Şimdi Ara

Atalay Demirci Mi? Cem Yılmaz mı? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
3
Favori
13.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Daha fazla senin yorumlarınla göz zevkimi bozmak istemiyorum, o yüzden Atalay Demirci denen ''komik'' adamla ilgili söyleyeceğim son şey;
    Bu gazla 3 ay bir yerlerde gösteriye çıkar, ondan sonra da STV, Kanal 7 gibi kanallarda çocuk programlarında çoluk çocuğa kahkaha attırır.

adam 13 senedir bu işi yapıyorum diyor sen 3 ayın peşindesin.mümkünse beni blokla ve göz zevkin bozulmasın.

İsterse 130 yıldır yapsın. Yetenek Sizsiniz gibi bir programla anca meşhur olabilen birinden bahsediyoruz?
  • quote:

quote:

quote:

Daha fazla senin yorumlarınla göz zevkimi bozmak istemiyorum, o yüzden Atalay Demirci denen ''komik'' adamla ilgili söyleyeceğim son şey;
    Bu gazla 3 ay bir yerlerde gösteriye çıkar, ondan sonra da STV, Kanal 7 gibi kanallarda çocuk programlarında çoluk çocuğa kahkaha attırır.

adam 13 senedir bu işi yapıyorum diyor sen 3 ayın peşindesin.mümkünse beni blokla ve göz zevkin bozulmasın.

İsterse 130 yıldır yapsın. Yetenek Sizsiniz gibi bir programla anca meşhur olabilen birinden bahsediyoruz?

dimi dimi türkiyede bi işi bi tane yapan olursa tanınıyor ancak ikincisi çıkarsa tanınması pek beklenemez.az oluyor.savunuculuğa girmek istmieyorum zira her çıkanı ezmenin peşindesiniz bense bu tür adamların daha çok olması peşindeyim

• Adamın Cem Yılmaz'la alıp veremedği yok ki. Yıllarca popüler olmak içinde tırmalamamış. Eşi başvurmuş katıldım diyor. Sahnede adam gayet doğal. Sonuçta 20 dk. bir zaman diliminde kendini ispatlamak zorundaydı bunu da çok iyi yaptı.
    Cem ve Atalay'ın yaptığı şeyler farklı değil. Bize bizi anlatıyor. Cem ne kadar başarılıysa Atalay'da o kadar başarılı. Cem stand-up'a farklılık kattı. Sonuçta sahnede başarılı olmak herkesin harcı değil. Bir de yıllardır adamla bu işi yapıyor. Güne gün katıyorlar.

Atalay bence ailevi kesmin yeni unsuru. Cem yıllarca bu işi reklam, sinema, gösteri alanlarında çok iyi yaptı. Varsa yoksa Cem demek ahmaklıktır diyorum. Sonuçta Cem ilk günden Gora arog yahşi batıyı çekmedi. Ben ikisinde de çok gülüyorum. Mimikler hareketler gayet orjinal. Yok Cem bitti Atalay gelince demekte gereksizdir. İkisi de işlerini güzel yapıyorlar. Herkesin nazarında farklıdır. Kimi patlıcan musakka sever kimi karnı yarık kimi de ikisini de severi. Bazısı da nefret eder. Yani bu karşılaştırmanın 2+2=4 eder yanı yok.

• quote:

dimi dimi türkiyede bi işi bi tane yapan olursa tanınıyor ancak ikincisi çıkarsa tanınması pek beklenemez.az oluyor.savunuculuğa girmek istmieyorum zira her çıkanı ezmenin peşindesiniz bense bu tür adamların daha çok olması peşindeyim

Her çıkanı ezme değil her çıkanı efsane ile karşılaştıranlara şaşırıyoruz.
    Daha önce Şahan'ı denediler, şu an Şahan Gökbakar'ın ne halde olduğu ortada. Ufak şehirlerde, fazla izlenmeyen kanallarda iş yapabilir Atalay Demirci ama Cem Yılmaz adı ile yanyana koymak akıl kârı bir iş değil.
  • cem yılmazla atalay demirciyi karşılaştırmak microsoftla pardusu kıyaslamak gibi
  • Atalay demirci kim ya?
  • Atalay Demirci belden aşağı espiri yapmadan da insanların güldürülebileceğini ıspatladı.
  • quote:

quote:

Her çıkanı ezme değil her çıkanı efsane ile karşılaştıranlara şaşırıyoruz.
    Daha önce Şahan'ı denediler, şu an Şahan Gökbakar'ın ne halde olduğu ortada. Ufak şehirlerde, fazla izlenmeyen kanallarda iş yapabilir Atalay Demirci ama Cem Yılmaz adı ile yanyana koymak akıl kârı bir iş değil.

ne diyor cem yılmaz "heyo o bizim kahramanımız" .intel amd fanboylarını düşün.sanki gidp 1500 tllik işlemcileri alabilecekmiş ve/veya o güce ihityacı varmış gibi elidne olmayan işlemci ile hava atan kişideki mantık var.sanki o işlemci çok fazla oc olunca seninki de aşka geliyo coşuyo

• ikisi de çok abartılıyor tamam bazı esprileri güldürüyor ama yarmıyor yani şahan gökbakar candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl@cknight

Atalay demircinin en buyuk eksikligi , cem yilmaz gibi kivrak , hazir cevap verebilecek bir zekasi olmamasi bence .

