalı.

Fonton936 USB
     asus gtx560 dcuII mi 570 dcuII mi ?

Bunu ilk getiren de Çizgidir....

• merhaba
    yeni bir ekran kartı alacağım asus HD6970 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı ve asus GTX570 DirectCU II GDDR5 1280MB 320Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı arasında kalmıştım.ama burda yazanları okuduktan sonra ASUS GTX560 Ti DirectCU II TOP GDDR5 1GB 256Bit Nvida GeForce DX11 Ekran Kartı almayı düşünüyorum. aslında nvida ya hiç ısınamadım bugüne kadar ama marka fanatiği olmamak lazım :)
    sorum şu; bu kartla tabiki oyun oynayacağım ama bunun yanında hd kalitede videolarla kurguda yapacağım,bunun yanında 3d max gibi programlarda kullanacağım. özellikle kurguda hd videolar ile çalışırken çok fark olurmu arada?
    eski ekran kartım sapphire 2900 pro idi.onunla kurgu yaparkan aynı anda 2-3 hd videoyu oynatmaya kalkınca kasıyordu,ama 1 tanede çok rahat çalışıyordum.(işlemcim quad 6600 bu arada).
    sizce yeterli olurmu ASUS GTX560 Ti DirectCU II TOP yoksa başka bir kartımı tavsiye edersiniz?

edit:HD6950 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartıda iyiye benziyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3n61n -- 3 Kasım 2011; 13:48:05 >

• Asus 3 slotu işgal ediyor peki bu slotlar nedir ne kullanamam mesela tv kartı ya da pcı express sata dönüştürü filan takamazmıyız ya da SLI yapabilirmiyiz tam olarak bilgi verecek varmı ? Bu arada kullanma istediğim anakart asus p8z68 pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsalix

Asus 3 slotu işgal ediyor peki bu slotlar nedir ne kullanamam mesela tv kartı ya da pcı express sata dönüştürü filan takamazmıyız ya da SLI yapabilirmiyiz tam olarak bilgi verecek varmı ? Bu arada kullanma istediğim anakart asus p8z68 pro

Hocam anakartın resmini indirip bak. Orda bellidir zaten.....
  • ekran kartı hangi slota takılıyor ya da şöyle söleyim ben bu anakarta asus SLI yapabilirmiyim ? Ya da tek olarak kullanırsam PCI Express Sata Dönüştürücü Ya da TV kartı takabilmek için boş yer kalırmı hangi 3 Slotu kapatıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsalix -- 3 Kasım 2011; 17:37:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsalix

ekran kartı hangi slota takılıyor ya da şöyle söleyim ben bu anakarta asus SLI yapabilirmiyim ? Ya da tek olarak kullanırsam PCI Express Sata Dönüştürücü Ya da TV kartı takabilmek için boş yer kalırmı hangi 3 Slotu kapatıyor?

İşaretlediğim kısımları kullanamazsın eğer SLI yada CF yaparsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

ASUS gtx560 ti top modelini aldım dün itibarı ile multiplayerde herşey ultra 4xaa 1440*900'de ortalama 35-75 fps arası alıyorum gayet güzel.Ancak kartın belleği yetersiz kaldığından sanırım oyunu oynarken sürekli HDD çalışıyor.

AIDA 64 1,85 versiyondu sanırım. Onu kur. MSI Afterburner 2,1 versiyonu kur. Afterburmer Onscreen (OSD) ayarlarında framerate sıcaklık GPU Usage ayarlarında OSD seç. Daha sonra AIDA64'ü (Eski Everest) çalıştırıp File/Dosya 'dan Harici uygulamaları seçip orda CPU USAGE ve RAM USAGE ile ilgili osd ayarını yapıp tekrar afterburnerde capture menusünde tuş atama kısmında yok yazan yere tıkla F11 basıp onu ss tuşu olarak ata. Oyuna girdiğinde CPU RAM GPU usage değerliri ve sıcaklık değerini görüyorsan f11'a bas. SS'leri afterburmer'ın atadığı klasörden ya da afterburner menüsünde ilgili yerden view diyerek
    görebilirsin. Bir tanesini burada hızlıresim abload vb upload edip ekle bir görelim derim.
    Çok güzel kart aldın. Gerçi bir kaç gün de geç kaldın ama sağlık olsun. Maximum performans dilerim...

