Şimdi Ara

Asus p7h55-m lx anakartıma 1151 soket işlemci takamaz mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, p7h55-m lx model anakartıma vatanbilgisayarda 1156 soket işlemci satılmadığını gördüm, yani seçeneklerde 1156 yoktu 1151 var. Anartım neredeyse 10 yılı aştı sanırım. Bu anakartıma 1151 soket işlemci takabilecek miyim? Buradan vatanbilgisayarda ki hangi işlemcinin anakartıma uyduğunu link olarak bana atarsanız sevinirim. Şuan kullandığım işlemci athlon x2 240. Çokta memnunum işlemcimdem 1080p videoları izleyebiliyorum 2 video aynı anda yürütebiliyorum sıkıntım yokda, anakartımın uyumlu olduğu en güçlü işlemciyi almak isteyeceğim. Bunuda artık kullanabildiğim kadar kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir85 -- 17 Şubat 2020; 9:42:23 >

• Dediginiz board S1156 Intel board kullandıgınız Athlon islemci ise AMD board, P7H55-M LX Anakartınıza İ7 880, i7 870 gibi gayet guzel islemciler alıp takabilirsiniz.
    2. Elde 100-300 TL aralıgında bu islemcilerden bulup takıp kullanabilirsiniz.
  • Ya anakartin yanlış ya işlemcin yanlış. 2sininde doğrusunu soylersen yardımcı oluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

Dediginiz board S1156 Intel board kullandıgınız Athlon islemci ise AMD board, P7H55-M LX Anakartınıza İ7 880, i7 870 gibi gayet guzel islemciler alıp takabilirsiniz.
    2. Elde 100-300 TL aralıgında bu islemcilerden bulup takıp kullanabilirsiniz.
    İ7 880 işlemci kartımın desteklediği en üst işlemcimidir? İ7 nedemek zaten biliyorumda kartımın desteklediği başka modeli varmı ya da i9 varsa onu almak amacım. Son bir kere daha masraf yapıp biricik yarim bilgisayarımı 20 sene boyunda işlemci değiştirmeden kullanmak istiyorum. Toplam 30 sene kullanmış olurum :) Tekrarlayacak olursam belirttiğiniz işlemci alabileceğim desteklenen en üst işlemci mi?
  • O karta takilacak en iyi islemci Xeon X3440'tir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

O karta takilacak en iyi islemci Xeon X3440'tir.
    Teşekkürler.
  • bence 870-880 daha iyi ama arkadasın dedigi server islemci de aynısı sadece 870-880 yanlıs hatırlamıyorsam daha yuksek saat hızına sahip
    Bu 3 unden birini alırsanız alabileceginiz en iyi islemciyi almıs olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    ASUS M5A78L-M LX Anakart
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

bence 870-880 daha iyi ama arkadasın dedigi server islemci de aynısı sadece 870-880 yanlıs hatırlamıyorsam daha yuksek saat hızına sahip
    Bu 3 unden birini alırsanız alabileceginiz en iyi islemciyi almıs olursunuz.
    Teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Ya anakartin yanlış ya işlemcin yanlış. 2sininde doğrusunu soylersen yardımcı oluruz

Merhaba yanlış yazmışım anakartım asus m5a78lm lx. Bu kartın desteklediği en yüksek kapasiteli işlemciyi yazabilir misiniz? Ben oyun oynayan biri değilim fakat 4k video izlemeyi severim. Ön bellek miktarı seçimini en yüksek olan tarafa kullanırım. Belki 10 sene oldu belki aştı bu işlemci. Anakartıma en üstünü takayım bir daha zaten değişmez sanırım.

• izmir85 İ kullanıcısına yanıt
    https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Motherboards/All-series/M5A78LM_LX3/HelpDesk_CPU/
    FX-8370E gözüküyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.