Şimdi Ara

(((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ))) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
1
Favori
23.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şu an için kullandığım sistemin stabil voltaj sıcaklık ayarları yanda zaten belirtilmiş...

(((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ)))
  • Buda sistemden bir kaç fotoğraf

• Nesim gerçekten çok başarılı olmuş
  • Harika görünüyor Nesim abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

Nesim gerçekten çok başarılı olmuş
  • Teşekkürler.
    quote:

Orijinalden alıntı: C-TİMİ

Harika görünüyor Nesim abi
  • malesef anakartı tamir edemiyorlar ..! :( piyasada bu karttan yok napıcam ben ..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

malesef anakartı tamir edemiyorlar ..! :( piyasada bu karttan yok napıcam ben ..!

Garanti kapsamında değilmiydi.. Ne diyorlar değişim mi yapacaklar yoksa garanti kapsam dışımı kaldı şimdi.........
  • Tabiki garantiliydi , ve iade ettiler, bende GIGABYTE X58A-UD7 anakat aldım iade parasıyla hatta para arttı , fan kontrol ve ışık aldım :) Olan sadece bizim kardeşliğe oldu,

Bu arada 2000mhz çalıştıramadığım ramlerimi sıkıntı olmadan 2000mhz'de işlemciyide 4.00ghz'de çalıştırmaya başladım , stbilitede sorun yok şimdiik , anakart baya hoşuma gitti , üzerinde monte edilmiş , su soğutma sistemi bile var , komedi :)
  • Bir sorum var...

Normalde bir sorunum yoktu,hatta farkında bile değildim ama bugün bios'a girince fark ettiğim 3 şey var.

1- 3.3V 4.05V gösteriyor
    2- 5V 6.13V gösteriyor
    3- 12V 14.33V gösteriyor
    3- MB ise tam komedi 127 C derece gösteriyor ki mümkün değil bu.

Neden olabilir bu değişimler acaba,OC ile filan işim olmaz denemedim bile.Bu değerler açar açmazda aynıve bazende oynayıp duruyorlar,günlerce çalışsada aynı yani.

Bu arada güç kaynağınının çıkışlarını bu esada ayrıca ölçüm şaşmaz şekilde değerinde gösteriyor.Hatta anakarttan bu PS'yi söktüm başka bir karta taktım böyle bir sorun yok.Aanlamadım gitti,acaba board'mı kafayı yedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 9 Mayıs 2010; 17:32:33 >
  • Herhalde anakartı başka bir marka ile değiştirmek daha iyi olacak,yanıt bile gelmiyor artık bu alana
  • O değerler anakart ile değildir esasında psu nun verimlilik ve voltaj ayarlını gösterir. Yani psu da sorun var demektir.. Eğer başka anakartta her şey normalse anakartın güç girişlerined problem var demektirki bu da tamamen teknik servis işi anlamına geliyor..

Bu arada ben size navigasyon ile ilgili olarak o kadar çok mesaj attımki ama bir tanesine cevap vermediniz.. Ben bu yüzden size epey darıldım..Size ilk günden bu yana elimden ne geliyorsa yardım ettim.. Fakat naçizane mesajlarıma cevap dahi vermediniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesimdural

O değerler anakart ile değildir esasında psu nun verimlilik ve voltaj ayarlını gösterir. Yani psu da sorun var demektir.. Eğer başka anakartta her şey normalse anakartın güç girişlerined problem var demektirki bu da tamamen teknik servis işi anlamına geliyor..

Bu arada ben size navigasyon ile ilgili olarak o kadar çok mesaj attımki ama bir tanesine cevap vermediniz.. Ben bu yüzden size epey darıldım..Size ilk günden bu yana elimden ne geliyorsa yardım ettim.. Fakat naçizane mesajlarıma cevap dahi vermediniz....

PSU'yu başka anakartta denedim sorun yok,tüm çıkışlarını kontrol ettim gene sorun yok,tüm voltajlar stabil.Ama buna takacak aynı anakarttan bulamadım,herhalde RampageIII'ü alacağım.

Mesaj konusuna gelince,bazı yazılarım kimilerine dokunuyor galiba hem mesajlarım siliniyor hemde bu arada mesaj kutuma epey zamandır girmeye çalıştığımda hakkım yokmuş mesajı alıyorum,yoruldum bu garip insanlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Orijinalden alıntı: nesimdural

O değerler anakart ile değildir esasında psu nun verimlilik ve voltaj ayarlını gösterir. Yani psu da sorun var demektir.. Eğer başka anakartta her şey normalse anakartın güç girişlerined problem var demektirki bu da tamamen teknik servis işi anlamına geliyor..

PSU'yu başka anakartta denedim sorun yok,tüm çıkışlarını kontrol ettim gene sorun yok,tüm voltajlar stabil.Ama buna takacak aynı anakarttan bulamadım,herhalde RampageIII'ü alacağım.

Mesaj konusuna gelince,bazı yazılarım kimilerine dokunuyor galiba hem mesajlarım siliniyor hemde bu arada mesaj kutuma epey zamandır girmeye çalıştığımda hakkım yokmuş mesajı alıyorum,yoruldum bu garip insanlardan.

Hayırlısı olsun. Ama ben sizden sadece bilgi mahiyetli ve tavsiye ölçüsünde soru sormuştum. Önemli değil. En mantıklısı anakartı garantiye göndermek.. Bu arada kullandığınız psu ne acaba............

• guncel....
  • mrb
    OCZ triple channel ramlerim var
    fakat 1600mhz den sonra sorun cıkarıyor
    2000 mhz de calıstıran arkadaslar var
    su işin sırrını bana da söyleyin ne yaptıysam cıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

guncel....

QPI/DDR CORE VOLTAJINI 1,5V UN ÜZERİNE ÇIKARMAN GEREK,YOR
  • arkadaşlar selamlar sistemimle ilgili bir sorum olacaktı ilgilenip cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
    anakart: rampage 2 extreme
    cpu:920
    ekrankartı:asus 5850
    hdd:64gb mushkin ssd
    ram: mushkin redline 3x2 1600 mhz 6.8.6.24 zamanlı ancak sanırım anakartla uyum problemi var ramleri takıyorum problem yok 6gb görüyo yeniden başlatınca ram 4 gb ye düşü üçüncü kanal ramı görmüyo rami yerinden söküp tekrar takınca tekrar 6gb görüyo ama sonra tekrar aynı problem oluyo ne yapabilirim saygılar arkadaşlar...
  • arkadaşlar hava soğutmayla bu anakartlda son bios olan 1802 ile en fazla kaç blck görebilirim 215 veya 220 blck için hangivoltaj ayarlarını yükseltmem lazım biosda
  • NB Over Temperature

Arkadaşlar yukarıdaki hata ile karşılaşan varmı acaba pc açıyorum biosa gelmeden kapanıyor....
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.