Şimdi Ara

ASUS VX279H Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta görünen Asus VX279H monitor almayı planlıyorum. Fiyat seviyesi şu an 800 TL gibi görünüyor. Asus MX279H ile aralarında özellik olarak çok az fark var (ekran ve girişler aynı diye okudum) ama 200 tl gibi bir fiyat farkı var. Sizlerin bana bu fiyat seviyesinde önerebileceği başka marka model cihazlar var mıdır? Kullanım amacı olarak 13 inch ultrabook u hdmi ile monitor e bağlayıp yazılım çalışmalarımı rahat yapabilmek istiyorum. Oyun olarak ise az da olsa Diablo III ve bazen Starcraft II gibi oyunlar oynuyorum. Bunun dışında daha kaliteli bir şekilde film izleyebilmek istiyorum.

Tavsiye ve önerilerinize açığım teşekkürler.

• iki monitörü asusun sitesinden karşılaştırbilirsiniz.
    panel birebir aynı sanıyorum ama ses sitemi ve tasarım mx279 da çok çok daha iyi.
    panel önemli ve bütçe kısıtlı ise vx alınabilir bence.
  • Arkadaslar ips olarak en iyi asus mudur aoc i2757FM da var o nasil vx 23 inc siparis verdim ama iptal edicem galiba vx 27 yada aoc almayi dusunuyorum alma amacim oyun oynamak film izlemek tv olarak kullanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende acaba 144 hz yerine bu monitorümü alsam diyorum, IPS paneli sadece evde kullandığım TV'lerde tecrübe ettim daha önce PC monitorü olarak hiç kullanmadım, renk ve görüntü kalitesi için tercih edeceğim ama oyunlarda ghosting veya input lag sorunu yaratır diye çekiniyorum, şu sıralar 950 TL'ye bulabilmek mümkün MX279H'dan ucuz ve ek olarak flicker free teknolojisine sahip.
  • TR fiyatları 1.300 - 1.400 civarında, 800 TL nerede satılıyor ? ben amazondan 750 tl ye sipariş verdim kargosunu bekliyorum
  • 2014 hocam konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.