Şimdi Ara

(((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ))) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
1
Favori
23.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinizde şöyle bir seçenek bulunuyor. Almış olduğunuz ürünü 7 gün içerisinde geri iade edebilirsiniz. Tabi buluduğunuz yer ve alışveriş yaptığınız yer bu konuda size bir çok olasılıklar sunabilir. Bu konuda kendini ispatlamış ve müşteri memnunniyeti odaklı olan şirketlerden almanızı tavsiye ederim. Reklam yapmak istemiyorum o yüzden şirketlerin ismi kişiden kişiye değişir. Ama bu seçenek kullanılabilir bir seçenek. Hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nesimdural

Elinizde şöyle bir seçenek bulunuyor. Almış olduğunuz ürünü 7 gün içerisinde geri iade edebilirsiniz. Tabi buluduğunuz yer ve alışveriş yaptığınız yer bu konuda size bir çok olasılıklar sunabilir. Bu konuda kendini ispatlamış ve müşteri memnunniyeti odaklı olan şirketlerden almanızı tavsiye ederim. Reklam yapmak istemiyorum o yüzden şirketlerin ismi kişiden kişiye değişir. Ama bu seçenek kullanılabilir bir seçenek. Hayırlı günler.

nesim arkadaşım,bak bu arkadaş müşteri memnuniyeti odaklı şirketten almamış ürünleri ve uyumsuzluk çıkıncada :(hazin son...
     (((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdexos -- 27 Haziran 2009; 21:44:08 >

• ben zaten yönlendirme yaparken altını çizerek tekrar diyorum MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI BİR ŞİRKET.
    Kim yapmışsa geçmiş olsun ama bir çok sorunun mutlaka bir çözümü vardır. Bir önceki sayfada yer alan arkadaş gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: cdexos

quote:

Elinizde şöyle bir seçenek bulunuyor. Almış olduğunuz ürünü 7 gün içerisinde geri iade edebilirsiniz. Tabi buluduğunuz yer ve alışveriş yaptığınız yer bu konuda size bir çok olasılıklar sunabilir. Bu konuda kendini ispatlamış ve müşteri memnunniyeti odaklı olan şirketlerden almanızı tavsiye ederim. Reklam yapmak istemiyorum o yüzden şirketlerin ismi kişiden kişiye değişir. Ama bu seçenek kullanılabilir bir seçenek. Hayırlı günler.

nesim arkadaşım,bak bu arkadaş müşteri memnuniyeti odaklı şirketten almamış ürünleri ve uyumsuzluk çıkıncada :(hazin son...

• quote:

Orjinalden alıntı: ig

quote:

Orjinalden alıntı: sadivarol

bu anakartı almaya karar verdim ama ram konusunda birşey öğrenmek istiyorum.
    anakartın qvl sini inceledim ama aradığım ram i göremedim.

oc yapmayacağım için düşük voltajlı triple channel 6 veya 12 gb ocz platinum ram düşünüyorum.

6 gb si : OCZ3P1333LV6GK
    12 gb si : OCZ3P1333LV12GS
    http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_10666_platinum_low_voltage_triple_channel_12gb_edition

ama bu ram'lar qvl de yok sanki.
    ama olmalı diye düşünüyorum. benmi yanlış baktım, onlarmı yanlış dosya verdi anlamadım gitti.
    http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=W7i5W4Pw4fH22Mih&templete=2

bu ramlar bu anakarta olu mu? olmazmı ?

Merhaba . Bilgisayar uzerinde ne tur islemler yapiyorsunuz oncelikle bunu sorabilir miyim ? duruma gore 6 GB ram mi yoksa 12gb mi almaniz gerektigini soyleyebiliriz keza sadece masaustu kullanim ve hafif ofis/tasarim uygulamalari icin 12gb cok gereksiz olur cunku performansta %1 farklilik bile olmaz 6gb'a gore. Vista 64 bit'te full yukte bile 6gb doldurmak mumkun degil cok agir uygulamalar ile ugrasilmiyorsa. yani Transformers filminin minimum renderli halini evde uygulamaya kalkarsaniz 1 saniyelik kare icin 1 gun harcarsaniz 12gb alabilirsiniz raminizi. Ornek olarak soyledim diger uygulamalara vurabilirsiniz dedigimi. Anakart QVL'sinde cogu X58 anakartin destekledigi modeller az sayida yaziyor cunku X58 ler yayginlasana kadar bir cok ram cikti yeni ve BIOS updateler ile bunlarin da destegi saglandi. bu anakartin OCZ ramler ile arasi nasil bunu bilmiyorum. 1333Mhz'ye kadar stabil cikacaklari buyuk bir ihtimal ama 1600mhz yi islemciye dokunmadan verebiliyorlar mi bunu bu anakarti OCZ'nin dusundugunuz kitleri ile birlikte kullanan ve durumun bilincinde olan birine sormak gerekir.

