Şimdi Ara

ASUS M5A97 Serisi Kullananlar Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.725
Cevap
26
Favori
114.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar m5a97 ve Windows 7 kullanan arkadaslar bios modlu win7 aktivasyonlami orjinallestirdiniz?Yoksa farklı bir yöntemle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Arkadaslar m5a97 ve Windows 7 kullanan arkadaslar bios modlu win7 aktivasyonlami orjinallestirdiniz?Yoksa farklı bir yöntemle mi?

Bios mod yaptım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ASUS M5A97 Serisi Kullananlar Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Arkadaslar m5a97 ve Windows 7 kullanan arkadaslar bios modlu win7 aktivasyonlami orjinallestirdiniz?Yoksa farklı bir yöntemle mi?

Bios mod yaptım ben

Hocam evo mu sizin model bende yapacagım düz model bana yardımcı olabilirmisin nasıl yaptın ben hep loader ile yapıyordum bios ile yapmak istiyorum link falan verebilirsen yaparım kendim en güncel biosumu modladin bir kere yapınca bir daha yapmaya gerek kalmiyormu,yeni bios çıkınca ne yapmak gerekiyor yine lisansliyormu kendini..
  • quote:

quote:

quote:

Bios mod yaptım ben

Hocam evo mu sizin model bende yapacagım düz model bana yardımcı olabilirmisin nasıl yaptın ben hep loader ile yapıyordum bios ile yapmak istiyorum link falan verebilirsen yaparım kendim en güncel biosumu modladin bir kere yapınca bir daha yapmaya gerek kalmiyormu,yeni bios çıkınca ne yapmak gerekiyor yine lisansliyormu kendini..

Düz versiyon benimki ama ikisine de yapılabilir. Eskiden kendim yapardım ama ami bios un modifiyesini bilmediğim için hazır modlu indirim. Şu an mobİleryim bulamazsan daha sonra link gönderirim son sürümü. Yada kendi biosum kopyalanıyorsa o da olabilir.

• Burdan indirmiştim(son versiyon):http://www.mediafire.com/?47ppwkoflpglkwa
  • ordaki son versiton. Yeni bios çıkınca onu da modlaman lazım.
    updatei biosun içinden yapabilirsin. Usb ve yerel diskleri görüyor.
    bios yükledikten sonra windowsda yapman gereken birkaç işlem var. komut setinde bir kaç satır bişeyler yapıyorsun bazı loaderlarda loader yüklemeden bunu yapabileceğin seçenekler var. formattan sonra bios moduna gerek yok.
    yükleme sırasında da deneme sürümü de geç
  • Birde bu modlama dell,hp,acer hangisi ile yapılmıştır Bu komut satırına hangisini girmeliyim home premium 64bit var bende
  • sen biosu yükle hele bi sonra düşünürüz bunları. Servis Packler dahil her türlü güncellemeyi yükleyebilirsin.
  • quote:

sen biosu yükle hele bi sonra düşünürüz bunları. Servis Packler dahil her türlü güncellemeyi yükleyebilirsin.

Tamamdir hocam evde olsam şimdiye coktan kurmuştum :)
  • asus m5a97 evo anakart aldım corsair vengeance 4gb 1600mhz ddr3 ram ramlari 1333 görüyo biosu güncelledim sorun düzelmedi nasıl düzeltcem
  • master93 biosa girip ram ayarlarından 1600mhz secmen lazım..
  • oc yerinemi geçiyor yoksa kendi tanıyamadığı içinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: master93

oc yerinemi geçiyor yoksa kendi tanıyamadığı içinmi

yok hocam o.c menüsüne gir 1600mhz yap,zaten szinki 1600mhz oldugu için o.c olmaz.
  • quote:

yok hocam o.c menüsüne gir 1600mhz yap,zaten szinki 1600mhz oldugu için o.c olmaz.

http://img15.resimup.net/di/KI48.png
    denedim işlemciyi 3.7 yaptım ramlar 1600 ama %20 ocli standar hızı 667 mhz gözüküyor yine oc olmadan ramlarimi 800 mhz görmez istiyorum çok saçma böle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master93 -- 13 Mayıs 2012; 1:20:58 >
  • benide guruba eklermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekk

Beyler imzadaki sistem ile M5A97 Anakart kullanıyorum fakat bir türlü ASUS AİSuite kuramadım. Onu geçtim bir türlü işlemci frekansını boştayken düşüremiyorum... Bİos ayarlarına girdim EPU etkinleştirdim ve AUTO yaptım ama bir türlü ne frekans düşüyor ne HDD yavaşlıyor nede fanlar otomatik kısılıyor... EPU yongası bozulmuş olabilirmi...

Bende de AlSuite kurulum sıkıntısı vardı hep hata veriyordu araştırdım... AISuite Patcher Diye bir yama var onu kurunca düzeldi, Fanlarıda biostan Auto yerine manuel ayarlamaya çalış, Bu arada anakartın bios güncellmi M5A97 (1102) en son versiyon bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.giggs11

quote:

Beyler imzadaki sistem ile M5A97 Anakart kullanıyorum fakat bir türlü ASUS AİSuite kuramadım. Onu geçtim bir türlü işlemci frekansını boştayken düşüremiyorum... Bİos ayarlarına girdim EPU etkinleştirdim ve AUTO yaptım ama bir türlü ne frekans düşüyor ne HDD yavaşlıyor nede fanlar otomatik kısılıyor... EPU yongası bozulmuş olabilirmi...

Bende de AlSuite kurulum sıkıntısı vardı hep hata veriyordu araştırdım... AISuite Patcher Diye bir yama var onu kurunca düzeldi, Fanlarıda biostan Auto yerine manuel ayarlamaya çalış, Bu arada anakartın bios güncellmi M5A97 (1102) en son versiyon bu.

Yorum için teşekkürler. Şu günlerde bilgisayar yasağım var. Yasak kalktığı zaman en kısa sürede deneyim geri dönüş yaparım. tekrardan teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: r.giggs11

quote:

Sorunum Çözüldü...
    Dediğiniz gibi yama paketini internetten araştırdım ve başka bir ana karta ait bir yamayı buldum. Bir ümit dedim belki çalışır ve yamayı uyguladım sonra bilgisayar yeniden başladı. Sonrasındada Asus AI Suite kurdum ve tekrar yeniden başlattım fakat başlangıçta çalışmadı. Sonrada acab yüklenmişmi diye programlarıma girdiğimde programın yüklenmiş olduğunu gördüm. Şu an çalışıyor ve işini gayet iyi yapıyor... Özellikle EPU yongası çok sıkıntı yaşatıyordu bir türlü düşüremiyordum işlemci frekansını ve voltajını. Şimdi frekansı 0.8Ghz voltajıda 1.0V kadar düşürüyor... Ayarları kurcaladım ama bir türlü gene ekleyemdim başlangıca. Başlangıç yerine ekledim. Kayıt defterini kurcalayıp ekledim. Msconfig ten aç kapa yaptım ama başlangıçta çalışmıyor... Neyse ben onu ellede açarım. Yüklendi ya o bana yeter... Tekrardan çok teşekkür ederim...

• biosta fare sağa çekiyor bunun çözümünü bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.