Şimdi Ara

Asus HD5870 ile Fps Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: moffaka

Sizin sistemin yarısı sistem ile daha çok fps alıyorum ben E5200+4850+2gb ram(1920x1080) .. multisampling i indirmeniz önemli değil;

-shadow u low yapın..
    -graphic/advanced sekmesinde graphics api bende dx 11 fakat bazı kartlarda dx9 öneriyorlar her iki türlü deneyin..
    -max foreground fps 100 de değilse 100 yapın..
    -reduce input lag disable olmalı..
    birde bunları deneyin..

Birde kartı aldıktan sonra format atmadıysanız atıp deneyin (ben bunu yapıp fps yükselttim..)
    Son olarak q6600 kesinlikle değiştirilmez raid de kasması mümkün değil gerekirse q6600 lü herşey ultra video linkleyebilirim..

Tamamdir hocam bide bunları deneyeyim bakim sonuc ne olacak gorelim.Orgrimmarda ss alıp koyarım gerekirse :) o videoyu paylaşabilir misin merak ettim?

• Dx9 veya 11 fark etmiyor. ortalama 25 fps alıyorum dediklerini yaptıktan sonra hocam. Sende nasıl ?
  • Bahsettiğim video yu aradım bulamadım.. Arkadaşım bu kartı alacaktı bizde dünya kadar video izlemiş beğenmiştik bulursam yazıcam şuan işteyim.

Bir örnek vereyim şuan e6750 (sizin işlemciden daha kötü ve 2 çekirdek eksik) + sizin ekran kartınız ile 40 fps alıyor sadece shadow kapalı.. hatta forumda da boyle başlıklar açıldı o başlıklarda ss de vardı.. o konunun üzerinden çok geçti ama bulursam linklerim..
  • Daha düne kadar aynı işlemci bende vardı 3,2ghz de kullanıyordum(4gb ram geri kalan parçalar değişmedi)(gtx 480 ile 850/1700/2000) Orgrimmar onu bendede yer yer 15-20fps e kadar dusuyordu..İ7 2600k gectim(4,5ghz de) yasadıgım şoku anlatamam..O ara ara gereksiz kasılmaları gectim resmen 2x fps ile oynuyorum(minumum fps için söyluyorum ozellikle). 8x aa da açsam 0x aa da fark etmiyor bir kasma yavaslık hissi vardı hep.
    Ayarlarım 1680*1050 dx11 api 8x aa 16af hersey ultra.

Not: Aynısı bf3 içinde geçerli eski sistemde gene hersey ultra olarak 45-60 fps ile oynuyordum ama bariz bir yavaslık hakimdi sanki 30fps oynuyor hissi veriyordu.
    Ani mause hareketleri yogun catısma sahneleri vs şimdi 60fps+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

Daha düne kadar aynı işlemci bende vardı 3,2ghz de kullanıyordum(4gb ram geri kalan parçalar değişmedi)(gtx 480 ile 850/1700/2000) Orgrimmar onu bendede yer yer 15-20fps e kadar dusuyordu..İ7 2600k gectim(4,5ghz de) yasadıgım şoku anlatamam..O ara ara gereksiz kasılmaları gectim resmen 2x fps ile oynuyorum(minumum fps için söyluyorum ozellikle). 8x aa da açsam 0x aa da fark etmiyor bir kasma yavaslık hissi vardı hep.
    Ayarlarım 1680*1050 dx11 api 8x aa 16af hersey ultra.

Not: Aynısı bf3 içinde geçerli eski sistemde gene hersey ultra olarak 45-60 fps ile oynuyordum ama bariz bir yavaslık hakimdi sanki 30fps oynuyor hissi veriyordu.
    Ani mause hareketleri yogun catısma sahneleri vs şimdi 60fps+

Hmmm anladım.O zaman ben bu işlemciyle bu şekilde oynamaya devam edicem.i5 e geçince bakıcaz artık duruma :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.