Ayrica X58 uzerinde su sogutma kullanan arkadaslara bir sorum olacak. Benim butcem bu konuda cok kisitli yani maximum 350 TL vermek istiyorum su sogutmaya. Acaba islemcimi diyelim ki 3.6 Ghz'de kullanmak istiyorum, 350 TL'ye mal olan LGA 1366 sivi sogutma ATX kasanin icinde yer alirsa eger, Full Tower kasam yok cunku , sessizlik ve basarim orani yeterli gelir mi ? Extreme overclocking tipi degil gundelik ideal bir degerde hava sogutmaya gore kat kat sessiz bicimde kullanmak istiyorum makinemi. Fan gurultusu ciddi travmaya sebep oluyor bende. bu nedenle BigWater 760i alabilirim mesela fiyati uygun. Yeterince isimi gorur mu ? Bir de anakarta da su sogutma blogu takmam icin ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. yardimci olursaniz sevinirim. kullandigim anakart bundan farkli bu arada.

Bigwater'ı direkt olarak elemine edin onun yerine kaliteli (Misal Core contact freezer) bir hava soğutma alın.
    350 TL ye kurulurmu ?Biraz da esneterek cevap : Evet.

- Fiyat performans başarımı en yüksek i7 bloğu EK-Supreme LT :40 Euro Tık
    - Kasanıza uyacak ve i7 gibi sıcak bir işlemciyi soğutacak min rad : 240mm (45-50mm kalınlığı olmasına dikkat edin) : Alphacool NexXxoS Xtreme II - Rev.2 90 TL : Tık
    - Saf su : 7-8 TL
    - Rakorlar (2 radyatör,2 cpu bloğu,2 pompa 2 tanede kap için) : 8 adet :(Hepsi G1/4 standartı)EK 3/8" ID fitting G1/4 birim fiyatı : 1.96 eurox8=15.68 euro Tık
    - Hortum (3/8 e uygun yani 13-10/14-10mm) min 2.5 metre alın yaklaşık 10-12 euro Tık
    Geriye kalıyor pompa ve kab.
    Kab çok gerekli değil T hattı ile de içöeride kalan hava vs yi dışarıya atabilir su ekleme yapabilirsiniz yinede temiz ikinci el forumjda bulmak mümkün.
    Sizin bütçeyi geçmemizi sağlıyacak olan malzeme pompa : Bu pompanın benzerini forumdan kullanımış vb bulursanız aşağı yukarı sizin bütçeye uygun çok güzel bir sıvı soğutma sisteminiz olur Tık Bu pompa Siwfttech mcp 355 olarakta satılır.Hatta sileride 35$ Rampage Extreme II nin el kitabında tavsiye edilen k.köprüsü bloğunu dahi rahatlık ile sisteme ekliyebilirsiniz.Sistem ileride araya takmak istyebileceğiniz her hangi boyutta ikinci bir radyatörede uygtundur.

Not : Ek direkt olarak ülkemize gönderi yapıyor 3-4 günde elinizde olur merkezleri avrupada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 28 Haziran 2009; 4:07:03 >

• Sayenizde yakında bende Asus x58 Rampage II Extreme Kardeşliğine katılacağım
  • Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız..............
    quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

Sayenizde yakında bende Asus x58 Rampage II Extreme Kardeşliğine katılacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdexos

quote:

O resimler ne öyle ya!!! O arkadaş bakkaldan almadı ya kartları her ürünün 2-3 yıl garantisi var öyle değil mi? kendi mi kırmış? o şekilde mi çıkmış kutudan? 1milyarlık karttan bahsetmiyormuyuz kaç para o kart çok kötü olmuş. yokmudur bir çözümü ne yaptı o arkadaş şimdi?

