Şimdi Ara

ASUS ROG GL702VM GTX 1060 17 INC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ASUS ROG GL702VM GTX 1060 17 INC
    İ7 6700 HQ
    17 İNÇ
    12GB RAM
    6 GB GTX 1060
    128 SSD
    1 TB HDD

Usa cihazıdır bu yüzden klavyesi ingilizce.W ve D tuşlarında kısmen deforme var birde ekranın sol yanındaki plastiği yok.Başka bir kozmetik sorunu yok.Mimari modelleme için kullanıldı.Bu fiyata gayet uygun bir cihazdır 1050 li makine fiyatına veriyorum bu sebeple pazarlık yoktur.

Fiyat : 6.000

Ankara veya Konya içi elden teslim edilir.
    Detaylı resimler için wp den iletişime geçilebilir yada mesaj atabilirsiniz.

İlandan resimlere bakabilirsiniz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-rog-gl702vm-gtx-1060-6gb-17-i7-6700-hq-841419802/detay/
    Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Çok pahali. Dediğiniz kozmetik hatalar çok fazla. En az 1000 TL düşürür. Makul fiyatı 4500-5000 bandında olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi şehir de yaşıyorsunuz bilmiyorum , ben bu cihazı Ankara içinde satıyorum.Ankara içinde bahsettiğiniz fiyata anca 1050 1050ti lı ve çoğu 15 inç olan cihazları satıyor insanlar.

1060 ve 17 inç olarak ve böyle bir marka olarak en makul fiyata olan cihaz benimkisi.2 tuş ve 1 ekran lastiği ile 1000 tl değer düşürmekte tam bir dh ölücülüğü kusura bakmayın.
  • Son 4 mesajınızda başka konulara cihazlara girip fiyatın yüksek olduğunu belirtmişsiniz.Yaptığınız hiç hoş değil.
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş bir konuda haklı 7-8 k ya 1650ti şu Asus ve monster sıfır laptoplar satılıyor sözüm sadece size değil ikinci el piyasası normalin cok üstünde su sıralar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Molla31 M kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar'a girip bir asus birde monster yazıp şikayet sayısına bakabilirsiniz.Garantiden dönmeyen cihaz lar için sonsuz garanti hizmetinin bir faydası yok. Ayrıca 1650 ti lı 7 8 k ya 'ASUS' cihaz varsa linkini rica ediyorum atınız linkini bende göreyim.7 8 liraya sadece 1650 li cihazlar var ve çoğu 15 inç o kadar para veripte kimse 15 inç kullanmak istemez bence.İkinci el piyasasının farkıdayız zaten milletin 1050 1050ti 15 inç koyduğu fiyata veriyorum.

Buyrun hocam bu arada 5 yıldır mosnter kullanıyorum en az 5 kere garantiye vermişmdir aynı günde sorunu cözüp geri verdiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Molla31 M kullanıcısına yanıt
    ASUS soruyorum hocam . Monster almak isteyen alabilir bu benim görüşüm. ASUS u tutup monsterla kıyaslamak hata olur isteyen monster alabilir.
  • Güncel
    Sıfırı 10k etmez reis ederi 5k maksimum bir kere kutudan çıkar 2k düşüyor zaten kaç senelik bilgisayar bir de.

• Maxmadd01 M kullanıcısına yanıt
    5500 çok veren demekki ediyor yada sizin bilgisayarlardan haberiniz yok.
  • 5k edebilir en fazla

• Ne çok dh ölücüsü varmış arkadaş ya Komiksiniz arkadaşlar
  • Günceldir
  • Günceldirrrr
  • Yükselen piyasaya inat güncel
  • Günceldir 10 krkter
  • Satılıkmı hala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdoksan -- 13 Eylül 2020; 21:48:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.