Şimdi Ara

Asus N61ja-jx114v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bilgisayarimi yenilemeyi dusunuyorum, laptopa cok ihtiyacim yok aslinda bu yuzden bilgisayar toplamak ile dizustu arasinda kaldim ama yer kaplama ve tasinabilirlik acisindan daha mantikli geldi laptop, fakat simdi soyle bir sorun var ki asusun begendigim modelinin ekran karti bimekste 512mb olarak gozukuyor, forumda acilan konuda ise 1gb. bimeksi ucuzluk bakimindan tercih ettim, acaba oraya ozel mi oyle? yardimci olursaniz sevinirim. (internetten almayi dusunmuyorum bu arada.)

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/111995/asus-n61ja-jx114v.aspx
    http://forum.donanimhaber.com/m_40032512/tm.htm

ha bir de soyle bir imkan var, acerin as5740g modeli, fakat modelin cok sorun cikarttigini dahasi acerin guvenilmez bir marka oldugu soyleniyor her yerde, onun da linki asagida.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/111017/acer-as5740g-i5-430m-lx-pmb02-077-.aspx

hemen hemen ayni ozellikler fakat arada 150 liralik bi fark var ama acer kafama yatmadigi icin serviste surunecegime 150 lirayi gozden cikarabilirim.

• bende bimeksten alıcaktım ekran kartı 512 yazınca şaşırdım 5730 un 512 mb olmaması lazım ya bi yanlışlık var ya da hakketen öyle aslında bimeksi arayıp sormak lazım ayrıca 150 tl lik fark bence normal çünkü 5730 5650den çok daha iyi bi kart ayrıca asusun malzeme kalitesi daha iyi acerın çok sorun çıkarttığını ve servis konusunda iyi olmadığını söylüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert!! -- 9 Haziran 2010; 16:24:33 >
  • 5650 ile 5730 arasında büyük bir fark yok neredeyse aynı kartlar. Ama 150 lira fark varken , sen de bu farkı gözden çıkarmışken Asus'u tercih etmen daha mantıklı olur. Acer şu anda 1522 lira etmez zaten. Daha yeni bimeksten 1380 liraya aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

5650 ile 5730 arasında büyük bir fark yok neredeyse aynı kartlar. Ama 150 lira fark varken , sen de bu farkı gözden çıkarmışken Asus'u tercih etmen daha mantıklı olur. Acer şu anda 1522 lira etmez zaten. Daha yeni bimeksten 1380 liraya aldım..

eh tahminimce 1522nin kdvli fiyat olmasindan kaynaklaniyor bu fark. kampanya varmis urunlerde, kdvyi almiyorlar, bir de sanirim pesin odemede %10 dolaylarinda indirim vardi
  • en iyisi bimeksi arayıp sorun. herhangi bir mağazasını arayın. direkt kutudan bakar söylerler..

bence yanlışlık var.. bu arada bazı akşamlar indirim oluyor. denk gelirseniz daha uyguna alabilirsiniz..

bende de masaüstü vardı. kardeşim askerde. 2 ay sonra gelecek. ona vereceğim. bende 2 ay dayanamadım ve hemen aldım laptop u.

şunu söylemeliyim.. crt den lcd ye geçerken yaşadığım zevki, şu an masaüstünden laptop a geçerken yaşıyorum..

kesinlikle laptop diyorum..
  • Bu modelin konusu var. Başka konu kalabalığı yapmaya gerek yok değil mi....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.