Şimdi Ara

(((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ))) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
1
Favori
23.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pc de ram ve ekran karti olmadan neden calistirma geregi duydunuz anlayamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: singin

Arkadaşlar bu karttan bir tane vardı bir tane daha aldım lakin acaba sorunmu bilmiyorum... aşağıdaki resimde işaretlediğim kasanın arkasaındaki parçanın ışıkları yanmıyor henüz pc de ram ve ekran kartı yok denemek için açtım ilk saniye kadar yandı sonra daha yanmadı bu konu ile ilgili bilgi sahibi varmı acaba teşekkürler

(((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ)))

İlk başta kartınız hayırlı olsun. O anakart tepsisinin ışığının yanması gerekiyor. Zannımca ya pinlerinde bir sıkıntı vardır yada kabloda bir kopukluk vardır. Tekrardan bir deneme yapmanızı tavsiye ederim.

• singin arkadaşım çok ışk bir alanda baktıysan ışığının yandığını fark edemiyorsun karanlıkta bakmadıysan bir dene kolay gelsin
  • Orijinalden alıntı: ichabod

pc de ram ve ekran karti olmadan neden calistirma geregi duydunuz anlayamadim.

Bu aralar vatan aldığım bir kaç parçada sorun çıktı ve topluyacağım pc nin diğer parçaları geçikeceğinden aldığım ürünler 1veya 2 günlükten kontrol etmek istedim ve anakartın aşığının yanmadığını gördüm çalıştırma amcım kontrol dü yani

Orijinalden alıntı: nesimdural

İlk başta kartınız hayırlı olsun. O anakart tepsisinin ışığının yanması gerekiyor. Zannımca ya pinlerinde bir sıkıntı vardır yada kabloda bir kopukluk vardır. Tekrardan bir deneme yapmanızı tavsiye ederim.

Teşekkürler nesimdural diğer kartta hiç bir sorun yaşamadım şans işet bunda sorun çıktı neyse servise verdim yenisini verecekle galiba şu an ne olacağı belli değil

Orijinalden alıntı: nurettin1961

singin arkadaşım çok ışk bir alanda baktıysan ışığının yandığını fark edemiyorsun karanlıkta bakmadıysan bir dene kolay gelsin

Hayır dediğin gibi bir fikre kapıldım karanlıktada baktım ama ilgisi yok çünkü diğer rampage takılı olan kasada yanımda idi onun gayet net şekilde yandığnı görünce farkettim zaten

Benim asıl öğrenmek istediğim başka arkadaşların başına gelme ihtimali ama şuana kadar bu anakarttan tek bir şikayet duymadım şu servis önünde kırılan anakrt haricinde

Bu arada ufak bir dipnot: Şu sıralar mause almayı düşünenler microsoftun en son çıkardığı oyuncu mause sini almayı düşünüyorlarsa bir kez daha arştırsınlar çünkü hiç ergonomik değil ve sıfır kalite Onun yerine logitech darkfield çok kıyak bir ürün...

Teşekkürle arkadaşlar

• arkadaşlar bende yakında sistemin resimlerini koyacağım kanımca çok kişiye ilginç gelecektir çünkü hem çok uğraştım hemde çok masraf ettim şimdilik hoşçakalın
  • quote:

arkadaşlar bende yakında sistemin resimlerini koyacağım kanımca çok kişiye ilginç gelecektir çünkü hem çok uğraştım hemde çok masraf ettim şimdilik hoşçakalın

merakla bekliyoruz hocam..

bende mi koysam ne ama benim sistem ilginc degil komik ekran kartında destek filan var
  • Arkadaşlar yarın ram almam lazım lakin 4 yer gezdim yoktur bahsettiğim gibi yarın gün içinde istanbulda ddr3 2000mhz ocz gold ram alabileceğim yer varmı lütfen bilenler varsa yazsın Mecidiyeköyde varmıdır acaba veya şu an şipariş versem yarın elime geçermi
    Baktığım Yerler

