Şimdi Ara

(((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ))) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
1
Favori
23.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • singin arkadaşım asus rog oc 150 ile 160 dolar arasında kolay gelsin
  • Tamam kardeşim...
  • arkadaşlar sonunda ankarada sanal marketimden ocz reaper 6gb 2000mhz ram buldum ve ısmarladım bu ram larde baya bir sıkıntı var geldiği gibi bitiyor ihtiyacı olanlar acele etsin sanal marketim.com da bilgilerinize
  • Pc her açlışta ( cpu fan error! ) hatası veriyor bununla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar..

Olası hatalar:

Cpu fanı dönüyor.
    Cpu sıcaklığı normal
    Cpu termal macun var
    En son bios yüklü

Sorunu Çözdüm

Cpu soğutucusu olarak her yerde öve öve bitiremedikleri akasanero kullanıyordum daha alalı 2 hafta ancak oldu lakin daha 2. haftada su koyuverdi heh boşuna dememişler ucuz etin yahnisi yemmez diye akasanero fanını söktüm zalmanın cnp900 fanı vardı elimde onu taktım sorun çözüldü....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE7EF0688 -- 8 Ocak 2010; 2:14:25 >
  • Selam beyler bende bu anakartı alıp sistemi değiştirmek düşüncesine kapıldım. Şuanki sistem imzamdaki gibi gayet yeterli bana fakat artık Win 7 ye geçeyim dedim. Creative ses kartıma gene destek yok win7 de sırf bu yüzden ses kartını değiştireyim düşüncesine kapıldım ki sonradan bu anakartı gördüm.

kısasa forumda yazılanları okuduğumda üzerinde gelen ses katı win7 de baya bi problem yaratmış sanırım. key sorunu tanıma tanımama sorunu gibi şeyler. ses kartını anakartı işlemciyi ve ramleri satıp komple sistem toplamak düşüncesine kapıldım ama eğer asus ile gelen x-fi ses kartında da verim alamayacak isem win7 de hiç gererk yok ve XP devam edeyim. bu kartı kullanan arkdaşlar kartla gelen ses kartı nasıl? win7 deki performansı nasıl? ve bendeki x-fi da olan programlar mevcut mu? tek derdim windows xp deki x-fi ile aldığım performansı alabilmek! birde artık xp kullanmamak. teşekkürler..

Birde asıl MAXIMUS III FORMULA INTEL P55 SOKET 1156 DDR3 1600MHZ ANAKART anakartı almak istiyordum Antalyada ki vatanda kalmamış. o yüzden rampage II yi inceleyim dedim ve ses kartı ile oluian problemleri görünce hevesim kursağımda kaldı :D biraz bilgilendirirseniz sevinirim...

• sinan 54 win 7 ses kartı bende herhangi bir sorun yaratmadı hatta otomatik olarak tanıdı ben memnunum kolay gelsin
  • slam arkadaşlar benim bir problemim var yardımcı olursanız çok makbule geçecek şimdi ben rampage ıı extreme anakart kullanıyorum 3 kanal kingston KHX1600C8D3K3/6GX bellek aldım zamanlaması 8-8-8-24 1.65 volt
    benim sorunum şu ne yaptımsa 8-8-8-24 olarak kullanamıyorum biosa girdigimde 9-9-9-24 olarak gözüküyor timingk leri elimle ayarlıyorum 8-8-8-24 olarak kayıt edip çıkıyorum fakat bir müddet sonra mavi ekran alıyorum makinam kapanıyor
    cpu yu defoult olarak kullanıyorum biostan 1600 mhz olarak gösteriyorum 1.65 volt veriyorum timingk leride elimle 8-8-8-24 olarak ayarlıyorum bir türlü olmuyor makinam bir müddet sonra reset atıyor mavi ekran alıyorum
    bu konuda açıklamalı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
  • bu anakartı pazar günü aldım aslında alırken biraz mecburiyetten aldım
    aldığım yerde doğru dürüst X58 anakart kalmamıştı ellerinde ben şu anakadar
    100 e yakın anakart kullandım ama işin aslı asus a pek ısınamadım
    onun için çok tereddüt ettim bu anakartı alırken umarım fiyatının hakkını veren bir karttır
    bunlar topiğin tamamını henüz okumadan alel acele yazdığım yorumlardır...

