Şimdi Ara

ATI Catalyst™ 10.7a Beta Driver - Starcraft 2 Anti-Aliasing fix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATI Catalyst™ 10.7a Beta Driver - Starcraft 2 Anti-Aliasing fix

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATICat107aBetaDriver.aspx

Starcraft 2 de Anti-Aliasing desteği , Catalyst Control Center aracılığı ile.

quote:

ATI Catalyst™ 10.7a beta driver features:

* Starcraft II: Support for Anti-Aliasing through the ATI Catalyst Control Center when using a Windows® 7, Windows Vista® or Windows XP based system with an:
    o ATI Radeon™ HD 5xxx series graphics card or ATI Radeon Mobility equivalent series of products
    o ATI Radeon HD 4xxx series graphics card or ATI Radeon Mobility equivalent series of products
    o ATI Radeon HD 3xxx series graphics card or ATI Radeon Mobility equivalent series of products
    o ATI Radeon HD 2xxx series graphics card or ATI Radeon Mobility equivalent series of products
    * Improved performance for Quad ATI CrossFireX™ for Eyefinity™ supported configurations

Download:
    In order to download and install the ATI Catalyst 10.7a beta driver, click on the following link:

* ATI Catalyst 10.7a beta driver for Windows® 7 / Windows Vista®
    * ATI Catalyst 10.7a beta driver for Windows XP

Refer to Article 20870 for detailed instructions on how to properly install the ATI Catalyst beta driver

Applicable Products:
    This article applies to the following configuration(s):

* Hardware
    o ATI Radeon HD 5xxx and ATI Radeon Mobility equivalent series of products
    o ATI Radeon HD 4xxx and ATI Radeon Mobility equivalent series of products
    o ATI Radeon HD 3xxx and ATI Radeon Mobility equivalent series of products
    o ATI Radeon HD 2xxx and ATI Radeon Mobility equivalent series of products
    * Software
    o ATI Catalyst Control Center
    o Starcraft II
    * Operating System(s)
    o Windows 7 32-bit Edition
    o Windows 7 64-bit Edition
    o Windows Vista 32-bit Edition
    o Windows Vista 64-bit Edition
    o Windows XP Professional / Home
    o Windows XP Media Center Edition
    o Windows XP 64-bit Edition

Ayrıca EyeFinity geliştirmeleri de içeriyor driver.
    http://twitter.com/CatalystMaker/status/19940260419

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 31 Temmuz 2010; 11:44:07 >

• Hotfixler geliyo
  • bir hotfix yolda demiştim ve çıktı ama tek bir oyun için beta driver yüklemek sıkıcı bir iş

bu arada AMD nin blizzard oyunlarına optimizasyon desteği vermesi de GTA4 de nvida avantajı kadar gzel bir zevk veriyor
  • yabancı forumlarda ilk testlerde 4xAA da %50 ye varan fps düşüşleri var 5870 ile.
  • nasıl ya oyunun kendi içinde AA desteği yok mu?!?
  • Süper oldu bu AA ile SS'ler atarım birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

nasıl ya oyunun kendi içinde AA desteği yok mu?!?

Ati için yoktu artık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

bir hotfix yolda demiştim ve çıktı ama tek bir oyun için beta driver yüklemek sıkıcı bir iş

bu arada AMD nin blizzard oyunlarına optimizasyon desteği vermesi de GTA4 de nvida avantajı kadar gzel bir zevk veriyor

Nvidia ilk günden verdi bu desteği :)

AMD oyunun beta aşamasında bilerek AA koymadı driverlara SCII için. Oyunlarda aşırı yavaşlama oluyor diye. Şimdi yüksek talep nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldılar.

Ayrıca SCII'ye gelecek bir yama ile AA oyunun kendi içine dahil edilecek sanırım. Sevmiyorum ben kendim aktif etmeyi Windowstan zaten.

Blizzard fakir fukara olayını abartıyor bazen. 6600 gt'si olan adamı bile düşünüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yerroner

quote:

bir hotfix yolda demiştim ve çıktı ama tek bir oyun için beta driver yüklemek sıkıcı bir iş

Nvidia ilk günden verdi bu desteği :)

AMD oyunun beta aşamasında bilerek AA koymadı driverlara SCII için. Oyunlarda aşırı yavaşlama oluyor diye. Şimdi yüksek talep nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldılar.

Ayrıca SCII'ye gelecek bir yama ile AA oyunun kendi içine dahil edilecek sanırım. Sevmiyorum ben kendim aktif etmeyi Windowstan zaten.

Blizzard fakir fukara olayını abartıyor bazen. 6600 gt'si olan adamı bile düşünüyorlar.

Kötümü düşünmesi.düşünmeleri lazım geniş kitlelere ulaşmak için

• Deneyen varmı performans nasıl ona göre indircem bende bilgibilgi bilgi
  • Performans çok düştü arkadaşlar oyuna patch gerekiyor Blizzard'dan bu sorunla ilgili. Windows'tan AA açmayı hiç sevmiyorum zaten hiçbir zaman stabil olmuyor. Kendi içinde AA desteği olup CCC'den uygulama ayarlarını seç'i işaretlemek en güzel yol bu AA olayı için.

SS'ler:

5870 @ 950/1265
    İşlemci 965 BE @ 3.88 Ghz
    Ramler de 1666 Mhz ve 9-9-9-21

AA kapalıyken 70-80.. 100 lere gidiyor. AA açıkken 30-50 değişiyor. Patch şart kısaca, öyle hotfixlerle falan olacak iş değil bu. Starcraft 2 gibi bir grafikte 5870 30-50 fps görür mü ya Metro 2033 mü Crysis mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Temmuz 2010; 13:44:16 >

• Nereden ayarlıyoruz yine 3D bölümünden mi ?
  • Ati kullanan bir arkadaş resimlerle anlatırsa çok iyi olur aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codest

quote:

Nasıl yani, oyunun içinde AA var ve sadece Nvidia da mı çalışıyor, bu mudur?

Böyle birşey olması imkansız zira Blizzard ATI ile anlaşmalı bir firma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Codest

quote:

Nasıl yani, oyunun içinde AA var ve sadece Nvidia da mı çalışıyor, bu mudur?

Böyle birşey olması imkansız zira Blizzard ATI ile anlaşmalı bir firma

Valla bende tam olarak anlamış değilim bu AA konusunu.

• Anlamayında zaten gerek yok yükledim %50 performasn düştü 5770 de gereksiz bi sürücü blizden patch beklicez anti için
  • quote:

bişey diyimmi gta4 de, blizzard' ın çıkardığı oyunlarda nvidia gpularında daha hızlı çalışıyor
  • Performans daha da düşüyormuş birde amd hotfix zaten hazırdı ama performans sorunlarını hallediyorduk diyordu.
    Halledilmiş hali buysa...
  • yazık valla ati sahipleri yine sefillik çekiyor
  • @Dante

abow fps ler sürünüyor

genede fix geldigine sevinin onceden bu da yoktu

fakat 4 vs 4 felan oynanmaz o sekilde

bende sc 2 alacam ama bekliyorum

ucuz satan yerler var ellerine key gelmesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 1 Ağustos 2010; 6:29:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.