Katılıyorum. Cem Yılmazın kafası çok hızlı çalışıyor. Bir konudan başka bir konuya aniden atlayıp aralıksız anlatıp tekrar diğer konuya bağlayabilir. Atalay şuan biraz acemi o hız ve hazır cevaplığa sahip değil ancak ileride bu yetenekleri kazanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 15 Mart 2013; 14:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

cem yılmazla atalay demirciyi karşılaştırmak microsoftla pardusu kıyaslamak gibi

• Bende Cem Yılmaz'ı sevmem fakat Atalay Demirci fanıda değilim Atalay Demirci'yi gözlemlediğim kadarıyla ;

Atalay Demirci : Öyle değilmi
    Seyirci : Hahaha
    Atalay Demirci : Bak bütün kızlar güldü.
    Atalay Demirci : Oda hemen yanındakine böylemiydi şöylemiydi.

Bir kaç basit cevap vs... hangisi derseniz tabikide Cem Yılmaz kıyaslanmaz bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 15 Mart 2013; 14:52:05 >
  • 98 den 2008 e ufak tefek farklı espriler diyorsun ama sonuçta bu adamda daha yeni 2013 ten 2023 e neler olacağı kafi..Bence bu durumda böyle bi konu çok saçma..Cem Yılmaz belirli yerlere imzasını atmış.Adam sadece stand up çı değil ki..film yazmış yönetmiş oynamış.bir sürü reklam filminde oynamış vs vs vs..

Özet : Atalay Demirci,Cem Yılmaz ın tırnağı olamaz

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi1923 -- 15 Mart 2013; 15:06:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

Bende Cem Yılmaz'ı sevmem fakat Atalay Demirci fanıda değilim Atalay Demirci'yi gözlemlediğim kadarıyla ;

Atalay Demirci : Öyle değilmi
    Atalay Demirci : Bak bütün kızlar güldü.
    Atalay Demirci : Oda hemen yanındakine böylemiydi şöylemiydi.

Bir kaç basit cevap vs... hangisi derseniz tabikide Cem Yılmaz kıyaslanmaz bile.

bak sana cem yılmaz ile cevap vereyim.askere gitmeden önceki gösterisini yada nette dolanan 1990 lar ait se skayıtlarını dinerlsen not alan bi adama takılıyor.ne not almış uzay gemisi,selahattin.ne lan bu h,iç komik değil.dur toparlıyorum.karikatür çizeibliyor musun?bunalr komik değil dimi burdan okuyunca.ama salon yıkılıyor.sırf çamur atmak için yüklenmeyin.

• Cem Yılmaz tabikide karşılaştırılması bile saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

Cem Yilmaz Dunyanin en iyisi. Kimse ile karşilaştirilamaz.

Kaç ülkede gösteri yapmış? Kaç ülkede tanınıyor?
  • 3310 la ıphone 5 i karşılaştırıyomuyuz onun gibi saçma salak bi konu olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

Başlığın haksız ve abartılı olduğunun farkındayım. Ama "yetenek sizsiniz" proğramında büyük çıkış yapıp kendini Türkiyeye tanıtan Atalay Demirci ile ilgili tüm tartışmalarda laf dönüp dolaşıp bu noktaya geliyor.

Ve Cem Yılmaz severler ki bendeniz de onlardanım... başlıyorlar Atalayı yerden yere vurmaya. Halbuki Cem Yılmazı ilk çıktığı günden beri takip eden biri olarak biliyorum ki, 98 lerde yaptığı stand up gösterileri ile 2008 de yaptığı gösteri arasında ufak farklar vardır. Yani hemen hemen aynı esprileri binlerce defa yapmıştır. Üstelik bunu da açıkça her oyununda söyler.

O halde bu kadar başarılı olmasının sırrı nedir?

Çok basit, adam komik, sevimli ve sempatik... o kadar ki aynı şeyi bin defa söylüyor ve yine güldürüyor.

Açıkçası Atalay Demircinin Cem yılmaz kadar başarılı olma noktasına gelme şansı olabilir bence. Çünkü bu adamda da komiklik, sevimlilik ve sempatiklik var. Tabi başarılı olmak sadece bunlarla olmuyor. Bunlar şöhrete götürür sonrası kişinin karakterine kalmış bir mesele. Ben şahsen yetenek sizsinizdeki proğramın videosunu defalarca izledim ve her seferinde güldüm.

Ne dersiniz, bu adamın yıldızı parlar mı veya sönüp gidenlere mi katılır?

Atalay Demirci'nin anlatışı felan olaya girişi vurgulayışı çok hoşuma gidiyor fakat sadece yetenek sizsiniz'de Stand-Up yapmak nereye. Onu meslek edinip yıllarca uğraşmak nereye,Hele bir 2-3 sene geçsin bakalım daha Cem Yılmaz'a yetişmesine Çok Var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

quote:

Orijinalden alıntı: kendinibil

http://www.kampuscu.org/makale/turkiye-kufur-etmeyen-bir-stand-up-gosteri-ustasiyla-tanisti_m27.html

bu kadar saçma bir haber olamaz napacaktı Acun un programın da küfür mü edecekti ? hele bi sanhelere atılsın görürüm o zaman ediyo mu etmiyo mu ?

Adam 10 yıldır sahnede zaten. Bazı değerlere sahip çıktığı için gündem olamıyordu. Bundan sonrasını hep birlikte göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Barcelona vs Kasımpaşa

Cem Yılmaz la kıyaslamak haksızlık olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.