< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ASUS TUF VR Ready Gaming Laptop 4800H RTX 2060 1265$ ~ 9700TL Amazon Yurtdışı
-
-
amazon yurtdısından alınan laptobun gümrükte takılma ihtimali var mı vergiyi hesaplıyor ama elektronik ürün sonucta ? Bir diğer konu ürünün garantisi global mi oluyor Türkiye asusa gönderebiliyor muyuz herhangi bir sıkıntı olduğu zaman?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer uluslararası garantisi yoksa bunun yerine Legion 5 almak daha mantıklı değil mi? Legion 5'da 16 gb ram var. 1660ti o kadar geride değil ve en azından Asus'un berbat soğutmasıyla uğraşmak zorunda kalınmamış olur. Geçen indirimde 850+vergiye düşmüştü, normal fiyatı 999+vergi ama bugün stok bitmiş. Birkaç güne yine stok olur muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 21 Kasım 2020; 20:9:11 > -
Bende almak istiyorum fakat bu cihazlar bütçemi aşıyor biraz. Daha uygun olacak şekilde öneride bulunabilecek var mı arkadaşlar? Vergiler dahil 6-7 bin gibi bir rakama. Malum yeni evlendim, bütçe kısıtlı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
%100 katılıyorum. Dün geceye kadar 999 dolardı ama şimdi 1100'ün üstüne çıkmış Legion 5 Amazon'da ve birçok Youtube incelemesinde epey methiye almış bir model. Ki ben Lenovo'yu pek sevmeyen birisi olarak bunu söylüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Heisenberg61Eğer uluslararası garantisi yoksa bunun yerine Legion 5 almak daha mantıklı değil mi? Legion 5'da 16 gb ram var. 1660ti o kadar geride değil ve en azından Asus'un berbat soğutmasıyla uğraşmak zorunda kalınmamış olur. Geçen indirimde 850+vergiye düşmüştü, normal fiyatı 999+vergi ama bugün stok bitmiş. Birkaç güne yine stok olur muhtemelen.
TUF serisinin Ryzen işlemcili modelleri kasıtlı olarak bariz kötü soğutma ve tasarımı ile meşhur oldu zaten. Fiyat olarak ise gerçekten iyi yalnız eğer 2060 Max-Q değilse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Kasım 2020; 21:44:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
999 iyi fiyat mi acaba bu model için? Tekrar düşer mi dersiniz
850 olsaydı sanırım gerçekten makul bir seviyeye geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayistic -- 21 Kasım 2020; 23:19:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X