Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 Dokunmatik Sapıtma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
26.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım bu sorunun sebebide %1 sorunu ile aynı sebepten olduğunu düşünüyorum. Yani dikkat ederseniz batarya seviyesinin az olduğu durumlarda daha fazla yapmaya başlıyor. Örneğin bende %90-%100 arası dokunmatik hiç sapıtmadı. Ama azaldığı durumlarda başlıyor kapasitif ekranlar ekran üzerinde oluşturulan elektrostatik ile çalışıyor bununda bir şekilde batarya ile bağlantısı olabileceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncelleme sonrası bu durumu hiç yaşamadım.
  • Bende gün içerisinde birkaç defa değilde sürekli yapıyor. Ekranı ilk açtığım bir kaç saniye.. sonrasında düzeliyor ama kapatıp tekrar açınca ekranı yne aynı.. bu sorunu yaşayan ve yaşamayanların dokunmatik sürümleri nedir acaba..

• Bende güncelleme sonrası da ayni yine yapıyor 4.3 te olmadığı söylendi sadece 442de malesef devam ediyor tum sürümlerde

• Düzeldimi JB ye geçince sorun? Bende 2 haftadır var ve kafayı yemek üzereyim çok can sıkıcı bir hal aldı.
  • Valla bu 3g 2g secmeden dolayi ben geçmedim jbye ama harbiden adami deli eden bir durum rezil ediyor insanı buna biri care bulsun ya

• Arkadaşlar bu 4.4.2 ye geçince oluşan dokunmatik sorunu ile ilgili bi çözüm bulunmadı mı hala? Anladığım kadarıyla sorun donanımsal ya da asusdan kaynaklanan bir şey değil araştırdım diğer telefonlarda da aynısı oluyormuş. Bazılarında hiç bir sorun olmazken bazılarında çeşitli sorunlara sebep oluyormuş 4.4.2 güncellemesi.

Öyleyse mutlaka bir çaresi vardır ama ne???
  • Benim anlamadığım bu sorun asus forumlarında yazanlara verilen cevap servisinize başvurun hep. Acaba böyle bir sorunun olduğundan ciddi ciddi haberleri yokmu yoksa cidden donanımsal bir sorunmu. Böyle güzel bir telefonda böyle basit bir hatanın olması ve düzeltilmemesi çok ilginç.. Dokunmatik panel sürümü ile alakalı olabileceğini düşünüyorum ben hala. Bendeki 1688183_364f0132 ve dokunmatik sorunu var olmayan biride bakabilirmi dokunmatik panel sürümüne.

• Donanımsal olduğunu sanmıyorum yazılımsal bir sorun. 4.3 e geçtiğimde nedense bir defa bile olmadı. ama ne zaman güncellesem 4.4.2 ye hemen başlıyor sapıtmaya.

Başka marka telefonlarda da dokunmatiğin sapıtmasına neden oluyormuş 4.4.2 ve aynı asus da olduğu gibi bazılarında soruna sebep olmazken bazılarında oluyormuş.
  • Bende 4.3de iken de yapıyordu 4.4e geçtim değişen bir şey olmadı

Bir de benim kamera diğerleri gibi değil bayağı kotu çekiyor bu iki sebepten dolayı servise vereceğim

Ayrıca zenfone5 var ondada arada bir ekran kilit ekranının orda siyah görüntüyle karşılaşıyorum ekran görüntüsü aldım hersey yolunda gibi gözüküyor

