Sonunda o boşvermişlikten, depresyon dolu günlerimden kurtuldum.Kafamda kurduğum materyalist evrenin toplumdaki çoğu şeyi açıklayamadığına karar verdim.Tesadüfle açıklanamayacak kadar çok olay dönüyor dünyamızda; örneğin;"kahve falları" özellikle Azerbaycan kadınlarında büyük bir medyumluk seziyorum kadınların baktığı fallar %70-80 tutuyor. Veya bazı insanların gördüğü rüyaların gelecekteki bazı olaylara işaret etmesi ve gerçekten de gerçekleşmesi. Sıfır kanıta rağmen en naturalist insanın bile uzaylılar konusunda bir inancı olması da beni çelişkiye sokmuştur.Görmediğin için olmadığına kanaat getirmiyorsan aynısını neden tanrı için yapmıyorsun? Özellikle bu evren için uzaylı zorunlu varlık değilken bir bilinçli varlığın olması yüzdesel olarak daha zorunludur.Çünkü ihtimallere olasılıklara tesadüflere inanacağımıza tasarlanmış bir evren düşünmek daha mantıklı geliyor. |
Ateizmden Kurtuldum
-
-
Tebrik ediyorum. Sonunda kafası çalışan tutarlı biri.
En basitinden evrendeki her şeyin yapıtaşını oluşturan periyodik tablodaki elementleri düşün. Hepi topu 118 element var her birinin belirli sayıda kuralı var. Bunların böyle olmasını biri/bir şey tercih etmiş olmalı.
-
Kahve falından sonrasını okumadım
-
Ne alaka? O elementlerin çoğunun atom numarasını değiştirsen hiçbir şey değişmez. Garip bir örnek olmuş.
Genelde insanlar doğanın dengesiyle ile ilgili örnekler verir, ama o da saçma. Doğal dengelerin oluşması sihirli bir şey değil. Bir ormana 10 tane yeni bi egzotik örümcek türü salsan o denge hemen bozuluyor, bir süre sonra da yeni bir denge oluşuyor.
Şehrin ortasına bir alet koysan, kel insanların ömrünü 4 te 1 ine indiriyor olsa, bir yerden sonra doğal seçilimle kel insan kalmaz ortada. Sonra çıkıp Allah'ın hikmetine bak, kelleri öldüren bir alet var, ama bizim insanımızda kellik yok der miyiz?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X