hatam oursa affola.......
  • Asus MAXIMUS III FORMULA aldım bende arkadaşlar... i5 750 işlemci Patriot 2*2GB 2000Mhz DDR3 ram aldım bide :)
  • Arkadaşlar anakartı yeni aldım intelin stok fanı ile sıcaklık asagıdakı gibi
    sorum ise cpu ve cpu çekirdekleri arasında ki bu sıcaklık farkı normal mi
    sistem oc suz default hızlarda calısıyor isi degerleri kafamı kurcaladı neden bu kadar fark var işlemci ise core i7 920 d0 revizyon
    kasa CM stacker

http://resimyukle.net/showpic-27579/ekran_al__305;nt__305;s__305;.jpg

HA bu arada beni de kulübe alırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantastic -- 12 Ocak 2010; 23:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_54

Selam beyler bende bu anakartı alıp sistemi değiştirmek düşüncesine kapıldım. Şuanki sistem imzamdaki gibi gayet yeterli bana fakat artık Win 7 ye geçeyim dedim. Creative ses kartıma gene destek yok win7 de sırf bu yüzden ses kartını değiştireyim düşüncesine kapıldım ki sonradan bu anakartı gördüm.

kısasa forumda yazılanları okuduğumda üzerinde gelen ses katı win7 de baya bi problem yaratmış sanırım. key sorunu tanıma tanımama sorunu gibi şeyler. ses kartını anakartı işlemciyi ve ramleri satıp komple sistem toplamak düşüncesine kapıldım ama eğer asus ile gelen x-fi ses kartında da verim alamayacak isem win7 de hiç gererk yok ve XP devam edeyim. bu kartı kullanan arkdaşlar kartla gelen ses kartı nasıl? win7 deki performansı nasıl? ve bendeki x-fi da olan programlar mevcut mu? tek derdim windows xp deki x-fi ile aldığım performansı alabilmek! birde artık xp kullanmamak. teşekkürler..

Birde asıl MAXIMUS III FORMULA INTEL P55 SOKET 1156 DDR3 1600MHZ ANAKART anakartı almak istiyordum Antalyada ki vatanda kalmamış. o yüzden rampage II yi inceleyim dedim ve ses kartı ile oluian problemleri görünce hevesim kursağımda kaldı :D biraz bilgilendirirseniz sevinirim...

Arkadaşım ben bundan önce Gigabyte X48 kullanıyordum ve onboard ses kartıyla mükemmel bir ses alıyordum, fakat rampage de x-fi kartından bu performansı alamadım !!, yazılımda ekolayzer bile yok, sesi temizliyemiyorum... ya eksik yaptığım birşey var yada, x-fi performansı yerlerde sürünüyor....

• Yeni rampage extreme ankart alıpta driver konusunda hata alanlar varmı mesala anakart ile birlikte gelen driver dvd sinden yükleme yapmaya çalıştığımda "MOTHERBOARD SUPPORT CD DOES NOT SUPPORT THİS OPERATİNG SYSTEM (WNT_6.1P_64_MCE.)" bu hatayı alıyorum...Asusun sitesinden driver indirdim aynı sorun oradada var...
  • Herkese Selamlar...
    WD 500 GB MY Passport taşınabilir harddisk aldım. Kasanın üstündeki USB portlarına taktığımda HDD ya hiç çalışmıyor yada Tık Tık..!! ses çıkarıyor... Ama HDD'yi laptop'a taktığımda tıkır tıkır çalışıyor...
    Anakart ayarlarında USB portların güç ayarları var mı acaba? Yada kartta bir bozukluk mu var?
    Bu konuda tecrübesi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastboy73

Herkese Selamlar...
    WD 500 GB MY Passport taşınabilir harddisk aldım. Kasanın üstündeki USB portlarına taktığımda HDD ya hiç çalışmıyor yada Tık Tık..!! ses çıkarıyor... Ama HDD'yi laptop'a taktığımda tıkır tıkır çalışıyor...
    Anakart ayarlarında USB portların güç ayarları var mı acaba? Yada kartta bir bozukluk mu var?
    Bu konuda tecrübesi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...

Arkaya, direkt anakart yerleşik usb sine tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: singin

Yeni rampage extreme ankart alıpta driver konusunda hata alanlar varmı mesala anakart ile birlikte gelen driver dvd sinden yükleme yapmaya çalıştığımda "MOTHERBOARD SUPPORT CD DOES NOT SUPPORT THİS OPERATİNG SYSTEM (WNT_6.1P_64_MCE.)" bu hatayı alıyorum...Asusun sitesinden driver indirdim aynı sorun oradada var...

