Arkadaşlar Kumanda yazılımı cd sinde yok bende İnternetten çektim ama sürekli disconnect nasıl bi çözümü var anlamadım. Alıcısını XP otomatik tanıdı yoksa onunda drivermı var?
forumda bu anakart ı kullanan çok insan var ama kimse bi cvp yazmaya tenezzül etmiyor..Yinede teşekkür ederim
Merhaba,
Ben henüz sistemi kurmadım. RAM lerimi bekliyorum. Kurulum yapar yapmaz sizin durumunuzu test edeceğim.
Teşekkürler,
Hicks
bende varda ben kumandayı bir köşeye attım kullanmıyorum bile
teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: hicks
Merhaba,
Ben henüz sistemi kurmadım. RAM lerimi bekliyorum. Kurulum yapar yapmaz sizin durumunuzu test edeceğim.
Teşekkürler,
Hicks
ya arkadaşlar benim bilgisayarda 2 3 güne gelecek. benim merak ettiğim bu anakartla birlikte bi fan da bereber geliyormu. geçen gün asus türkiyeden birisini teknoloji televizyonun da elinde bu fanla gördüm de bu da bereberinde geliyor demişti.
quote:
Orjinalden alıntı: irikartal
ya arkadaşlar benim bilgisayarda 2 3 güne gelecek. benim merak ettiğim bu anakartla birlikte bi fan da bereber geliyormu. geçen gün asus türkiyeden birisini teknoloji televizyonun da elinde bu fanla gördüm de bu da bereberinde geliyor demişti.
Merhaba,
Kutudan heatsink için bir fan çıkıyor, isterseniz kullanırsınız, isterseniz kullanmazsınız padif soğutma yaparsınız o size kalmış.
Tşk,
Hicks
ee bi cvp yokmu hala? Kumandaaaaa
bendede var kumandayı calıstıramadım
kumanda yazılımı cd de var arkadaslar ben kullanıyorum guzel ama sole bi sorun var pc yi fisten cekip taktıgınızda direk kumanda ile acılmıyor onun dısında bi problemi yok bence guzel bisey :)
Arkadaşlar benim konuyla ilgili olmayan bi sorum olacak.. :) Bu anakartı İstanbul içinde bulamıyorum.. Bildiğiniz bi yer var mı alabileceğim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme