Şimdi Ara

(((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ))) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
1
Favori
23.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende aranızda yeniyim bu boardu 4 aydır kullanmaktayım tek kelimeyle süper bi board fakat sizin o/c da çıkabildiğiniz GHz değerlerine pek fazla bilgim olmaması nedeni ile çıkamadım bu konu hakkında bana ve benim gibi bilgi sahibi olmayan arkadaşlara yardımcı olabilirseniz çok sevinirim herkeze şimdiden teşekkürler
  • selam arkadaşlar. işlemci oc ile 4.00ghz e 1.23 v. da fakat kafama takılan işlemcini voltajı prime test yaptığımda 1.263 e kadar yükseliyor. bir çok ayarı değiştirdim. sped step ve diğer bileşenleri kapatrak denedim.
    acaba stabiliteyi yakalamak için voltajı arttırıyor olabilirmi. normalde tanımladığım voltajın üstüne çıkmaması gerekmiyormu?
  • Bende araniza katildim :D RAmpageee HEYT :D i7920 ve 6gb crosair dominator cl8 aldim :D şimdi w7 enterprise kuruyorum(FULL)

Şuan stk fan takili önümüzdeki ay yeni soğtma sistemi alacağim ozaman test etmeye başlarim :)
  • Mavi olanlar dual değilmi arkadaşlar RAm slotlarinda ? su soğutmaya geçene kadar sürünecez 40 derece :)
  • Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu Rampage II'ye yöneldim yönelicem derken yöneldim sanırım artık..Sadece kafamı kurcalyan tek şey benim bu ram'i bu anakart'ta sorunsuz kullanıp kullanamayacağım? Anakartın özelliklerinde de desteklediği belleklek Mhz'leri olarak (O.c) 1800 mhz yazıyor en son yanlış görmediysem? Bu Ramde 2000Mhz olduğuna göre daha düşük bir hızdamı kullanacağım sizce? Mesela Gigabyte 2100+ Mhz desteği veriyor ama bu kartta 1800 (o.c) Mhz sınır varsa bu problem olurmu bu ram'i kullanırken sizce? Yardımcı olursanız çok sevinrim..Çünkü artık almalıyım

CORSAIR 6GB (3*2GB) Dominator DDR3 2000MHz CL8 Üç Kanallı Bellek Kiti

(((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ)))

• Bu anakart oc ile 2000 mhz destekliyor.Bir endişeniz olmasın. Bu arada biosun en son sürümü çıktı haberiniz olsun................................
    quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu Rampage II'ye yöneldim yönelicem derken yöneldim sanırım artık..Sadece kafamı kurcalyan tek şey benim bu ram'i bu anakart'ta sorunsuz kullanıp kullanamayacağım? Anakartın özelliklerinde de desteklediği belleklek Mhz'leri olarak (O.c) 1800 mhz yazıyor en son yanlış görmediysem? Bu Ramde 2000Mhz olduğuna göre daha düşük bir hızdamı kullanacağım sizce? Mesela Gigabyte 2100+ Mhz desteği veriyor ama bu kartta 1800 (o.c) Mhz sınır varsa bu problem olurmu bu ram'i kullanırken sizce? Yardımcı olursanız çok sevinrim..Çünkü artık almalıyım

CORSAIR 6GB (3*2GB) Dominator DDR3 2000MHz CL8 Üç Kanallı Bellek Kiti

(((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Administrator-13 -- 15 Ağustos 2009; 17:56:10 >

