Şimdi Ara

ASUS P8Z68-V-GEN3 BİOS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS P8Z68-V-GEN3 ana kartı aldıgımda sitede yazılan acılma sorunlarını yaşadım servise gönderincede yeni anakart geldi
    size sormak istediğim
    1 USB 3.0 kart okuyucu ile USB 3,0 üzerinden fotğraf kopyalarken (HDD SATA III) pc kopyalama işi bitene kadar başka bir işlem yapmama izin vermiyor
    2 bilgisayar 2.20 dk açılıyor
    3 Bios güncellemesini ALL Suite menüsünden yapayım dedim server arıyor bekleyin diyor fakat saatlerce bekliyor
    Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. Belki sistem bileşenleri sorun olur diye aşağıda sistem bileşenlerini yazdım Herkese selam olsun

Anakart ASUS P8Z68-V-GEN3
    İşlemci İntel 2500K 3.3 mhz 6 cach
    Seagete 500 GB SATA III
    Kingston 2x4GB 1600 mhz KHX1600C9D3_4G rem.

• o yazilimda bir sorun var. en iyisi sen bios u dosya olarak cekip bir flash diske yaz ve o sekilde yap bios update i...
    bende v pro gen 3 var ve en ufak bir sorun yasamadim. bios update ile duzelir belki seninde sorunlar
  • Bios güncellemesini program üzerinde dosyadanda yapabilirsiniz yada flash disk ilede yapabilirsiniz iki seçeneğide deneyiniz hocam.
  • Cevaplar için teşekkürler fakat ayrıca biosu siteden indirip kurma konusunda çekimserim yanlış bişi yapıpda kartı bozmayayım bu konuda iybir anlatım olursa denemeye çelışırım
    Bu arada Mevcut bios 0301 yenisi 3402
  • quote:

Orijinalden alıntı: Refik1

Cevaplar için teşekkürler fakat ayrıca biosu siteden indirip kurma konusunda çekimserim yanlış bişi yapıpda kartı bozmayayım bu konuda iybir anlatım olursa denemeye çelışırım
    Bu arada Mevcut bios 0301 yenisi 3402

Merak etmeyiniz hocam herhangi bir problem çıkmaz :) AI SUITE II ile yaparsınız rahatca yapabilirsiniz çok basit yani korkmanıza gerek yok
  • All suit II saatlerce bağlanmaya calışıyor sonrasında hata veriyor
  • Dosyayı indirip göstererek mi yapıyorsunuz yoksa internetten mi yap diyorsunuz pcye indirip ROM dosyasını gösteriniz hocam.
  • Merhaba biraz gec cevaplıyorum
    Dosyayı asus sitesinden indirip All suit II programından Bios update ten tanıtıp güncelleme yapabileceğimi söylüyorsunuz bu tama
    Asusu sitesinde bios yeni versiyon download kısmında üç değişik link var bunlar dan herhangi biri olurmu
    selamlar
  • Herhangi birinden indirebilirsin 3 ude ayni dosya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Arkadaşlar Bios update yapıyorum fakat bana Picture file (resim dosyası )soruyor ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.