Şimdi Ara

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.377
Cevap
15
Favori
56.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mystickblue

RIVE BE Pre-Order !! 499 Dolar :)

http://ncix.com/products/?sku=90951&vpn=Rampage%20IV%20Black%20Edition&manufacture=ASUS

Kanada doları olarak fiyat verilmiş. Biraz fark olur amerikan dolarına karsı. 470 usd gibi dusunebiliriz.
  • İşlemcim Intel Core i7-4930K 3.4Ghz

UEFI BIOS ile ACPI BIOS arasındaki fark nedir?
    en son çıkan bios 4502 ye sorunsuz güncelledim, lakin 4403 e geri dneyim dedim, 4403 bios yazılımını UEFI olarak görmüyor ve downgrade olmuyor.
    4403 de iken 4,800ghz e kadar oc yapılırken, 4502 de 4.500ghz e düşürülmüş.
  • son çıkan bios ile artık o.c olmuyor aslında oluyor ama şu turbo özelliğini bir türlü kapatamadım biostan 4502 den bir önceki sürümde o.c oluyordu ama bu son çıkan bios ile artık olmuyor çarpanı 45 yapıyorum bclk degeri 100 de turbo acık full yükde 4.5ghz olurken boşta 1.2 ghz oluyor biraz saçma gibi geldi bana 4403 den önceki bios sürümlerinde de farklı bios var :(
  • Black Edition 650 Dolar olacak Türkiye'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egemen|54|

Black Edition 650 Dolar olacak Türkiye'de.

Bir o kaldı alacak. :) Her şeyi tamamladım beklerken. İşlemci bile kutusunda duruyor. :)
  • 650 dolar resmi rakammıdır ?
  • Arkadaşlar slm.

Power supply'mi değiştirdim. Kullandığım kasa Obsidian 550D ve power supply olduğu zemin boydan boya ızgaralı.
    Power supply'in üzerindeki fan kasa içini mi yoksa kasa alt tarafına mı bakmalı emin olamadım.
    Aşağıdan daha soğuk hava alacağı için aşağıya bakmalı diyorum.
    İnternette baktığım videolarda ise power supply fanı bazılarında yukarı bazılarında ise aşağıya bakıyor.
    Sizin fikriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Black edition geliyorum geldi derken satısa sunuldu. Fiyat 450 Euro olarak lanse edildi.

http://www.monitor.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=13761&category_id=56&option=com_virtuemart&Itemid=82

Hayırlısı bakalım. Bekliyorum merakla :)

• 4503 bios var yeni, ben yükledim sorun yok, OC ile ilgili sorun da yok
    4.7'de yag gibi gidiyor 3930k
  • selam arkadaşlar bende dün akşam itibariyle bilgisayarıma kavuştum ama bir sorunum var kasada 1 adet ssd disk 3 tanede sata hdd var ben ssd win7 kurdum ama bilgisayar win7 cd takılı olmadan acılmıyor boot yok diyor 2 defa kurdum win7 yi bişey fark etmedi boot acılışı ssd getirdim genede olmadı driverlerin hepsini kurdum baya ugraştım cözüm bulmadım acaba fikri olan varmı yada başına böle bişey gelen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

Asus ROG seri ekran kartıları neden hep AMD GPU lar için üretiliyor NVİDİA 6 ve 7 serisinede ROG kart gelmedi fikri olan var mı?

Genelde zayıf olan tarafa ROG serisi ekran kartı çıkartıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine

quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

Asus ROG seri ekran kartıları neden hep AMD GPU lar için üretiliyor NVİDİA 6 ve 7 serisinede ROG kart gelmedi fikri olan var mı?

Genelde zayıf olan tarafa ROG serisi ekran kartı çıkartıyor.

Banada öyle geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukltc

selam arkadaşlar bende dün akşam itibariyle bilgisayarıma kavuştum ama bir sorunum var kasada 1 adet ssd disk 3 tanede sata hdd var ben ssd win7 kurdum ama bilgisayar win7 cd takılı olmadan acılmıyor boot yok diyor 2 defa kurdum win7 yi bişey fark etmedi boot acılışı ssd getirdim genede olmadı driverlerin hepsini kurdum baya ugraştım cözüm bulmadım acaba fikri olan varmı yada başına böle bişey gelen varmı

Dediğin şeyin aynısı dün başıma geldi boot ayarlarından windows boot manager ssd nin adı yazar yanında onu seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 17 Kasım 2013; 14:59:57 >
  • teşekkürler yardım için halletim biosdanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

650 dolar resmi rakammıdır ?

Asus'dan bir arkadaşın dediği kullanıcı fiyatı buymuş.
  • quote:

quote:

Bir o kaldı alacak. :) Her şeyi tamamladım beklerken. İşlemci bile kutusunda duruyor. :)

Aynen bende yeni aldım Maximus VI Extreme fakat bu çıktığı gibi değiştireceğim hiç memnun kalmadım O.C açısından sorun işlemcilerde aslında da neyse :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukltc

teşekkürler yardım için halletim biosdanmış

Rica ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Aynen bende yeni aldım Maximus VI Extreme fakat bu çıktığı gibi değiştireceğim hiç memnun kalmadım O.C açısından sorun işlemcilerde aslında da neyse :D

ABD'ye seyahat eden bulamadım yakın tarihte 3 aya kadar gidecek kişiler var ama o zamana gelir diyorsunuz zaten Türkiye'ye.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.