Şimdi Ara

ATI Catalyst Morphological Filtering ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. 1 gün önce Battlefield 4 oynayabilmek için ekran kartımı AMD' nin son sürüme güncelledim. Kartımın modeli AMD Radeon HD 7800 Series. Güncelleme yaptıktan sonra ekrandaki sayılar ve yazılar bulanıklaştı harfler daha çok pixele yayılmaya başladı. Nette biraz araştırma yaptım ve ATI Catalyst Control Center'dan Morphological Filtering' i yani MLAA'yı pasif hale getirmem gerektiğini öğrendim. Ancak bende Control Center Türkçe ve Morphological Filtering'i bulamadım. Bir Screenshot ile yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

•  ATI Catalyst Morphological Filtering ???

ise yaramazsa pixel ayarlarini da oynayabilirsin.digital flat panellerim pixel bicimi.
  • yardım için sağolun da benimki zaten kapalıymış bulanıklığı gidermek için başka neler yapılabilir?
  • Digital Flat panel ayarlarından, Piksel formatını PC standart full RGB olarak ayarlayın.
  • Yardımınız için çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke822

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık

Rcia ederim, ayrıca oyunlar için 3D Gaming kısmındaki Texture Filter quality'i high, Triple Buffering'i on yapın.

Texture Filtering doku kalitesini arttırır, Triple Buffering daha akıcı oyun deneyimi yaşatır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.