Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX171D Notebook 2144 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
5
Favori
8.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu başka firma için açılmış pc depo konusu olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Koskoca Sıcak Fırsatlar'da bunu da gördük,
    Bir üye, başka bir firmayı ucuz satıyor diye şikayet ediyor, ve hatta ithalatcılara da şikayet ettiklerinden bahsediyor.
    Tamam ticarette olur böyle şeyler, piyasayı düşürenlere pek iyi bakılmaz ama bunu Sıcak Fırsatlar'da dile getirmek biraz komik oluyor.
    Rekabet her zaman iyidir, o 2000 e veriyorsa sen 1900 e vereceksin ki Sıcak Fırsatlar'da değeri olsun.

üye değilki o , buralarda takılıp fırsat olunca 500 tane alan ölücü .... (diğerleri biraz küfür içeriyor, ban yemeyelim) satıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

Bu kadar fark için bir hafta bekleyemiyorsanız zaten sıcak fırsatlarda ne işiniz var.

1 hafta bekleyince gönderecekleri kesinmi, bide o var
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Eskiden çok iyi bir firmaydı. Dün baktım son 2 ay da bayağı bozmuşlar. Hep kargolar geç gitmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

Bu kadar fark için bir hafta bekleyemiyorsanız zaten sıcak fırsatlarda ne işiniz var.

1 hafta bekleyince gönderecekleri kesinmi, bide o var

Kesinlikle 1 hafta da göndermediklerinden emin olabilirsin :) bugün benim siparişin 5. iş günü hala bekliyor olarak görünüyor aradım kendilerini az önce 10 iş günü içerisinde göndereceklerini söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbus_dnz

Gönderirler göndermesine pcdeponun büyüklüğünden şüphem yok tabiki ancak beklemek nasıl işinize geliyor onu anlamadım

Kimi adam 1 ay çalışıyor 1000 lira kazanıyor. Sen 1 2 hafta bekliyorsun, hiçbir şey yapmıyorsun 430 lira kazanıyorsun. Bu yüzden işimize geliyor. Tabi 2 hafta beklemek yerine bilgisayarı hemen alıp bu süre zarfında bilgisayardan daha yüksek para kazanacak adam için beklemek iyi olmaz. Sıcak fırsatlarda da böyle adam nadirdir.

• Pcdepo fiyatı çok iyiymiş, kampanya bitti galiba.
  • Teşekkürler hocam, o zaman takipe devam
  • Havale ile alimi sikinti yasamamak icin kisaca ozetleyecek varmi acaba?
    Birde 4gb ramin yanina illa 4 gb mi takviye yapilmak zorunda? Ayni marka modelmi takilmali?
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Koskoca Sıcak Fırsatlar'da bunu da gördük,
    Bir üye, başka bir firmayı ucuz satıyor diye şikayet ediyor, ve hatta ithalatcılara da şikayet ettiklerinden bahsediyor.
    Tamam ticarette olur böyle şeyler, piyasayı düşürenlere pek iyi bakılmaz ama bunu Sıcak Fırsatlar'da dile getirmek biraz komik oluyor.
    Rekabet her zaman iyidir, o 2000 e veriyorsa sen 1900 e vereceksin ki Sıcak Fırsatlar'da değeri olsun.

üye değilki o , buralarda takılıp fırsat olunca 500 tane alan ölücü .... (diğerleri biraz küfür içeriyor, ban yemeyelim) satıcı

Ben ilgili site calisani olabilir diye dusunmustum oysa
    İsin garibi daha onceleri de PcDepo basliklari acmis. Yazdiklari ve yaptiklari birbiriyle celismis durmus.

• İstiyorsa pc deponun bayrak sallayıcısı olsun, 1700e bu bilgisayar alınırsa taktir etmek lazım.sayesinde i7li taş gibi bilgisayar aldık :D
  • Şunun pcdepodaki indirimini bir türlü yakalayamıyorum arkadaş.
  • Ben de siparis verdim. Aslinda daha dun eski emektar Lenovo y550 ye Ssd taktim. Alet canavar oldu bi anda. Hatta pes 16 yukledim acti 6 yillik laptop.Eski laptopun tek sikintisi cok isinmasi ve islemcisinin core 2 duo olmasi. Oyun disinda isimi cok rahat 2-3 sene daha gorurdu diye dusunmekle birlikte 1723 liraya bunu siparis gectim.

Sizce gerek yok mu :) yorumu olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

İstiyorsa pc deponun bayrak sallayıcısı olsun, 1700e bu bilgisayar alınırsa taktir etmek lazım.sayesinde i7li taş gibi bilgisayar aldık :D

Hocam konuda yenilenmis urunlermis pcdepodaki diyorlar siz oyle bir seye rastladinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

İstiyorsa pc deponun bayrak sallayıcısı olsun, 1700e bu bilgisayar alınırsa taktir etmek lazım.sayesinde i7li taş gibi bilgisayar aldık :D

Hocam konuda yenilenmis urunlermis pcdepodaki diyorlar siz oyle bir seye rastladinizmi

Nerde yazıyor öyle birşey acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Nerde yazıyor öyle birşey acaba?

Cihazin ana konusunda sayfalardir konusuluyor ve yurtdisindanda cok daha ucuza satilmasi,10 gun temin suresi ve pek cok ayrinti ile galiba dogru ama boyle bir cihazi bu dolar seviyesinde bu fiyata almaninda baska bir sekilde olmasi mumkun degil gibi

• 3 sene önce bir alışverişim olmuştu bir sıkıntı yaşamamıştım

• 1963tl civarinda simdi, pusudayim, 1700e inince direk alirim. ram onerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbto -- 23 Ekim 2015; 20:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbto

1963tl civarinda simdi, pusudayim, 1700e inince direk alirim. ram onerebilir misiniz?

1731 oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.