Şimdi Ara

Asus M4A785D-M Pro Hakkında Sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus M4A785D-M Pro anakartını almayı düşünüyorum ancak elimdeki parçalar uyacak mı bilmiyorum ben monte edebilirmiyim bu sorunların cevabını arıyorum..

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-m4a785d-m-pro-amd-785gsb710-ddr2-1200oc-am3am2am2-amd-anakart/ProductDetails.aspx?productId=bd53775&categoryId=152#Gorseller

elimdeki parçalar
    --Ati HD 3870
    --Stormax 2 GB DDR2 800 MHZ RAM (2 ADET)
    --AMD2 +6000 3.0 GHZ
    --COLOR MASTER 650 WATT PSU
    --A09 VENTO ASUS KASA

bilgisayarımı çok iyi kullanırım tamamıyla hakimim ama gel gelelim donanımda fazla iyi değilim...parça söküp takarım ama anakart farklı birşey cesaret eksikliği ile takabilirmiyim...

teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flipmode5 -- 3 Kasım 2010; 20:38:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flipmode5

--Stormax 2 GB DDR4 800 MHZ RAM (2 ADET)
    --AMD2 +6000 3.0 GHZ

Ramler ddr2 galiba?
    785GM-E51'de ddr3 ram kullanılıyor, bu yüzden ramleri değiştirmen gerekecek.
    Ne yazıkki işlemcide de sıkıntı var, anakartın am3 ve bildiğim kadarıyla işlemcin am2 ve am2+ soketli anakartlarda çalışıyor. 785GM-E51'in işlemci destek listesi:http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1866&maincat_no=1
    Belirttiğin model gibi sb710 çipsetli, aynı zamanda am2+ olan anakartlarda var ve ram değişikliğine de gerek kalmadan aynı işlemci ile geçiş yapabilirsin. Bu arada, neden anakartını değiştiriyorsun?

Ekleme: Bilgisayarı seviyorsan bu montaj işine biryerlerden başlaman gerekecek zaten. Anlayan bir arkadaşın varsa bereber yapın, hem öğrenmiş hem de riske girmemiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 2 Kasım 2010; 22:48:29 >

• Ramlar DDR2 800 mHz yanlış yazmışım çok özür diliyorum....

anakartım bozuldu harici ve dahili ekran bileşenleri çalışmıyor.Ekranıma görüntü gelmiyor ama PC çalışıyor....çevremde araştırdım anakart arızalı imiş...Gigabyte marka idi biosunu güncelledim olmadı ekran kartını güncellemiştim olmadı...biosu sıfırlamıştım olmadı...ekstra fan almıştım iyi soğusun die fayda etmedi...PC içinde zerre toz bırakmadım oda olmadı bende yenisini almaya karar verdim bu meteliksiz dönemlerimde...

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-m4a785d-m-pro-amd-785gsb710-ddr2-1200oc-am3am2am2-amd-anakart/ProductDetails.aspx?productId=bd53775&categoryId=152
    bu linkteki almaya değermi die merak ediyorum yardım etmeye devam eden arkadaşlara teşekkürler kucak dolusu sevgiler

bu arada kendim monte etmeye karar verdim... :D

• quote:

--Ati HD 3870
    --Stormax 2 GB DDR2 800 MHZ RAM (2 AdeT)
    --AMD2 +6000 3.0 GHZ
    --ColOR MASTER 650 WATT PSU
    --A09 veNTO ASUS KASA

bu parcalari 785d-m pro ile sorunsuz kullanabilirsin guzel karttir.montajda zorlansan zorlansan 20+4 guc kablosunu birlestirip takacaksin iki parcaysa bir de power reset tuslarinin kucuk girisleri var anakartin uzerinde yazar ne nereye diye.onlarin yonunu yanlis yapabilirsin onu da deneyerek bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

--Ati HD 3870
    --Stormax 2 GB DDR2 800 MHZ RAM (2 AdeT)
    --AMD2 +6000 3.0 GHZ
    --ColOR MASTER 650 WATT PSU
    --A09 veNTO ASUS KASA

bu parcalari 785d-m pro ile sorunsuz kullanabilirsin guzel karttir.montajda zorlansan zorlansan 20+4 guc kablosunu birlestirip takacaksin iki parcaysa bir de power reset tuslarinin kucuk girisleri var anakartin uzerinde yazar ne nereye diye.onlarin yonunu yanlis yapabilirsin onu da deneyerek bulursun.

elime geçti board cumartesi takacağım stressiz takmayı umuyorum... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.