• ARKADAŞLAR ACİLEN YARDIMA İHTİYACIMIZ VAR. NİYE DİYE SORARSANIZ

EKRAN KARTI SAPHİRE VAPOR X 4870 1 GB ÜZERİNDE HDMI VGA VE DVI ÇIKIŞI VAR BU EKRAN KARTI İLE
    BİZİM ANAKARTLARIMIZ ÜZERİNDE GELEN SOUND BLASTER SES KARTI ÇAKIŞIYOR VE BİR TÜRLÜ SES KARTINI BİLGİSAYARA TANITAMIYORUZ. WİNDOWS XP DE EKRAN KARTINI DRİVERİNİ KURUNCAYA KADAR BİR SIKINTI OLMAZKEN EKRAN KARTINI KURDURKTAN SONRA ZATEN SES KARTI KULLANILMAZ HALE GELİYOR.
    VİSTADA VE WİNDOWS 7 MÜDAHALE SEÇENEKLERİ BULUNMUYOR. NE YAPMAM GEREKİYOR ACİLEN YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM. DAHA ÖNCE BÖYLE BİR SIKINTI YOKTU ÇÜNKÜ HDMI ÇIKIŞI OLAN BİR EKRAN KARTI KULLANMIYORDUM. ŞİMDİDEN YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM...................
  • SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR. NASIL DİYE SORARSANIZ CREATİVE XFİ FATALTY TİTANYUM SES KARTI CDDEN YARDIM ALINARAK KURULAN DRİVER İLE SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR. BÖYLE BİR SIKINTI YAŞAYANLARA DUYRULUR........
    quote:

Orijinalden alıntı: nesimdural

ARKADAŞLAR ACİLEN YARDIMA İHTİYACIMIZ VAR. NİYE DİYE SORARSANIZ

EKRAN KARTI SAPHİRE VAPOR X 4870 1 GB ÜZERİNDE HDMI VGA VE DVI ÇIKIŞI VAR BU EKRAN KARTI İLE
    BİZİM ANAKARTLARIMIZ ÜZERİNDE GELEN SOUND BLASTER SES KARTI ÇAKIŞIYOR VE BİR TÜRLÜ SES KARTINI BİLGİSAYARA TANITAMIYORUZ. WİNDOWS XP DE EKRAN KARTINI DRİVERİNİ KURUNCAYA KADAR BİR SIKINTI OLMAZKEN EKRAN KARTINI KURDURKTAN SONRA ZATEN SES KARTI KULLANILMAZ HALE GELİYOR.
    VİSTADA VE WİNDOWS 7 MÜDAHALE SEÇENEKLERİ BULUNMUYOR. NE YAPMAM GEREKİYOR ACİLEN YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM. DAHA ÖNCE BÖYLE BİR SIKINTI YOKTU ÇÜNKÜ HDMI ÇIKIŞI OLAN BİR EKRAN KARTI KULLANMIYORDUM. ŞİMDİDEN YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM...................

• quote:

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR. NASIL DİYE SORARSANIZ CREATİVE XFİ FATALTY TİTANYUM SES KARTI CDDEN YARDIM ALINARAK KURULAN DRİVER İLE SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR. BÖYLE BİR SIKINTI YAŞAYANLARA DUYRULUR........
    quote:

Tam olarak nasıl düzelti tam anlayamadım ama zaten öncedende Ses Kartını Driverını Cd'den kurmamışmıydın ?

• Anakart üzerinde gelen ses kartı ile özellikle saphire vapor x serisi ekran kartları arasında çakışma oluyor. Tüm uğraş ve denemelerime rağmen bir türlü olmadı. Hatta ekran kartını değiştirmeyi dahi düşündüm. En son yeni bir ses kartı alıp deneyeyim dedim. Creative fatalty titanyum ses kartını aldım. Kendi orjinal cd sinden tüm proğramları ve driverları yükledim. Asus anakart ile gelen ses kartını tekrar kasaya taktığımda artık ses geliyor ve aygıt yöneticisinde bu ses kartı görülüyordu.
    quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

quote:

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR. NASIL DİYE SORARSANIZ CREATİVE XFİ FATALTY TİTANYUM SES KARTI CDDEN YARDIM ALINARAK KURULAN DRİVER İLE SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR. BÖYLE BİR SIKINTI YAŞAYANLARA DUYRULUR........
    quote:

Tam olarak nasıl düzelti tam anlayamadım ama zaten öncedende Ses Kartını Driverını Cd'den kurmamışmıydın ?

