Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdem271

Bu Asus süper ya , her ay güncelleme yapıyorlar . Sizlerde sağolun , haberim yoktu hemen güncelleyeyim .

Daha önce Avea in touch 3 ve 4 vardı , 2 senede güncelleme gelmedi bu telefonlara...

evet kesinlikle sürekli güncelleme gelmesi süper ve ben yeni almama rağmen sorunsuz çalışıyor telefon bugünkü güncelleme ile batarya daha iyi gitmeye başladı galiba yanlış mıyım?
  • Arkadaşlar akıllı kılıf kullanan varmı? Ben kullanıyorum en yüksek pil tüketimi açık ara akıllı kılıf uygulaması gösteriyor , doğrumudur bu ?
  • %15 şarj ve altı için "Maalesef Sistem Arayüzü Durdu" hatası giderildi mi arkadaşlar?
  • Giderilmiş ,şarjım düşük olduğu halde öyle bir hata almadım hiç

Bu arada Asus kılıf uygulamasını devre dışı bıraktım pili çok tüketiyordu , bu konuda yorumlarınız nedir ?
  • Bende kılıf kullanıyodum artık kullanmıyorum . Titreşim halinde açılır mı açılmaz mı endişesi var cepteyken. Geçen açılmış mesela ekran açık kalmış baya bir pil tüketmişti. Ama uygulamalarda asus kılıf yoktu yalan olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

%15 şarj ve altı için "Maalesef Sistem Arayüzü Durdu" hatası giderildi mi arkadaşlar?

% 15 uygulama hatası hiç almadım dün şarjımı % 6 ya kadar düştü gayette güzel çalışıyodu hiç kasma vs olmadı çok şükür çok iyi bir telefon şimdilik :D akıllı kılıf uygulaması kullanmıyorum ben onun için de bişey diyemeyeceğim.
  • tomb.raider kullanıcısına yanıt
    O hatayı ilk güncellemede giderdiler.Yeni telefonlara güncelleme yazılımi yüklü olmadıgindan hata cikiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kumdanşato kullanıcısına yanıt
    Ahmet2353 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir soru soracaktım size. Kapak hakkında. Sim kartın bulunduğu yerlere ekran tarafından da çift taraflı bastırınca (bölgeyi biraz geniş tutun) çıt çıt sesi geliyor mu sizde de? Gelmiyorsa telefonu göstereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 5 Şubat 2016; 10:51:43 >
  • quote:

Hocam bir soru soracaktım size. Kapak hakkında. Sim kartın bulunduğu yerlere bastırınca (bölgeyi biraz geniş tutun) çıt çıt sesi geliyor mu sizde de? Gelmiyorsa telefonu göstereceğim.

Merhabalar ben dediğiniz gibi yaptım ama ses felan yok bilginize
  • Ben izlenimlerimi aktarayım gayet stabil çalışıyor telefon ve donma kasma vs hiçbirşey yok gerçi çok ağır oyun oynayan değilim net için facebook watsapp için çok iyi telefon benim işimi görüyor sürekli kurcalıyorum telefonu hergün bir farklı noktasını keşfediyorum bilginize.
    Denedim herhangi bir ses gelmedi

Bendekinden geliyor ama pek dert edilecek bir durum değil bence
    kapağı çıkarıp kurlacadım oynayan bir yer yok o yüzden kafaya takmadım pek.
  • sulocanxxx, bende sim ve sd kartı ve birde bataryayı çıkardım. Çok güçlü bastırınca geliyor. Ama her şeyi taktıktan sonra sanki orası esnekmiş gibi ses geliyor. Götürüp söyleyeceğim. Kafaya taktığım bir durum değil, ama olmuşken güzel olsun istiyor insan.

Ahmet2353 ve kumdanşato, teşekkür ederim hocam denediğiniz için. Götürüp göstereyim.
  • quote:

sulocanxxx, bende sim ve sd kartı ve birde bataryayı çıkardım. Çok güçlü bastırınca geliyor. Ama her şeyi taktıktan sonra sanki orası esnekmiş gibi ses geliyor. Götürüp söyleyeceğim. Kafaya taktığım bir durum değil, ama olmuşken güzel olsun istiyor insan.

Ahmet2353 ve kumdanşato, teşekkür ederim hocam denediğiniz için. Götürüp göstereyim.

Rica ederim.
  • Selam arkadaslar. Ben de laser m4aqua m5 derken vatandan 999a selfie alicam sanirim.bu fiyata mantikli bir secim.zaten bir onceki tel de zenfone 5 ti.hayirlisi bakalim.sizin gozlemlediginiz kronik bir sorun var midir cihazda?

• quote:

Orijinalden alıntı: bha41

Selam arkadaslar. Ben de laser m4aqua m5 derken vatandan 999a selfie alicam sanirim.bu fiyata mantikli bir secim.zaten bir onceki tel de zenfone 5 ti.hayirlisi bakalim.sizin gozlemlediginiz kronik bir sorun var midir cihazda?

Cihazda kronik hiçbir sorun yok . Sadece benim bulduğum bir sorun ASUS Cover programı yüklüyken ve önü yuvarlak kılıf takılıyken korkunç pil tüketiyor . Kılıf en ufak bir oynamada telefon açılıyor kapanıyor . Ben de mecburen Asus cover'ı devre dışı yaptım .

Şimdi de ufak bir sorunum var , kılıf önü yuvarlak şeklinde boşluk . Telefon çalınca kılıfı açmak zorunda kalıyorum . Kılıf açmadan cevap veremiyorum . Asus cover varken , arama cevaplama ve redetme bu minik dairenin içindeydi.

Sizin bildiğiniz bir arama ekranı programı var mı ? Yuvarlak içinde olsa ve cevap vermek için açmak zorunda kalmasam ?

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆

• quote:

Selam arkadaslar. Ben de laser m4aqua m5 derken vatandan 999a selfie alicam sanirim.bu fiyata mantikli bir secim.zaten bir onceki tel de zenfone 5 ti.hayirlisi bakalim.sizin gozlemlediginiz kronik bir sorun var midir cihazda?

bende hiçbir sorunla karşılaşmadım gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

quote:

Cihazda kronik hiçbir sorun yok . Sadece benim bulduğum bir sorun ASUS Cover programı yüklüyken ve önü yuvarlak kılıf takılıyken korkunç pil tüketiyor . Kılıf en ufak bir oynamada telefon açılıyor kapanıyor . Ben de mecburen Asus cover'ı devre dışı yaptım .

Şimdi de ufak bir sorunum var , kılıf önü yuvarlak şeklinde boşluk . Telefon çalınca kılıfı açmak zorunda kalıyorum . Kılıf açmadan cevap veremiyorum . Asus cover varken , arama cevaplama ve redetme bu minik dairenin içindeydi.

Sizin bildiğiniz bir arama ekranı programı var mı ? Yuvarlak içinde olsa ve cevap vermek için açmak zorunda kalmasam ?

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆

asus coveri iyiki devre dışı bırakmışsınız benimde tek korkum şarj olayıydı oda bence gayet iyi

• Bu arada vatanda anlık indirimler oluyor bu indirim kalkabilir bilginiz olsun
  • Bu arada arkadaşlar verimli bir uygulama olunca paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.