Şimdi Ara

Asus P8Z68-V Kullanıcı İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
14.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Yabanci forumlarda okudugum kadariyla bu dualboot sorunu bios da memory icin xmp secerek yada bclk 100 yapinca duzeliyormusdogrumudur arkadaslar?sabaha gidip alacagim...

maalesef dostum ne yaptıysam düzeltemedim kafam bozulursa anakartı bile satmayı düşünüyorum.
  • bu kötü oldu yaneyse acaba baska anakart mi baksamsu gene-z nasildir acaba?
  • pm attım inceleme hakkında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

pm attım inceleme hakkında...

Cevaplandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Yabanci forumlarda okudugum kadariyla bu dualboot sorunu bios da memory icin xmp secerek yada bclk 100 yapinca duzeliyormusdogrumudur arkadaslar?sabaha gidip alacagim...

yok öle bi sorun 105.1 x 46 win7+ubuntu
  • Bugünden itibaren bu anakarta kavuşmuş durumundayım :)
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _emreyy_

Bugünden itibaren bu anakarta kavuşmuş durumundayım :)

hayırlı olsun güle güle kullan bu arada adaşız sanırım
  • pro modelini sipariş verdim uygun fiyata geldim bakalım gelsin görelim
  • Arkadaşlar z68 anakartlarda onboard ekran kartlarını nasıl iptal edebiliyoruz acil cevap bekliyorum program sorun çıkarıyor her defasında :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setric

Arkadaşlar z68 anakartlarda onboard ekran kartlarını nasıl iptal edebiliyoruz acil cevap bekliyorum program sorun çıkarıyor her defasında :(

biosdan "igpu multi monitor" u disable yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani1907

quote:

Orijinalden alıntı: Setric

Arkadaşlar z68 anakartlarda onboard ekran kartlarını nasıl iptal edebiliyoruz acil cevap bekliyorum program sorun çıkarıyor her defasında :(

biosdan "igpu multi monitor" u disable yapın.

Hocam sağol çözdüm olayı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: McGhoosT

quote:

Orijinalden alıntı: _emreyy_

Bugünden itibaren bu anakarta kavuşmuş durumundayım :)

hayırlı olsun güle güle kullan bu arada adaşız sanırım

Saolasın adaş :) ama bi süre kullanamayacağım kartları. Çünkü elimde kasa yok 1-2 ay içerisinde para denkleştirip aerocool xpredator kasa alıcağım ve montesine başlayacağım hayırlısıyla :)
  • Asus P8Z68-V Açma düğmesine bastıımda açılma sesi geliyorken birden herşey susuyor (hiç bir ses gelmiyor). 2 sn sonra tekrar fan vs. ses geliyor sonra yine birden herşey susuyor. bu olay arka arkaya 3 kez oluyor ve her defasında 3 kez de açılıyor. Acaba sorunu tam anlatabildim mi? daha 1 aylık bilgisayar...
    -- Asus P8Z68-V
    -- İ5 2500k
    -- saphire hd 6850
    -- OCZ SSD 120GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: laruz

Asus P8Z68-V Açma düğmesine bastıımda açılma sesi geliyorken birden herşey susuyor (hiç bir ses gelmiyor). 2 sn sonra tekrar fan vs. ses geliyor sonra yine birden herşey susuyor. bu olay arka arkaya 3 kez oluyor ve her defasında 3 kez de açılıyor. Acaba sorunu tam anlatabildim mi? daha 1 aylık bilgisayar...
    -- Asus P8Z68-V
    -- İ5 2500k
    -- saphire hd 6850
    -- OCZ SSD 120GB

bendede 2. seferde açılıyor sadece kasanın fişini tak ekranı monitörü vs. kısaca kasa haricindeki herşeyi çıkar prizden öyle dene
  • quote:

Asus P8Z68-V Açma düğmesine bastıımda açılma sesi geliyorken birden herşey susuyor (hiç bir ses gelmiyor). 2 sn sonra tekrar fan vs. ses geliyor sonra yine birden herşey susuyor. bu olay arka arkaya 3 kez oluyor ve her defasında 3 kez de açılıyor. Acaba sorunu tam anlatabildim mi? daha 1 aylık bilgisayar...
    -- Asus P8Z68-V
    -- İ5 2500k
    -- saphire hd 6850
    -- OCZ SSD 120GB

Bende de 2. kez de açılıyordu ama windows ekranında pc donuyordu sırf bu yüzden anakartı satıp MSI aldım şuan sorun yok.
  • quote:

quote:

-- Asus P8Z68-V
    -- İ5 2500k
    -- saphire hd 6850
    -- OCZ SSD 120GB

Bende de 2. kez de açılıyordu ama windows ekranında pc donuyordu sırf bu yüzden anakartı satıp MSI aldım şuan sorun yok.

MSI'ın hangi modelini aldınız acaba hocam, bende i5 2500k için anakart araştırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenSiz

quote:

quote:

-- Asus P8Z68-V
    -- İ5 2500k
    -- saphire hd 6850
    -- OCZ SSD 120GB

MSI'ın hangi modelini aldınız acaba hocam, bende i5 2500k için anakart araştırıyorum.

MSI nin şuan alınabilecek en iyi anakartı olan Z68A-GD80 G3 aldım.

• bu 2 defa da açma anakart da genel bi sorunmudur ?
  • Bende baştan beri öyle bir sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.