• ASUS RIIE de 16x,16x sli için 2 mavi slot kullanma zorunluluğu varmı yoksa beyaz pciex ile mavi pciex slotlarını 16x,16x oalrak kullanıyorsak bende bu anakarta geçmeyi düşünüyorum çünkü sli+pci ses kartı bu anakartta mavi pcie-ex slotlarında kullanılmıyor yardımcı olursanız sevinirim
  • ne yazıkki 2 mavi slot 16x çalışıyor. ama ayrıca ses kartı kullanmanıza gerek yok profesyönel işler için kullanmayacaksanız. kendi ses kartı iyi sayılır. ayrıca x-fi sürücüleri kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scerit

ne yazıkki 2 mavi slot 16x çalışıyor. ama ayrıca ses kartı kullanmanıza gerek yok profesyönel işler için kullanmayacaksanız. kendi ses kartı iyi sayılır. ayrıca x-fi sürücüleri kullanıyor.

paşam ses kartı ucuz olsa elden çıkarcamda kıyamıyorum x-fi elite pro:/
  • ben de bu anakarti almak istiyorum ancak birkaç sorum olacak. sistemi yeni topluyorum. olması muhtemel sistem şu:

anakart: asus rampage II extreme
    işlemci: intel core i7 extreme 975
    ekran kartı: zotac gtx 295
    kasa: raidmax atx gamer smilodon siyah kasa

soruma gelince bu sisteme en uygun power supply nedir kaç wattir markası ne önerirsiniz. ayrıca konu baslıgı altındaki problemleri okuyunca biraz korktum sürekli reset atması, kitlenmesi, vb sorunlar yasamak istemiyorum. ek bir sogutma yapmam gerekir mi. uzun sure acık kalması gerekebiliyor pcnin, bu durumda problem yaşamamam icin sistemin geri kalan bileşenlerini ne şekilde almalıyım önerilerde bulunursanız sevinirim. :)
    not: çok fazla bilgi sahibi degilim anlayabilecegim bir dilden anlatırsanız sevinirim :)

bir de bana bilgisayarcıdan asus rampage II extreme kart piyasada yok henuz turkiyeye gelmedi seklinde bi acıklama geldi dogru degil sanırım bu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deprox -- 31 Ağustos 2009; 17:25:16 >

• işlmci fazla geldi bana ama sen bilirsn yinede..senn pcinde yoktur okart sadece vatan bilgisayarda var..
  • Arkadaşlar bende yeni aldım bu anakrtı 6gb ram var beyaz slotlara ramları takınca ekran açlımıyor mavi slotlara takınca açlılıyor sebebi ne acaba ankartmı arızalı anlamdım
  • Kartınızda hiç bir problem yok. Mavi slotlar triple kanallar. Dizilm sırası kitapçıkta zaten belirtilmiş. Mavi slotları triple olarak kullandıktan sonra beyazlara takarsanız çalışır. tek başına beyazlar çalışmaz..............
    quote:

Orijinalden alıntı: singin

Arkadaşlar bende yeni aldım bu anakrtı 6gb ram var beyaz slotlara ramları takınca ekran açlımıyor mavi slotlara takınca açlılıyor sebebi ne acaba ankartmı arızalı anlamdım
  • quote:

Kartınızda hiç bir problem yok. Mavi slotlar triple kanallar. Dizilm sırası kitapçıkta zaten belirtilmiş. Mavi slotları triple olarak kullandıktan sonra beyazlara takarsanız çalışır. tek başına beyazlar çalışmaz..............
    quote:

Arkadaşlar bende yeni aldım bu anakrtı 6gb ram var beyaz slotlara ramları takınca ekran açlımıyor mavi slotlara takınca açlılıyor sebebi ne acaba ankartmı arızalı anlamdım

Çok teşekkür ederim kardeşim valla içim içimi yedi yahu sorunmu var diye evet mavilerde çalıştı

nesimdural Kardeşim guruba benide eklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE7EF0688 -- 4 Eylül 2009; 0:57:00 >

• quote:

quote:

Kartınızda hiç bir problem yok. Mavi slotlar triple kanallar. Dizilm sırası kitapçıkta zaten belirtilmiş. Mavi slotları triple olarak kullandıktan sonra beyazlara takarsanız çalışır. tek başına beyazlar çalışmaz..............
    quote:

Çok teşekkür ederim kardeşim valla içim içimi yedi yahu sorunmu var diye evet mavilerde çalıştı

nesimdural Kardeşim guruba benide eklerseniz sevinirim

• Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.