Şimdi Ara

(((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ))) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
1
Favori
23.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Teşekkürler ancak daha önceki seyahatlerimde yurt dışından 2-3 tane multi funciton alet almıştım,bu sabah ardiyede aradım ve buldum

(((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ)))

Genede teşekkür ederim

Slm arkadaşım resimdeki floopy nin ismi ne acaba nereden satın alabilirim banada lazım bir tane

• Herkese Selamlar...
    HAF 932 Kasa ile aldım anakartı... Bildiğiniz üzere bu kasa tamamen havalandırma üzerine yapılmış bir kasa. Fanlarda oldukça büyük. Fanları ana karta taktım. Açılışta setupta hepsinin hızını görebiliyorum. Özellikle biri çok sesli çalışıyor. Bu fanları kontrol edebilecek bir program var mı acaba??? Önerisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum...
  • Biostan zaten kontrol edebiliyorsunuz. Fan kontrol kısmı var. orada silent turbo duty modları var istediğiniz ayarlayabilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: Fastboy73

Herkese Selamlar...
    HAF 932 Kasa ile aldım anakartı... Bildiğiniz üzere bu kasa tamamen havalandırma üzerine yapılmış bir kasa. Fanlarda oldukça büyük. Fanları ana karta taktım. Açılışta setupta hepsinin hızını görebiliyorum. Özellikle biri çok sesli çalışıyor. Bu fanları kontrol edebilecek bir program var mı acaba??? Önerisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum...

• bende bu anakarttan almaya karar verdim ancak Core i9 işlemcilerimi beklesem bilemedim..

aslında Core i7 920 alma düşüncem var.. fakat ekran kartı için beklemek zorunda olduğumdan (HD5000 serisi) ve lisanslı Windows 7 alacağımdan Kasım ayına sarkacak nasılsa... bu arada ince eleyip sık dokumak istiyorum.. bilgilerinizi eksik etmezseniz sevinirim arkadaşlar
  • basit bir sorum var, bios setup icersinde hdd kullanimiyla ilgili iki secenek bulunuyor. ide, ve ashci . bendeki hdd ler caviar black 1 tb ve 500 gb serisi 2 adet hd normal satadan baglanti yaptim, biosta kendi ayarinda ide ayarli bunu ashci ya cevirmelimiyim yoksa ide olarakmi kalmasi lazim. arada ne fark vardir. tesekkurler.

edit: birde konu basligi rampage extreme II yazmisiniz, rampage II extreme olmasi lazim. urunun dogru kodu budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scollop -- 27 Eylül 2009; 11:11:01 >
  • bende videoları inceliyordum da bu LCD POSTER ekranı ne işe yarıyor???
  • arkadaslar cok acil bir problemim var yardiminiz rica ediyorum.

rampage 2 extreme anakarta creative xfi fatality championchip ses karti takili bu kartin on paneli su an calismaz oldu daha once calisiyordu. anakart bios update yaptim bununla ilgisi varmidir yoksa elektrikmi gelmiyor yada anakartta kisadevre felanmi vardir, yada bu sorun driverla ilgili olabilrmi. hicbir dugmesi islem gormuyor elektrik yok sanirim, vatan bilgisayara goturdum bugun arizaya baktilar incelediler, orada sorunsuz calisiyor. ses karti ve on paneli saglam yani, sorun nerede olabilir yardimci olurmusunuz lutfen.
    uc bes arkadasta ayni donanim mevcut boyle bir sorun yasayan oldumu daha once.

birde biosu orjinal aldigim versiona nasil getiririm update yapmadan onceki haline belki ondandir diyorum ama nekadar dogru bilmiyorum. simdiden tesekkurler. isletim sistemi win7 kurulu bende.
  • LCD poster ileri düzeyde kullanıcılar için gerekli bir parça. En azından ben öyle düşünüyorum. Overclock yapılırken yardımcı olması amacı ile eklenmiş. Setup'tan ayarlarsanız sıcaklık ve voltaj değerlerini gösteriyor... Yani overlock yaptığınızda girdiğiniz voltaj değerlerini takip etmenizi sağlıyor. Tabi OC işlemine bağlı olarak ortaya çıkan sıcaklık takibi içinde gerekli.
    Ben şahsen LCD poster'i takmadım çünkü OC işlemine pek meraklı değilim... Ama meraklıları takabilirler...

Bu arada Fanlar için DUTY seçimi ne işe yarıyor.?? bir bilen varsa yazarsa sevinirim...
  • Bilgilendirme icin tesekkurler.. Bu arada bugun baktimda Core i7 930 D0 kodlu islemciler gelecekmis 1 aya.. Artik su ATI'nin yeni ekran kartlarida gelsin tadindan yenmez bi sistem toplayacagim ;)
  • nesim hocam oncelikle size sonra diger arkadaşlara selam olsun
    sonunda anakartıma kavuştum ve artık sizin kardeşliginizin bir uyesi oldum
    icimdeki sevinc ve heyecanı paylaşmak icin bir konuya bir cevap atayım dedim yoksa anakartla ilgili bir sorunum yok
    birkaç adette resim paylaşayımda kardeşlige katkım olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_10 -- 28 Eylül 2009; 23:43:55 >