Çözebilen var mi sorunlari

• Aynı problemi eşim de yaşıyor. Eski versiyona dönüş yapsam düzelir mi acaba?
  • Dokunmatiğin sapıtmasından kasıt geri-ev tuşu-pencereler tuşunun ara sıra basmaması gibi bir şey mi acaba? Eşime aldığım son sürüm Zenfone 6 'da bu sorun var da...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam . Çözüm bulundumu acaba bendeki de kafasına göre menülerde geziyor rehberi acıp arama yapıyor. Günde bir kaç kez basıma geliyor.önce virüs zanettim antivirus progları birsey bulamadı..sonra resetledim tekrar açtım, bir kaç kez telefonu sıfırladım nafile,,, son sürümden sonra oldu böyle..telefon 9 aydır sağlamdı..cozum bulan varsa çok makbule geçer..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı sorun benim cihazda da var. 6 aydır sorunsuz kullanıyordum. Bu gün yeni başladı, dokunmatik ekran kafasına göre geziniyor, flash lambasını açıyor, gelen aramayı cevaplıyorum ama takılıp kalıyor, bazen kapanıyor, açılmıyor, açılırken inceden bir hoparlör zırlama sesi geliyor. Ankara servise göndereceğim bakalım. Servise gönderip sonuç alan varsa lütfen yazsın, merakla takip ediyorum.
  • Cihazı dokunmatik yüzünden dayanamadım en sonunda Asusa garantiye gönderdim, 32 gün beklettiler beni bir dünya kavga ettim sürekli, ben hayatımda böyle teknik servis görmedim. Ne yaptıklarını kesinlikle bilmiyorlar, karmakarışık bir haldeler. Bir müşteri takip sistemleri mi yoktur nedir, her aradığımda 15 farklı müşteri temsilcisine de ayrı ayrı sürekli sorunumu anlattım. Aslında hukuki olarak uğraşsam para iadesi veya yeni bir cihaz alabilirdim, talep ettim de işin gerçeği ama cihazın düzelmiş geldiğini görünce uğraşmak istemedim. Cihaz geldiğinde, Anakart ve Dokunmatik Ekran değişmiş. Umarım bir daha Asusa işim düşmez. Cihazı performans olarak beğenmeme rağmen sırf servislerinden dolayı şu an satsam mı acaba diye düşünüyorum. Canımdan bezdirdiler.
  • arkadaslar dokunmatik sorunu devam eden varmı hala ben bu telefondan almak istiyorum lakin şikayetleri görünce korktum zenfone 6 başka sorunlar yaşayan varsa yazsın ona göre başka telefon bakarım icabında.
  • zenfone6 telefondan tekrar almayı düşünüyorum ama sırf şu dokunmatik sapıtması yüzünden her seferinde almaktan vazgeçiyorum zenfone2 alayım diyorum onunda kamerası beş para etmez. kısacası asusun daha yiyeceği çok ekmek var.
  • bende de aynı sıkıntı var. kk aynı sorun vardı sistemsel oldugunu düşünüm lollipop'a yükselttim. aynı sıkıntı devam ediyor, ve çok sıklıkla oluyo napacam bilemedim. Bu arada lollipop'a geçen biri olarak sisteminden çok memnunum on numara yapmışlar fakat şarj çok çabuk bitiyo ayrıca kk da ısınma sorunu yokken lollipopta ısınmaya başladı.
  • arkadaşlar merhaba, ben bu konu ile alakalı cihazı servise gönderdim bugün diyorlarki daha önceden bu cihaza müdahale edillmiş o yüzden kapsam dışı ve anakart ve ekran değişecek 600 tl bedeli var:) saka gibiler. bitterşeyi ispatlama gibi şansımızda yok. zaten ka biliyette yok zannedersem. ekranı değiştir anakartı değiştir bedeli müşteriye yasla ne oldu servislik yaptık. 600 tl dedi adam ya .. cihazı geri istedim gelsin normal sizlerin verdiği bilgiye göre cihazın andoid sürümünü 4,3 e almaya çalışacağım sonra gelişmeleri yazarım. güncel bilgisi olan varsa yazsın lütfen... iyi akşamlar herkese...
  • Merhaba, ilk ciktiginda aldigim zenfone 6 telefonumda dün itibariyle ayni sorunlari yasamaktayim. Servise gondermek disinda cozum bulan varmidir.
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.