Şimdi Ara

Asus p5pl2 onboard ses kartımla ilgili problemim..Lutfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumda yeniyim arastırdım ama bulamadım lutfen bana yardımcı olunn..Asus p5pl2 anakartı kullanıyorum.Ses kartı ile ilgili problemim var.

1) Winampta muzik dinlerken pauselayıp tekrar play dedigimde sadece cızırtı cıkıyor.Tekrar pause play yaptıgımda duzeliyor..

2) Ornegin Assasins Creed oyununda hiçbir konuşma cıkmadan oynadım.Sadece kılıc sesleri ve kuş bocek sesleri vardı..

3) En son oynadıgım Flight Simulator oyununda kısa sureli(1-2 saniye) ve devamlı olarak cızırtı cıkıyor.

Bilgisayarımı 3-4 kere formatlamış olmama ragmen(baska sebeblerden dolayı) ses kartımdaki sorundan kurtulamamış bulunmaktayım..

Logitech x530 model 5.1 sistemi kullanmaktayım.Butun ayarlarını kurcaladım ama olmadı...

Lutfen yardım.Herkese tesekkurler..

• Yhaa bu konu hakkında bilgisi olan yok mu yaa:(:(
  • aynı sorun bendede var ama sadece winamp ta oluyor pauseye bastıktan sonra play dediğim zaman çok kötü bir cızırtı geliyor.. marka asus
  • Oyunlarda olmadımı boyle bir sorununuz?Muzik pek sorun deil duzeltilio da oyunda cok can sıkıcı bişey yhaa..
  • kulaklık veya başka bir hoparlör kullandın mı onlarda da aynı sorunu veriyomu?
  • Cook emin deilim ama kulaklık denedim die hatırlıorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.