• selam
    sistemimi yeni topladım
    imzamdaki sistem

power tuşuna basınca sistem harekete geçiyor
    fakat anakarttan dıt sesi gelmiyor ve ekrana görüntü aktarılıp sistem açılmıyor
    lcd ekranda
    sırası ile

det ram
    check cpu
    vga bios
    usb final
    det ide
    init rom
    cmoc err

çıkıyor sorun nedir acaba ve ne yapmalıyım acil lütfen
  • ANAKARTINIZ DAHA ÖNCE KULLANILMIŞMIYDI YENİMİ ALDINIZ. İŞLEMCİ VS DEĞİŞMİ YAPTINIZMI. RAMLARI NASIL YERLEŞTİRDİĞİNİZİ VARSA FOTOĞRAF YOLUYLA BELİRTİNİZ. BİR ÇOK FARKLI SEBEBİ OLABİLİR. AMA EKRANA GÖRÜNTÜ GELMEMESİNİ ÇOK SEBEBİ VARDIR. BİRDE ARKA TARAFTA YER ALAN RESET TUŞUNA BASINIZ. SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM.
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba bir sorum olacak siz Asus x58 Rampage II Extreme kullananlara;

Anakart ile verilen # SupremeFX X-Fi Ses kartı Creative'in hangi model ses kartı ile eş değerli?

Ve Ocz 'nin 6GB (2x3) 2000Mhz 'lik REAPER ramleri ile uyumlumudur?
  • İLK OLARAK ARAMIZA HOŞGELDİNİZ. SES KARTININ MUADİLİ XFİ GAMER OLARAK SÖYLÜYEBİLİRİM. BEN OCZ REAPER 1866 SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE KULLANIYORUM. ZANNIMCA 2000 DEDE İNŞAALLAH SIKINTI OLMAZ. ZATEN EĞER BU TOPİK TAM OTURURSA İNŞAALLAH BİR ÇOK ŞEYİ DENEYİP SİZLERİDE BİLGİLENDİRECEĞİM.
    quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

Arkadaşlar öncelikle merhaba bir sorum olacak siz Asus x58 Rampage II Extreme kullananlara;

Anakart ile verilen # SupremeFX X-Fi Ses kartı Creative'in hangi model ses kartı ile eş değerli?

• Halen arkadaşlar sizlerden sonuçları bekliyoruz. Ben size iki sonuç ve sonuç sayfası vereyim. Burada şu anda rekor bizim anakartta.
    Bu sayfaya bakarsanız.
    http://resim.donanimhaber.com/m_20102666/mpage_6/key_//tm.htm#32699881

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Administrator-13 -- 14 Temmuz 2009; 17:55:24 >
  • Bende Sistemi İhtiyactan dolayı Sattım. Nesim abi iyi bilir. Bakalım ilerleyen Aylarda Bende Rampage alıcam ama bu sefer biraz yavaş ilerleyecek sistemi toplamam. Bide Su soğutmalı Sistem Yapmak İstiyorum. Ve Bu Konuda Ciddi Bir Şekilde Bilgi Eksikliğim Var Bir Turlü İstediğim Ürünleri İnternette Bulamıyorum.
  • AYKUT SENİDE ARAMIZDA GÖRMEKTE MEMMUNİYET DUYARIZ. ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIZ. AMA ŞUNU BELİRTMEKTENDE GEÇEMEYECEĞİM. SESSİZ BİR SİSTEM TOPLAMAK SEVDASINA GİRMİŞ İSEN VE PARADAN KAÇINMAYACAKSAN SU SOĞUTMA TERCİH EDİLİR.FAKAT ÇOK UĞRAŞI GEREKTİRİR VE UĞRAŞI SÜREKLİ SÜRER. AMA YOK ÇOK ÜSTÜN BİR PERFORMANS İSTEMİYORUM BENİ İDARE ETSİN BİRDE SESSİZ OLSUN DİYORSAN HAVA SOĞUTMA İŞİNİ GÖRECEKTİR.......
    quote:

Orijinalden alıntı: AaXRoNn

Bende Sistemi İhtiyactan dolayı Sattım. Nesim abi iyi bilir. Bakalım ilerleyen Aylarda Bende Rampage alıcam ama bu sefer biraz yavaş ilerleyecek sistemi toplamam. Bide Su soğutmalı Sistem Yapmak İstiyorum. Ve Bu Konuda Ciddi Bir Şekilde Bilgi Eksikliğim Var Bir Turlü İstediğim Ürünleri İnternette Bulamıyorum.
  • Abi Bilgiler için sağol uzun uzunda konuştuk seninle zaten. uğraş ve parasal olarak gideri olacak ama hem görünüm hemde performans olarak ciddi ciddi düşünüyorum. İstediğim ürünleri Sıkındtısız bulabilirsem süper olucak. Şimdiden Rampage uygun bloklar arıyorum buna uygun blok bulabileceğim yer varsa yazarsanız sevinirim..
  • Ram konusunda sizi tekrar bilgilendirmek istedim. Evet bu ramlar sorunsuz olarak kullanılabilir........
    quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Arkadaşlar öncelikle merhaba bir sorum olacak siz Asus x58 Rampage II Extreme kullananlara;