• Aramıza hoşgeldin. Güç kaynağı konusundan ne yaptın. Bilgilendirme bekliyorum...
    quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

nesim hocam oncelikle size sonra diger arkadaşlara selam olsun
    sonunda anakartıma kavuştum ve artık sizin kardeşliginizin bir uyesi oldum
    icimdeki sevinc ve heyecanı paylaşmak icin bir konuya bir cevap atayım dedim yoksa anakartla ilgili bir sorunum yok
    birkaç adette resim paylaşayımda kardeşlige katkım olsun

• Duty modu fanın dönüş hızını yüzde olarak yapıyor......
    quote:

Orijinalden alıntı: Fastboy73

LCD poster ileri düzeyde kullanıcılar için gerekli bir parça. En azından ben öyle düşünüyorum. Overclock yapılırken yardımcı olması amacı ile eklenmiş. Setup'tan ayarlarsanız sıcaklık ve voltaj değerlerini gösteriyor... Yani overlock yaptığınızda girdiğiniz voltaj değerlerini takip etmenizi sağlıyor. Tabi OC işlemine bağlı olarak ortaya çıkan sıcaklık takibi içinde gerekli.
    Ben şahsen LCD poster'i takmadım çünkü OC işlemine pek meraklı değilim... Ama meraklıları takabilirler...

Bu arada Fanlar için DUTY seçimi ne işe yarıyor.?? bir bilen varsa yazarsa sevinirim...

• Ön panelle ilgili problem çok yüksek ihtimal. Win7 den oluyordur. En son güncel driverlerini indirirseniz zannımca çözülür. Eğer daha önce farklı bir ses kartı var ve üzerinede yeni aldığınız ses kartınızın yüklemelerini kurduysanız eğer mümkünse format atıp tertemiz bir sistemle yeniden denemeniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: ichabod

arkadaslar cok acil bir problemim var yardiminiz rica ediyorum.

rampage 2 extreme anakarta creative xfi fatality championchip ses karti takili bu kartin on paneli su an calismaz oldu daha once calisiyordu. anakart bios update yaptim bununla ilgisi varmidir yoksa elektrikmi gelmiyor yada anakartta kisadevre felanmi vardir, yada bu sorun driverla ilgili olabilrmi. hicbir dugmesi islem gormuyor elektrik yok sanirim, vatan bilgisayara goturdum bugun arizaya baktilar incelediler, orada sorunsuz calisiyor. ses karti ve on paneli saglam yani, sorun nerede olabilir yardimci olurmusunuz lutfen.

birde biosu orjinal aldigim versiona nasil getiririm update yapmadan onceki haline belki ondandir diyorum ama nekadar dogru bilmiyorum. simdiden tesekkurler. isletim sistemi win7 kurulu bende.

• DEĞİŞTİRİLMİŞTİR. TEŞEKKÜRLER
    quote:

basit bir sorum var, bios setup icersinde hdd kullanimiyla ilgili iki secenek bulunuyor. ide, ve ashci . bendeki hdd ler caviar black 1 tb ve 500 gb serisi 2 adet hd normal satadan baglanti yaptim, biosta kendi ayarinda ide ayarli bunu ashci ya cevirmelimiyim yoksa ide olarakmi kalmasi lazim. arada ne fark vardir. tesekkurler.

edit: birde konu basligi rampage extreme II yazmisiniz, rampage II extreme olmasi lazim. urunun dogru kodu budur.

• quote:

arkadaslar cok acil bir problemim var yardiminiz rica ediyorum.

Son driver'ını yeniden kurun,her nedense driver işinde baya hassas bu ses kartı.En ufak bir değişimde ön panel çalışmıyor,bendede oldu bende slotunu değiştirmiştim,çalışmadı.Sonra birde kartı falan söktüm uğraştım,meğer sistemdeki değişimde yeniden yüklemek gerekiyormuş.

•  (((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ)))

bu resim çok ilgimi çekti.. nasıl çalışıyor bu OC sistemi?? detaylı olarak bilgi almak istiyorum..

teşekkürler..
  • Arkadaşlar bu ses kartında sarı ile işaretlediğim kısımda spdıf ile gnd uçları hangileri acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE7EF0688 -- 2 Ekim 2009; 0:28:18 >
  • soruları cevaplayacak arkadaş yok mu?
  • Görmüş olduğunuz o kısım biosa girmeden direkt olarak oc yapmanızı sağlıyor. + kısmı ile voltaj arttırımına - azaltımına gidiyorsunuz. Tabi bunları yaparken lcd poster ekranı kullanmanız gerekiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

bu resim çok ilgimi çekti.. nasıl çalışıyor bu OC sistemi?? detaylı olarak bilgi almak istiyorum..

teşekkürler..

• bnde dun bu kartı vatandan aldım gerek varmı dıye cok dusundum daha onceki kartımında asus stirker 2 formula olması vede karıtn baya guzel olması agır bastı sonunda kart cok guzl olmus hepimize hayırlı olsun:D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.