Topkapı vatan
    Havalanı Bimex
    İncirli Gold
    Kadir has Bimex
  • arkadaşim ocz ram lerde sıkıntı var biraz bulmak güç bende amerikadan ddr3 1866 reaper ram ı oradan ısmarladım türkiyede ocz nin 1600 mhz üstü ram ı bulmak zor ya getirmiyorlar veya başka bir sıkıntı var herhalde başka marka düşünmende fayda var kolay gelsin
  • Buldum dün perpadan aldım 2000mhz repaer serisi sadece orada var bayağı aradım
  • ram lerin hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

ram lerin hayırlı olsun güle güle kullan

Sağol kardeşim allah razı olsun
  • Arkadaşlar resimdeki ürünü nereden satın alabilirim acaba lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE7EF0688 -- 3 Ocak 2010; 22:09:27 >
  • ancak yurt dışından getirtebilirsin hocam...

bu arada herkes 2000mhz i desteklediğini söylüyor kartın fakat peki neden asus un sitesinde specifications ta 1800 yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3_wii

ancak yurt dışından getirtebilirsin hocam...

bu arada herkes 2000mhz i desteklediğini söylüyor kartın fakat peki neden asus un sitesinde specifications ta 1800 yazıyor?

Kardeşim ben 2000mhz de çalıştıramadım şuan 1800 çalışıyor ancak 2000mhz dede çalıştığını okudum birkaç yerde biostan 2000mhz ye aldığımda görüntü gelmiyor
  • gerekli degerleri voltji vs grdiysen ve ramin 2000mhz destekliosa ve acilmiosa ustune ustluk asusun stsndede 1800 yaziosa brda neden 2000mhz desteklio denio?
  • Orijinalden alıntı: ps3_wii

gerekli degerleri voltji vs grdiysen ve ramin 2000mhz destekliosa ve acilmiosa ustune ustluk asusun stsndede 1800 yaziosa brda neden 2000mhz desteklio denio?
    [/quot

Asus şu şekilde belirtmiş : Maximum Bellek: 24 GB, DDR3: 2000(O.C.)*/1866(O.C.)*/1800(O.C.)*/1600(O.C.)/1333 Mhz

1333Mhz hariç hepsi o.c ayarları ile mümkündür dolayısı ile ben anakarta herhangi bir o.c uygulamış değilim her şey oto ayarda lakin eğer bilen biri tarafından o.c yapılırsa 2000mhx de çalışır
  • arkadaşlar ana kart bildiğim kadarıyla oc 2000 mhz destekliyor kolay gelsin
  • singin arkadaşım ocz 2000mhz reaper ramları perpadan hangi firmadan aldın ayrıca kaça aldın ben amerikadan 1866mhz ısmarlamıştım fakat daha alınmadı eğer uygunsa buradan alıyım diyorum bilgi verirsen sevinirim ayrıca amerikada ocz 1866 cl9 6gb ram fiyatı 258 dolar uygunmu herkese kolay gelsin
  • quote:

singin arkadaşım ocz 2000mhz reaper ramları perpadan hangi firmadan aldın ayrıca kaça aldın ben amerikadan 1866mhz ısmarlamıştım fakat daha alınmadı eğer uygunsa buradan alıyım diyorum bilgi verirsen sevinirim ayrıca amerikada ocz 1866 cl9 6gb ram fiyatı 258 dolar uygunmu herkese kolay gelsin

Nurettin kardeş benim aldığım ramlar ayrıntıları aşağıda sadece istanbulda orada var bildiğim kadarıyla çünkü çok yer baktım hiç bir yerde bulamadım...

Ben 12gb aldım fiyatı ise 1,020.510tl yani 690$

Aldığım Ram: OCZ Reaper HPC 2000MHz 6GB DDR3 Üç Kanallı Bellek Kiti (3x2GB)

Kayıt No: [OCZ3RPR2000LV6GK]

Aldığım Yer (Perpa):http://www.akortek.com/product_info.php?manufacturers_id=1&products_id=587

Bu arada nurettin amerika ile bağlantın ne konumda acaba banada bir ürün lazım (asus oc edition) Net bir fiyat alabilirmisin rica etsem

• singin arkadaşım akortekte ram bırakmamışın 12 gb niye aldın çizimmi yapıyorsun yoksa 6gb haydi haydi yeterdi tabii sen bilirsin asus oc için daha sonra bilgi iletirim sana hoşçakal
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.