Şimdi Ara

Asus X550VX-DM277DC (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
15
Favori
48.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar X550VX serisinin iki laptopu var ama sizce hangisi daha mantıklı
    Xx147d mi yoksa dm277dc mi
    Şu xx147d
    http://www.ebrarbilgisa...950m-notebook-pmu351594
    Şu da dm277dchttp://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-dm277dc-i7-6700hq-12gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu354352

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SSD taktıran arkadaşlar DVD sürücüsünü mü yoksa HDD'yi mi feda ediyor? Bir de Ebrar bu tarz SSD takılma taleplerini karşılıyor mu?

• psiko23 P kullanıcısına yanıt
    İkisinin özellikleri aynı gibi, bir fark var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: psiko23

Arkadaşlar X550VX serisinin iki laptopu var ama sizce hangisi daha mantıklı
    Xx147d mi yoksa dm277dc mi
    Şu xx147d
    http://www.ebrarbilgisa...950m-notebook-pmu351594
    Şu da dm277dchttp://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-dm277dc-i7-6700hq-12gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu354352

Ben tercihimi Dm277dc den yana kullandım. Sebebi ise full HD ekrana sahip olması ve kasasının 1 tık daha iyi olması. Ayrıca 147d kırmızı klavyeye sahip olduğundan geceleri kullanmakta sıkıntı yaratabilirdi. 147d ye göre tek eksiği ise 2g vram e sahip olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: nsr1903

quote:

Orijinalden alıntı: hard2cc

Selam ,

Söylemesi ayıp, 1 aydır cepte 2.500 TL ile beklemekteyim.

Tabi ki 2017'de çıkan oyunlardan beklentim yok...

2016 oyunlarını da orta seviye oynasam kafi...

Yani ben bu notebook'u alamazsam, başkası için en az 4000 TL kenara ayırmam gerekecek...

Hal böyleyken;

Ekran parlaklığı, kasa kalitesi, ses kalitesi, ölü pixel vs derken iyiden iyiye soğumuş durumdayım.

BİRİ BİZE AKIL VERSİN ONU YAPALIM ! BEN ÇIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN !

Ödün veremediğim özellikler;

1080p ekran,
    en az 940/950m ekran kartı
    i7 işlemci....

Bunlara sahip rahatlıkla alınacak bilgisayar kesemize göre piyasada yok !

Bu haliyle bile çoğu oyunda tam verim alamyoruz. Saydığım özelliklerden de feragat edeceksem, hiç almayayım daha iyi. Babama aldığım 1000 liralık laptop'dan alır takılırım.

ben asusu iade ettim lenovo ip510 aldım ebrardan. 2300 fiyatlı olanı aldım i7 işlemci 940mx 4gb versiyon olan. üstüne bir de samsung evo ssd sipariş ettim. ssd henüz elime ulaşmadı ama laptop şu haliyle bile akıyor ssd takınca uçacak.. totalde 2500e mal oldu bana. hiç düşünme direk sipariş et derim. gerçekten tasarım olarak çok hoş bir bilgisayar incecik. ses kalitesi tatmin edici. ekran parlaklığı çok fazla değil ama onuda grafik ayarlarından yükseltirsen farkı kapatırsın. 7 24 oyun oynamayacaksan hiç durma al. oyun oynayacaksan ısınma problemi canını sıkabilir.

Neden asus iade edip ip510 aldin hocam ? Performans olarak asus daha iyi ama bazi seyler sizi sogutmus olmaliki ip510a kaymissiniz dusundugum modeller cunku.

• Dün gece siparişi verdim bakalım inşallah sorunsuz elime geçer. İstanbul üsküdar da oturuyorum bugün teslim edilir diye düşünüyorum

• 277 modelinin 12 ramlisini aldım laptop dün geldi kasasinda herhangi bir çizik vs yok. Dün kabaca formatladim format cd si sikintiliydi biraz ama idareten kurdum yine de fena değil. Simdi yeni win 10 indirdim onu kuracam driver falan kurup test edeceğim su an için gördüğüm cd yazdirirken cd sürücü den cok ses geliyor. Bi de dun gece 3 5 saat kulladiktan sonra oyun falan oynamadigim halde epey bi sıcak hava üfürmeye başladı. Sizin pclerde de böyle mi?

• bir de şunu soracam formatlamaya girdiğimizde hdd de 13 gb lık bir sistem bölümü gösteriyor bu ne için? hdd yi biçimledirip dilediğimiz şekilde bölebilmek için bu bölümü silmek gerekiyor henüz silmedim siz ne yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimo51 -- 28 Eylül 2016; 11:11:26 >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    İlk modelle ilgili ısınma problemi diğerine göre galiba biraz fazlaymış ve kasası daha kötüymüş ama ekran kartı 4 gb işte

• cimo51 C kullanıcısına yanıt
    Hocam nerden aldınız siz

• Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun yükleyip deneme yapacam demiştiniz ısınma için birde ssd yi hdd den mi dvd den mi takacaz

• Benim dün verdiğim sipariş için durum hala "Hazırlanıyor." yazıyor. Stokta pc olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALoT_BiTTeR_

Benim dün verdiğim sipariş için durum hala "Hazırlanıyor." yazıyor. Stokta pc olmayabilir.

Hocam almadan hemen önce sordum var dediler şimdi bende de hazırlanıyor yazıyor dün gece verdim siparişi bugün kargoya verilmesi lazım normalde

Edit: ebrar kolpa sıkıyor resmen arkadaşlar. Almadan önce stokta var diyorlardı, şimdi sordum WhatsApp tan stok yok bekletiyoruz mecbur dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Imp -- 28 Eylül 2016; 14:47:04 >
  • Bu akşam gelecekmiş ürünler en geç cuma elinize ulaşır

• quote:

Orijinalden alıntı: psiko23

Hocam oyun yükleyip deneme yapacam demiştiniz ısınma için birde ssd yi hdd den mi dvd den mi takacaz

Hocam şehir dışına çıkmam gerekti o yüzden deneyemedim yoksa bende merak ediyorum oyunlardaki performansını

Ssd yi hdd veya optik sürücünün olduğu yere takmak ise sizin tercihinize kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 28 Eylül 2016; 15:23:11 >
  • The Imp kullanıcısına yanıt
    Evet oyle arkadas 2 haftadir alamadi yine pazartesi alirsin demisler

• quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Evet oyle arkadas 2 haftadir alamadi yine pazartesi alirsin demisler

Yarın akşama kadar vermezlerse iptal ederim ben hocam. Başka ne alırım yerine bilmiyorum ama böyle karaktersiz yapacaklarsa para kazanmasinlar daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Bu akşam gelecekmiş ürünler en geç cuma elinize ulaşır

Kaynak nedir hocam

• The Imp kullanıcısına yanıt
    Üründen almak için aradım elinizde var mı diye dün aradığımda şuan yok Pazartesi'ye kadar kesin gelecek dendi bugün aradığımda bu akşam geleceği söylendi. Cuma gününe kadar elinizde olur dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Üründen almak için aradım elinizde var mı diye dün aradığımda şuan yok Pazartesi'ye kadar kesin gelecek dendi bugün aradığımda bu akşam geleceği söylendi. Cuma gününe kadar elinizde olur dediler

İnşallah ama pek güven verici konuşmamışlar hocam yarın da cuma akşamı gelcek derlerse şaşırmam

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.