Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX171D Notebook 2144 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
5
Favori
8.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ulasilabilse aramak sorun degil. Hep meskul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mihritalia M kullanıcısına yanıt
    ben ard arda arayarak 53. denemede başardım .d sabır lazım. (yarım saat sürekli denemişim)
  • bir önceki sayfada yazmıştım bu fiyata vermeleri imkansız %90 dolandırılmak üzeresiniz yazdım tek tek de açıkladım kimse dinlemedi. en fazla 1700 TL miz gider diyenler oldu hedi geçmiş olsun hepinize.

http://forum.donanimhaber.com/m_111287040/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: aga1967

herkese selamlar

pcdepo diğer adı NORMA bilgisayar 28 ekim günü iki distinin çeki yazdırması üzerine iflas etmiştir..

dileyen yerine gidip görebilir..

mağdur arkadaşların derhal gerekli işlemleri yapması gerekmektedir..

• Arkadaslar oturduğu yere yakın pcdepo şubesi olan bir kişi pazartesi çalışma saatinde pcdepo iş yerine gidebilir mi acaba? Eğer söylenenler doğruysa gerekli işlemleri yapalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 tlye dusmus.

Bakin bu konu bir dramdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Kdv Hariç Fiyatı649.00 USD
    Kdv Dahil Fiyatı1,822.65 TL
    Havale ile Fiyatı1,767.97 TL
    Tek Çekim Fiyatı1,731.52 TL

Gayet iyi fiyat, bayadır bu fiyata inmemişti sanırım, pcdepo burayı takip ediyor %100 :D Ya da en azından modellere tık oranına bakıyor, ona göre indirim yapıyor.

Şuanda heryerde (en ucuz yerler de dahil) 2500 TL den aşağı olmayan bir ürünü
    http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-x550jx-xx171d-notebook-fiyati,5636338.html

1700 TL den yani %50 gibi bilgisayar piyasasında olması imkansız bir indirim ile satmanın 3 önemli sebebi olabilir buna da çok dikkat etmek gerekiyor

1. Bu ürünler çalıntı ürün olabilir bu da %10 ihtimal çünkü seri numarası vs. belli olan bir ürünü faturalı olarak satmak kadar büyük bir ahmaklık olamaz
    2. Bu ürünler kaçak olabilir. Ama bu da %10 ihtimal çünkü bu şekilde bir satış yapıp Asus Türkiye garantili diye kimseyi kandıramazlar.
    3. Geriye çok dikkat etmek gereken önemli bir detay kalıyor o da firmanın paraları toplayıp ortadan kaybolması. Bilgisayar piyasasında ne kadar arkan olursa olsun piyasası olan ve satışında zorluk yaşanmayan yani elde kalması imkansız bir ürünü %50 indirim ile satmak bu ihtimali güçlendiriyor. Bu sebeple piyasa fiyatının (hatta ithalatçı ve toptancı fiyatının) %50 altına satılan bir ürünü gözünü karartıp alacak olan arkadaşlara bu konuda dikkatli olmalarını tavisye ederim.
    Son bir ihimal daha kalıyor o da firmanın ürünleri 2500 TL den alıp 1700 TL ye satması aradaki farkı da (artık nasıl karşılıyor bilemeyiz) HAYRINA kendi finanse etmesi. Bu da Mali açıdan ayrı bir sıkıntı çünkü devleti KDV den dolayı yine zarar uğratıyor.

vaybe helal olsun. Ne iş yapıyorsunuz cidden merak ediyorum, en yüksek ihtimali verdiğiniz tuttu.

• Özellikle 10gun onceden magdur oolacağını söylediği arkadaşla yaptığı tartışma manidar...bizlerin en büyük hatası kimseye kulak asmamak tavsiyeleri görmezden gelmek. Tekrar gecmis olsun. Sizler adına Üzgün olmakla beraber x550jk ürün konusunda, oradaki arkadaşlarıma da her seferinde pcdepo dan uzak durmalarini öneriyordum. Okuyanlar bilir. Kullanılmış servis görmüş ürünleri piyasaya sürme, ölü pikselli ürünleri piyasaya sürme ve daha birçok sıkıntılı ürünü insanlara satiyorlardi. Kime tutturursak. Geri alirken epey sıkıntı çıkıyordu. Bu konuda bir arkadaşın. PCDEPO nun kullanılmış ASUS ürünlerini satması gibi bir konusu vardı. Neyse olan olmuş.

• Zaaaaaaaaaaaaaaàaaaaaaaaaaaaaaaaa xx

• quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörTeknoloji

daha önce çok satışları oldu burda ama son zamanlarda ürünü teslim edilen varmı, 10 gün ciddi rakam, satıp kaçan çok oldu bu forumda, mavi bilgisayar , bilmemne pazar efsanelerini unutmadık
    kimsenin günahını almak istemem ama dikkatli olmak lazım

Gecen hafta i5lisini almıştım şuan kargoda , yarın teslim edilecek.Ben kabul etmeyip geri yollucam i7lisini alıcam. pcdepodan sıkıntı cıkmaz ,biraz bekletseler de gönderirler.

ben zamanında demiştim demek istemiyorum

ama keşke uyarılarımı dinleseydi arkadaşlar :(((

• Sözlükte linke tıklayarak geldim ilk sayfaları okuyunca içim burkuldu.

Ailesine aldıran öğrencilerin halini düşünemiyorum cidden umarım herkes parasını geri alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yokyak

Pcdepodan 1700 e aldim simdi

geldimi

• Beyler bilgisayar sahiplerinden ekran kartının kaç GB olduğunu net olarak yazabilecek olan var mı? Sitelerin yarısında 2gb yarısında 4gb yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabulutx

Beyler bilgisayar sahiplerinden ekran kartının kaç GB olduğunu net olarak yazabilecek olan var mı? Sitelerin yarısında 2gb yarısında 4gb yazıyor.

4 gb ekran kartı var 2 gb paylaşımsız 2 gb paylaşımlı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.