Merhabalar,
Sistemimi güncellediğim için Ekran kartımı ve İşlemcimi Satıyorum(5800x işlemci için İlanlarıma bakabilirsiniz)
Ekran Kartını 19/10/21 tarihinde Japonya Amazon üzerinden satın aldım, O gün bugün Sadece oyun amaçlı kullandım.
Kutu ve fatura eksiksiz bulunmakta, Garanti yurt dışı alımı olduğu için yok.
Kullandığım ekran kartı markaları arasında bariz bir şekilde en sessiz ve serin çalışan model oldu, Belki de şansıma çok iyi termalli bir ürün geldi.
Furmark Testinde Max 63-64 dereceyi görüyor, Oyunlarda ise sıcaklık değerleri harika,
Online oyunlarda 50-55 derece arası, Hikayeli oyunlarda ise grafiği ful ayarlara aldığımızda 55-59 derece arası geziniyor.
Csgo/Valorant gibi oyunlarda Fan dahi çalıştırmıyor.
Csgo'da haritasına göre 400-500Fps, Valo 500+, Warzone2 de ise 2k'da 120-140 arası fpsler alına biliyor.
Bu değerleri alırken herhangi bir Oc veya Uv yapılmamıştır, Kart varsayılan ayarlarında kullanılmıştır.
Rize ve Ankara'dan elden teslim alabilirsiniz, Ürün şuan Rize'de bulunmaktadır.
Ödeme sonrası kargo şeklinde satışını gerçekleştireceğim
Kargoyu alıcı öder, Ödeme Eğer Öğleden önce gerçekleşirse aynı gün kargoya verilir.
Kargo tercihi sizde, istediğiniz kargo firması ile gönderim yapabilirim.
Kargo paketlemesini güzel bir kutu içinde Pat pat naylon ile yapacağım
Eğer Ankara elden teslim almak istiyorsanız Kargoya verildiğinde takip numarası istemeyin, Güvenlik dolayısı ile vermeyeceğim.
Ürünü Ankara elden teslim olarak alırsanız Kargo ücretini yine siz ödersiniz.
Elden Teslimlerde Nakit teklif etmeyin, Hesaba havale dışında satışı gerçekleştirmeyeceğim.
Alana Hayırlı olsun, Güle Güle kullansın.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.