Şimdi Ara

ATI Catalyst™ 10.7a Beta Driver - Starcraft 2 Anti-Aliasing fix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siz blizzard dan yama beklerseniz çoook beklersiniz adamlar oyuna bile eklmemiş neden çünkü oyun nvidia destekli hayal görmeyin derim. %50 performans kaybınızla mutluluklar.
  • AA oyunun kendisinde yok zaten zeka müsveddesi, nereden çıkardın Nvidia'da olup ATI'de olmadığını...

Kaldı ki Blizzard; ATI ile anlaşmalı bir firma zaten, Nvidia ile alakası bile yok. Google'dan arat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

AA oyunun kendisinde yok zaten zeka müsveddesi, nereden çıkardın Nvidia'da olup ATI'de olmadığını...

Kaldı ki Blizzard; ATI ile anlaşmalı bir firma zaten, Nvidia ile alakası bile yok. Google'dan arat.

• Konuyu amma büyütmüşler. Oyunu 1680 x 1050 çözünürlükte tüm ayarlar en yüksek değerlerde bitirdim, oyun içinde AA olmadığını bu konuyu okuyunca farkedebildim. Bir RTS'deki AA FPS'deki kadar farkedilmiyor, bırakın yamaları AA'yı oyunun keyfine bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Konuyu amma büyütmüşler. Oyunu 1680 x 1050 çözünürlükte tüm ayarlar en yüksek değerlerde bitirdim, oyun içinde AA olmadığını bu konuyu okuyunca farkedebildim. Bir RTS'deki AA FPS'deki kadar farkedilmiyor, bırakın yamaları AA'yı oyunun keyfine bakın.

Katılıyorum, ben de 1920x1200 çözünürlükte oynuyorum, AA konusunda göze batan hiçbirşey yok. Ancak yine de insanların AA açmak istemesi en doğal hakları, ve eğer Ati bir strateji oyununda AA desteği sağlayamıyorsa, yazıklar olsun ne diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Erai

quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Konuyu amma büyütmüşler. Oyunu 1680 x 1050 çözünürlükte tüm ayarlar en yüksek değerlerde bitirdim, oyun içinde AA olmadığını bu konuyu okuyunca farkedebildim. Bir RTS'deki AA FPS'deki kadar farkedilmiyor, bırakın yamaları AA'yı oyunun keyfine bakın.

Katılıyorum, ben de 1920x1200 çözünürlükte oynuyorum, AA konusunda göze batan hiçbirşey yok. Ancak yine de insanların AA açmak istemesi en doğal hakları, ve eğer Ati bir strateji oyununda AA desteği sağlayamıyorsa, yazıklar olsun ne diyelim

o desteği önce oyun sağlayacak. ati ne yapsın? işte oyun çıktıktan sonra driver çıkardılar sağladılar gene. oyunda olmayan bir destek için kimseyi suçlayamazsın. nvidia da bu böyle..

• Yahu sanki Nvidiada performans düşmüyor. Bi düşünüp de yazın iki dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Ağustos 2010; 13:09:18 >
  • ATI'de de, Nvidia'da da AA açınca performans tepetaklak oluyor, açmadan oynamak en iyisi şu koşullar altında, öte yandan oyunu 1920x1200 çönünürlükte bitirdim ve AA olmadığının farkına varmadım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

siz blizzard dan yama beklerseniz çoook beklersiniz adamlar oyuna bile eklmemiş neden çünkü oyun nvidia destekli hayal görmeyin derim. %50 performans kaybınızla mutluluklar.

fail oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yahu sanki Nvidiada performans düşmüyor. Bi düşünüp de yazın iki dk

oyunun orjinalini almak için bekliyorum

alınca denicem
  • Bu driver SC2 de AA açtırıyor ama Oblivion'da problem yaptı kenarda çerçeve oldu ince çizgi şeklinde.

Kusura bakmasın da SC2 için Oblivion'umdan vazgeçemem asla. 10.7'ye döndüm hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

ATI'de de, Nvidia'da da AA açınca performans tepetaklak oluyor, açmadan oynamak en iyisi şu koşullar altında, öte yandan oyunu 1920x1200 çönünürlükte bitirdim ve AA olmadığının farkına varmadım açıkçası

bir rts için 40 fps yeterlidir tepetaklak olduğunda 35-40 üzeri alınıyorsa sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

siz blizzard dan yama beklerseniz çoook beklersiniz adamlar oyuna bile eklmemiş neden çünkü oyun nvidia destekli hayal görmeyin derim. %50 performans kaybınızla mutluluklar.

fail oldun

türkçe öğren liseli arkadaşım
  • Eskiden AA mı vardı...

İki boyutlu geçinip gidiyorduk.
  • quote:

quote:

quote:

fail oldun

Sende TDK başkanısın sanırım
    Ati lafına bile tahammülün yok sanırım sağa sola saldırıyosun ati bile duyunca
    -Tamam ati kullanıyosun

• quote:

quote:

quote:

quote:

fail oldun

Sende TDK başkanısın sanırım
    Ati lafına bile tahammülün yok sanırım sağa sola saldırıyosun ati bile duyunca
    -Tamam ati kullanıyosun

senin işin gücün yok muçalıaşcak dersler felan?

• Bugün pazar olduğu için yok.
    Türkçeyi bu kadar iyi biliyorsan nickini Türkçe yap bana sataşacağına.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.