Şimdi Ara

ASUS X550LN-XO007D mi? -- DELL İNSPİRON 7537-S51W81C mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yani bende baktım ama bi kaç kişi gelen win 8.1 güncellemesi ile sorun kalmadı diye okudum forumlarda bulunsam forumu yollarım sizlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTurkmen06

hem 5537 ekran kartı filan 64 bit yani oyunlarda filan performans alamazsın ki yani benim baktığım tüm forumlarda ekran kartı en az 128 bit olsun dediler bana da yoksa diğer özelliklerin aynısı 1300 e bile laptop bulunmaktadır ama iş ekran kartına gelince 2200 filan olduğunu biliyorum fiyatların yani en az ekran kartı 128 bit olmalı

bit degerlerine takma sen..her biti yüksek olan iyi olacak diye bir kaide yok..
    o linkte yanlış vermişim zaten :) 7537 diye aradıgımda o gelmişti ilk sırada onu koyduydum sonra altına açıklama yaptım..
    hala kararsızım bu aralar yada önümüzdeki ayı bekleyip yeni modeller gelirde fiyatlar düşer diye bekliyorum :)
  • hakikaten kararsız kaldım..

asus'un malzeme kalitesi daha iyi dediler anlayan arkadaşlar.

ama dell'in tasarımı, aydınlatması klavyesi falan daha hoş duruyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozulte

hakikaten kararsız kaldım..

asus'un malzeme kalitesi daha iyi dediler anlayan arkadaşlar.

ama dell'in tasarımı, aydınlatması klavyesi falan daha hoş duruyor. :)

aynen valla dell yapmış yine yapcanı asus kasası plastik'imsi miş heralde bi kaç forumda öyle yazıyordu ama dell devrim yapmış kasa söz konusunda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunique

quote:

Orijinalden alıntı: CanTurkmen06

hem 5537 ekran kartı filan 64 bit yani oyunlarda filan performans alamazsın ki yani benim baktığım tüm forumlarda ekran kartı en az 128 bit olsun dediler bana da yoksa diğer özelliklerin aynısı 1300 e bile laptop bulunmaktadır ama iş ekran kartına gelince 2200 filan olduğunu biliyorum fiyatların yani en az ekran kartı 128 bit olmalı

bit degerlerine takma sen..her biti yüksek olan iyi olacak diye bir kaide yok..
    o linkte yanlış vermişim zaten :) 7537 diye aradıgımda o gelmişti ilk sırada onu koyduydum sonra altına açıklama yaptım..
    hala kararsızım bu aralar yada önümüzdeki ayı bekleyip yeni modeller gelirde fiyatlar düşer diye bekliyorum :)

Olur mu Bit sayısıda önemli heralde çünkü 64 bit olan laptoplar 128 bite filan göre acayip ucuz :)
    bende 7-8 Temmuz'da alacağım işte ama yani dell kafama yattı benim :)

• CanTurkmen06 kullanıcısına yanıt
    AMD 7670m 128 bit ama Nvidia 840m 64bit'in hızına yetişemiyor. Önemli olan SADECE Bit değil. bit değeri önemli ama en az onun kadar önemli bir sürü parametre daha var. O yüzden en iyisi oyunlarda aldığı fps değerlerine bakmak:

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
  • CanTurkmen06 kullanıcısına yanıt
    eskiden bit degeri önemliydi.yeni serilerde 64 bitlik bir karttan aldıgın performans bir çok 128bitlik karttan daha iyi..yoksa niye şuan tüm dizüstü makinalar 64 bit olsun?
    player isimli arkadaşımızda aynısını söylemiş..yeni seri ise kartın sıkıntı yok.takma fazla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunique -- 3 Temmuz 2014; 2:54:32 >
  • Hiçbiri daha iyi cihazlar tavsiye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aklıma takılan konu şu:

dell'in pili dahili.. yani çıkmıyor. ben normalde bilgisayarı şarj aletine takıp, pil zarar görmesin diye pili çıkarıp laptop'u ofiz bilgisayarı olarak kullanmak istiyorum..

bilgisayardan anlayan bir arkadaş, yeni bilgisayarlarda pil %100 dolu olduktan sonra şarj aletine takılı olsa da şarj etmeyi kestiğini, yani pilin dahili olmasının bir dezavantaj yaratmayacağını söyledi.

ne kadar doğru bilemiyorum.

bilgisi olan arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerini yazarlarsa müteşekkir olurum.
  • quote:

benim aklıma takılan konu şu:

dell'in pili dahili.. yani çıkmıyor. ben normalde bilgisayarı şarj aletine takıp, pil zarar görmesin diye pili çıkarıp laptop'u ofiz bilgisayarı olarak kullanmak istiyorum..

bilgisayardan anlayan bir arkadaş, yeni bilgisayarlarda pil %100 dolu olduktan sonra şarj aletine takılı olsa da şarj etmeyi kestiğini, yani pilin dahili olmasının bir dezavantaj yaratmayacağını söyledi.

bilgisi olan arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerini yazarlarsa müteşekkir olurum.

http://www.enpedi.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

• quote:

benim aklıma takılan konu şu:

hakikaten yeni farkettim alt kasa nın altındaymış heralde çıkması kötü oldu ya valla tam bilgisi olan varmı kesin çıkmıyor demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Hiçbiri daha iyi cihazlar tavsiye edebilirim.

tavsiyeleri alabilirmiyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Hiçbiri daha iyi cihazlar tavsiye edebilirim.

Ne önerirsiniz hangisi hocam?
  • bende kararsız kaldım iki bilgisyar arasında :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: moscaltar25

bende kararsız kaldım iki bilgisyar arasında :/

valla kardeşim ben yarın öbür gün Dell'i sipariş etcem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.