Açıklamalarınız ve önerileriniz için çok teşşekkür ediyorum,çok iyi fiyata çok iyi bir kart aldım gerçekten bu kadar iyi performans beklemiyordum.Dediğiniz programları yükledim umarım eve döndüğüm zaman yükleyeceğim resimleri alıp.Dün kabataslak msi after burnerda fps ortalamasına baktığımda 35-125 fps olduğunu gördüm sevindim ortalama fps ise 65-70 civarında ki tüm ayarlar full ultra.Kartın sıcaklığı 60c idi max bu ısı iyimidir?Hangi ısı derecesi kötü olur kart için onu merak ediyorum.2085

• quote:

sedat abi geçmiş olsun anakartın neydi ve soket değişcekse pinmi kırıldı yada koptu? neden ücretli değişim yapıyorlar kullanıcı hatasınamı maruz kaldı?

Usta 3dmark programini tam surumunu nerden bulabilirim acaba. Test edeyim sonuclarini sana bildiriyim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Açıklamalarınız ve önerileriniz için çok teşşekkür ediyorum,çok iyi fiyata çok iyi bir kart aldım gerçekten bu kadar iyi performans beklemiyordum.Dediğiniz programları yükledim umarım eve döndüğüm zaman yükleyeceğim resimleri alıp.Dün kabataslak msi after burnerda fps ortalamasına baktığımda 35-125 fps olduğunu gördüm sevindim ortalama fps ise 65-70 civarında ki tüm ayarlar full ultra.Kartın sıcaklığı 60c idi max bu ısı iyimidir?Hangi ısı derecesi kötü olur kart için onu merak ediyorum.2085

Çıkacağını zannetmiyorum ASUS GTX560 TI'ın ama 80 dereceye sıkıntıolmaz fakat bu kartlar için genel kabul edilen 70 derecelerdir. Onu da ancak oyunlardan ziyade sentetik testler gösterir. Oyunları 60 derecelede oynarsın. Aslında Afterburner'da fan ayarını OSD yap fan % 45 gibi çalışıyorsa 50-55 yapsan ses fazla olmaz ve kart 70 dereceyi geçerse yine 70'in altına çeker ısıyı. Kartı zorlamak istersen Furmark 1,91 indirip kur. 15 dakika kadar Burn-in testinde bırak sıcaklık o zaman 80 dereceyi geçecektir. HD6870 ile ben 60 derece oynardım Burn-in yaptım 17 dakikada 88 dereceye kadar çıktı. Oysa 6870
    serin bir aslında ama önemli olan oyunda 65 dereceyi hem de fanı aoutoda bırakarak bile geçmemiş olmasıydı. Zotac GTX560 AMP var bir haftadır ben de onu bugün geri verip ASUS GTX560 TI bakacağım bende.....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çıkacağını zannetmiyorum ASUS GTX560 TI'ın ama 80 dereceye sıkıntıolmaz fakat bu kartlar için genel kabul edilen 70 derecelerdir. Onu da ancak oyunlardan ziyade sentetik testler gösterir. Oyunları 60 derecelede oynarsın. Aslında Afterburner'da fan ayarını OSD yap fan % 45 gibi çalışıyorsa 50-55 yapsan ses fazla olmaz ve kart 70 dereceyi geçerse yine 70'in altına çeker ısıyı. Kartı zorlamak istersen Furmark 1,91 indirip kur. 15 dakika kadar Burn-in testinde bırak sıcaklık o zaman 80 dereceyi geçecektir. HD6870 ile ben 60 derece oynardım Burn-in yaptım 17 dakikada 88 dereceye kadar çıktı. Oysa 6870
    serin bir aslında ama önemli olan oyunda 65 dereceyi hem de fanı aoutoda bırakarak bile geçmemiş olmasıydı. Zotac GTX560 AMP var bir haftadır ben de onu bugün geri verip ASUS GTX560 TI bakacağım bende.....

Hmm anladım.Ancak dün baktığımda (15 dk bakabildim) sanki fan devrini göstermiyordu,eğer göstermiyorsa neden olabilir?

• teknobiyotik.com da MSI GTX5xx serilerinde %20 indirim var arkadaşlar. ayrıca Battlefield 3 de performans karşılatırma videosu var DH de.

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/Battlefield-3-Ozel-Oyun-motoru-grafikler-ve-ekran-karti-performanslari.htm
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga.html

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Usta 3dmark programini tam surumunu nerden bulabilirim acaba. Test edeyim sonuclarini sana bildiriyim!

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=3dmark-06-basic-edition&lid=1880

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.