Benim işletim sistemim windows 7 64 bit aynı sorun bende deoldur netten driverleri indirip kurdum
    ASUS un kendi verdiği utulites yazılımlarda sıkıntı yaşadım PC Probe vs bende hepsini sildim hiç
    ASUS yazılımı kurmadım sadece driverler kurulu.
    fazlada uğraşmadım vaktim olmadı çok da önemsemedim o yüzde bu şekilde devam ediyorum şimdilik
  • singin arkadaşım bende cumartesi günü win7 64 home premium yükleyeceğim daha önce yüklememde bir sorun çıkarmamıştı daha sonra bilgi veririm kolay gelsin
  • Orijinalden alıntı: hak_an

Orijinalden alıntı: singin

Yeni rampage extreme ankart alıpta driver konusunda hata alanlar varmı mesala anakart ile birlikte gelen driver dvd sinden yükleme yapmaya çalıştığımda "MOTHERBOARD SUPPORT CD DOES NOT SUPPORT THİS OPERATİNG SYSTEM (WNT_6.1P_64_MCE.)" bu hatayı alıyorum...Asusun sitesinden driver indirdim aynı sorun oradada var...

Benim işletim sistemim windows 7 64 bit aynı sorun bende deoldur netten driverleri indirip kurdum
    ASUS un kendi verdiği utulites yazılımlarda sıkıntı yaşadım PC Probe vs bende hepsini sildim hiç
    ASUS yazılımı kurmadım sadece driverler kurulu.
    fazlada uğraşmadım vaktim olmadı çok da önemsemedim o yüzde bu şekilde devam ediyorum şimdilik

Eyvallah dostum ben ilk önce driver sorunu değilde donanımsal bir (anakart) sorunu zannettim lakin görüyorumki bu şekil değil daha sonra bende sadece ekran kartı driverini kurdum o şekil devam ediyorum

singin arkadaşım bende cumartesi günü win7 64 home premium yükleyeceğim daha önce yüklememde bir sorun çıkarmamıştı daha sonra bilgi veririm kolay gelsin

Olur kardeşim galiba w.7 driverleri tam uyumlu değil zamanla düzelir büyük ihtimal Bu arada w.7 kopya ise 7600. üstü sürüm olmasına dikkat et çünkü alt versiyonlar sorunlu Orjinal ise almışsın bir kere yapacak bişi yok :)

• şıngın arkadaşım asus rampage ana kart kartta aynı yazıyı veriyor kartta herhangi bir sorun yok win7 64 sorun çıkarıyor kendi setop ına girme ana kart cd tak cd nin içini aç driver i tıkla ekranda çıkan audio,asus setap,raid bu üç ikonu işaretleme diğer ikonları işaretleip setap bas yüklemeyi bu şekilde yap herhangi bir sorun çıkarmaz veya cd siz otomatık win7 tanıdığı drayvırları kullan sana kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurettin1961

şıngın arkadaşım asus rampage ana kart kartta aynı yazıyı veriyor kartta herhangi bir sorun yok win7 64 sorun çıkarıyor kendi setop ına girme ana kart cd tak cd nin içini aç driver i tıkla ekranda çıkan audio,asus setap,raid bu üç ikonu işaretleme diğer ikonları işaretleip setap bas yüklemeyi bu şekilde yap herhangi bir sorun çıkarmaz veya cd siz otomatık win7 tanıdığı drayvırları kullan sana kolay gelsin

Eyvallah kardeşim ben şu an v7 nin kendi driverlerini kullanıyorum kısa zaman sonra çözerler zaten :)

Bu arada nurettin oc statıon nasıl temin edebiliriz bu konuda gelişme varmı ?
  • şıngın arkadaşım oc statıon için benim yeğen var amerikada ona söyleyip getirtire bilirim ama bende bazı şeyler ısmarladım valızleri getirmede biraz sıkıntı yaşadıklarını söylemişti bir arkadaşıyla benim ısmarladığım malzemeleri şubattın 5 inde göndere bilirse ozaman diyaloğa geçerek mart ayında kendisi gelecek oşekilde getittirebilirim yalnız nereden alacağını bizim burdan bildirmemiz (siteyi)lazım sana kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.