Şimdi Ara

ASUS Tuf Gaming A15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, ASUS'un 3060'lı A15 modelini almayı düşünüyordum, ekranından çok yakınanlar olmuş. Tecrübeleri olan varsa paylaşabilir mi ? Ekranı tahammül edilemeyecek durumda mı ?

Birde Monsterın Tulpar V25.1.2 adlı bilgisayarını da düşünmekteyim, bu bilgisayarı da kullananlar olduysa kısaca kullanım süreniz boyunca gözlemlediğiniz artıları/eksileri yazabilir misiniz ?

Bunların dışında bu fiyat aralıklarında başka önerilere de açığım, teşekkürler.

Bahsettiğim PC'ler için linkler :

• hocam ben de aynen asusun 096 modelini almayı düşünüyordum fakat bu içerisindeki güzel donanım özellikleri biraz aldatmaca olabilir şöyle, rtx 3060 ı %50 nin üzerinde kullanmanız gereken durumlarda cpu sıcaklık seviyesi 86 90 ları buluyor bu sıcaklık değerlerini düşürmek için de fanlar tabiri caizse hayvan gibi çalışacaktır bu da hiç istenen bir şey değidir ama bu fiyata bu donanım özellikleirni verdiği için ve asusun diğer modellerine göre 90 whs pil sağladığı için ben de bu modeli düşünüyorum bakalım isterseniz instagramdan iletişime geçebiliriz muhammed.ekinci

• Asusa yönelmek daha iyi olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.