ATI 5730 ile 6370 arasında kaldım. Laptop için hangisi daha iyi olur oyunlar ve diğer programlar açısından. Aradım ama karşılaştırmalarını bulamadım.
Aslında Asus(*) ve Lenovo(**) arasında kaldım. Bana Lenovo daha iyi gibi göründü ama ekran kartları hakkında bi' bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
5730 2.sınıf 6370 3.sınıf kategorisinde. 2. sınıf daha iyi değil mi ?
Bi'de şu yolladığım linklerdeki laptoplar için yorum yapabilir misiniz rica etsem ?
amacın oyunsa laptop alma derim ama bunlardan ikisi arasından ben olsam asus alırdım 8 gb ram haricinde pek fark yok 8gb ram çok gereksiz ekran kartları arasındada fark az olur oyun için alıyorsan laptop ekran kartından pek bişey bekleme
kesinlikle lenovo al.
@Dübülüp
tabiki de sadece oyun için almayacağım ama almışken de oyunsuz olmaz değil mi :)
@LiveForSpeed
bende öyle düşünüyorum ama burdaki tecrübeli kullanıcılardan yorum ve öneri de almak istiyorum.
cevap bekliyorum hala arkadaşlar. lütfen bi' yardımcı olun.
ikisiylede oyun oynayamazsın yani oynarsın ama nasıl? güncel oyunların çoğunda ayarları en düşüğe getirerek oynarsın buda nekadar zevk verir size bilemicem :)
5730, çok net.
5730 kesinlikle.1-2 arkadaşımda var oyunları yüksek detay da gayet güzel oynatıyor.6370 e bulaşma.