• Arkadaslar merhaba..aranizda yeniyimm..cok fazla zamanim olmadi incelemek icin..fazlada bilgisayar hakkinda bilgi sahibide degilim..bilgisayar toplamak istiyorum.sizden birkac konuda ricam olucakk.. bu anakarti alicam fakat daha kesinlestiremedim. baktigim anakartlar arasinda da herhalde en ust seviyede kullanabilecegim ana kart rampage II extreme degilmi ?? yada daha ust bi seviye daha uzun sure kullanabilecegim bi anakart varmi onu ogrenmek istiyorum..mesela asus P6 deluxe ile kiyaslama yaparsak hangisi daha ii sizce? bide bana rampage II extreme ile beraber almam gereken ram, ekran karti, psu, ve gerekli bilesenler hakkinda bilgi verirseniz sevinirim..oc de yapmicam..sadece kaliteli goruntu kaliteli ses ve cok asiri pahali olmucak bi sistem istiorumm.neden peki rampage extreme istiyorum..daha uzun sure daha verimli kullanmak icinn..almisken en iisi olsun dimi :) simdiden tsk ederim..umarim yardimci olursunuz ve umarim dogru yere yazmisimdir sorularimi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepFritz

Arkadaslar merhaba..aranizda yeniyimm..cok fazla zamanim olmadi incelemek icin..fazlada bilgisayar hakkinda bilgi sahibide degilim..bilgisayar toplamak istiyorum.sizden birkac konuda ricam olucakk.. bu anakarti alicam fakat daha kesinlestiremedim. baktigim anakartlar arasinda da herhalde en ust seviyede kullanabilecegim ana kart rampage II extreme degilmi ?? yada daha ust bi seviye daha uzun sure kullanabilecegim bi anakart varmi onu ogrenmek istiyorum..mesela asus P6 deluxe ile kiyaslama yaparsak hangisi daha ii sizce? bide bana rampage II extreme ile beraber almam gereken ram, ekran karti, psu, ve gerekli bilesenler hakkinda bilgi verirseniz sevinirim..oc de yapmicam..sadece kaliteli goruntu kaliteli ses ve cok asiri pahali olmucak bi sistem istiorumm.neden peki rampage extreme istiyorum..daha uzun sure daha verimli kullanmak icinn..almisken en iisi olsun dimi :) simdiden tsk ederim..umarim yardimci olursunuz ve umarim dogru yere yazmisimdir sorularimi..

Kardeşim Öncelikle Rampage Alıcaksan paraya kıymayı göze alsan iyi olur. Rampage Daha iyi performans vericektir P6T`den Sana tavsiye edebileceğim en iyi sistem şöyle olur..

1. Ana Kart = Asus Rampage Extreme II
    2. İşlemci = İntel Core İ7 920
    3. Ekran Kartı = ZOTAC GTX 285 AMP veya ZOTAC GTX275AMP veya ZOTAC GTX260AMP2 ( Tabi bu kısım tamamen sana bağlı nasıl bir kart istersen )
    4. Ram = 6 GB DDR3 1600 MHz GOLD.CL8 TRIPLEKIT(3 X 2GB) OCZ

Benim Tavsiyem bu Belki Arkadaşlar daha farklı tavsiyelerdede buluna bilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBRooW -- 21 Temmuz 2009; 17:33:51 >

• Doğru yere yazmışsınız. Sizleride aramızda görmekten memnuniyet duyarız.
    Sorularınıza Aykut kardeşimde yanıt vermiş benim ekleyeceğim bir kaç husus var....
    1- Şu anda üretilen x58 chipsetli anakartlar içerisinde en fazla performansı sunan ve bir çok yarışmada rekor kıran kart Rampage II dir
    2- Ben günlük stabil olarak i7 920 işlemcimi auto voltajda 4300 mhz kullanıyorum. Haaa voltajı da söylüyeyiyim 1.30. Diğer anakartlarda bu denli az voltaj ile bu seviyeye hemde stabiliteyi yakalamak çok zor.
    3- Sistem kurarken belirli bir limit belirleyip ona göre harcama yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü teknolojininin sonu maalesefffff yok. Sizin için gerekli ve ihtiyacınızı hangi sistem görüyorsa en iyi sistem odur.
    4- Belirlediğiniz limite göre bize altarnatifler sunarsanız biz içlerinde kendimizce size en uygun olanları söylüyebiliriz. Mesela benim sistemime bakabilirsiniz.
    5- Ekran kartını en son plana bırakmanızı tavsiye ederim. Çünkü ekran kartı en fazla zarar ettiren ve piyasası en çabuk düşün bilgisayar parçasıdır.
    6- Kaliteli ses istiyorsanız pcı ex çıkışlı kartları tercih etmeniz gerekir. Creative Titanium bunlardan sizin işinizi hayli hayli görecek kalitededir.
    7- Yukarıda az çok açıklamaya çalıştım. Sizin limitinize göre belirlediğiniz ürünleri bize yazmanızı bekliyoruz. Buna göre kendi fikirlerimizi sizinle paylaşmaya ve elimizden ne geliyorsa yardımcı olmaya hazırız........

DeepFritz@

Arkadaslar merhaba..aranizda yeniyimm..cok fazla zamanim olmadi incelemek icin..fazlada bilgisayar hakkinda bilgi sahibide degilim..bilgisayar toplamak istiyorum.sizden birkac konuda ricam olucakk.. bu anakarti alicam fakat daha kesinlestiremedim. baktigim anakartlar arasinda da herhalde en ust seviyede kullanabilecegim ana kart rampage II extreme degilmi ?? yada daha ust bi seviye daha uzun sure kullanabilecegim bi anakart varmi onu ogrenmek istiyorum..mesela asus P6 deluxe ile kiyaslama yaparsak hangisi daha ii sizce? bide bana rampage II extreme ile beraber almam gereken ram, ekran karti, psu, ve gerekli bilesenler hakkinda bilgi verirseniz sevinirim..oc de yapmicam..sadece kaliteli goruntu kaliteli ses ve cok asiri pahali olmucak bi sistem istiorumm.neden peki rampage extreme istiyorum..daha uzun sure daha verimli kullanmak icinn..almisken en iisi olsun dimi :) simdiden tsk ederim..umarim yardimci olursunuz ve umarim dogru yere yazmisimdir sorularimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Administrator-13 -- 21 Temmuz 2009; 18:05:18 >

• merhaba arkadaşlar yeni bir sistem toplayacağım, muhtemel sistemim şu şekilde olacak;

rampage extreme II ( ya da gigabyte ex.. )
    i7 920
    gtx 285( 295 ) ( marka hala araştırmaktayım asus olur heralde )
    ram ??
    psu ??
    hava sogutma / su sogutma ??

sorularım şoyledir ki;

ram konusunda oldukça kararsız ve bilgisizim 3*1 gb alayım diyorum fazlasıyla yeterli olacaktır, ama almışken 3*2 gb mı alsam ? bu gecikme sureleri cok onemlimidir 7/8/9 ?? birde şu yazdıgınız sayı dizisi ne oluyor misal : 7-7-7-xx fln sayılar kucuk olursa mı daha iyi ? 1600 mu alayım 1866 yada 2000e gerek varmı ? ocz fln iyi marka heralde birde hiç duymadıgım mushkin, g.skill fln gibi markalar var sizce marka farkeder mi ramde ? en ucuzunu alsam ne olabilir ki ? mesela mushkin oldukça uygun gibi. ama anakarta uymama gibi bi sorun olabilir belki...psu için de aynı sorularım mevcut marka farkeder mi ucuz bi marka alsam olur mu ? 850 watt yeterli olurmu( SLI kullanmayı dusunuyorum ilerde ) ? su sogutmayla ugrasamam gibi geliyo uzun iş :) ama bir yandanda sessizliği severim.. sağlam + sessiz bir hava sogutma varmıdır piyasada i7 yi 3.8-4.0 da kullanabileceğim ? bir sistem için başka ne gerekli hmm kasayıda değiştirmem gerekecek neyse onu ilerleyen gunlerde sorarım size :) mesajı sıkılmadan okuyan ve cevap yazan / yazmayan herkese teşekkurler... ( aklıma gelmişken işlemci i7 920 olacak ama C0 D0 nasıl anlıyacağım sipariş edeceğim sitede oyle birşey yazmıyor yoksa piyasada artık sadece D0 mı mevcut ? )

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.