Şimdi Ara

Ati hd 4870 Sorun var ekran acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sorunum ise ati hd grafik karti

simdi soruma gecelim

bugun grafik kartina yeni kablo aldim taktim bilgisayar parcalari aldim pc yeni daha ama grafik karti simdiye kadar calistirmamistim bugun onun icinde bir kablo aldim kabloyu taktim grafik karti sorunsuz bir sekilde calisti ilk basta problem yapti ekranin acilmamasi gibi ama sonunda acildi driveri falan yukledim pcye tanittim sonra grafik kartini nasil gidiyor sicaklik falan diye kasayi actim grafik kartina bi el vurdum sicakti sonra pcyi yeniden baslattim bu sefer ekran acilmak bilmedi ve simdide acilmiyor

ekran kartinin üzerinde kirmizi isik yaniyor ve anlamini buldum ama ingilizce oldugundan bisey anlamadim "Over Temp Protection" anlami

simdi ne yapmam gerekiyor yardim edin canim baya s1kildi acikcasi

grafik kartini taktiktan sonra mafia 2 falan oynadim biraz superdi simdi tekrardan actim bi taklmalar olustu anlatamam

sistemim

amd phenom ii x4 955
    asus m4a785td-v evo
    4gb ram
    ve ati hd 4870 grafik karti

saygilar

• karta ellemek nerden icap etti
    güç girişlerini kontrol edin
    kartı çıkarıp takın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr3cH

sonra grafik kartini nasil gidiyor sicaklik falan diye kasayi actim grafik kartina bi el vurdum sicakti.

Karta el vurmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 13 Ekim 2010; 19:40:19 >
  • nebilyim hocam ya karti söyle bir elledim sicakti yani

giris cikislar normal aceba elektirik yetmiyor mu ? kafam ona takildi

cünkü 2 kablo girisi var 1. de güc kaynagindan grafik kartina takili diger 2. kablo ise grafik kartindan sogucutu kabloya takili ama calisiyor
  • beyler bilen yok mu ya valla canim s1kildi
  • PSU marka modeli nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr3cH

TS-power 600w

http://bilder.afterbuy.de/images/82393/ntkm1.jpg

bunun aynisi

psu sorun olmaz
  • "Over Temp Protection" --- Yüksek sıcaklık koruması

1. 4870 te iki tane 6 pinlik iki giriş var, bunun ikisini de güç kaynağınızdan çıkış verilen kabloyu çekip taktınız mı ?

2. Ekran kartınızın fanının çalışıp çalışmadığını kontrol edin

3. olarak da kasa soğutmanızı gözden geçirin.
  • metionolampx

bana 1 tane güc kaynagindan ekran karti kablosu geldi onu taktim 2. kabloyu da kendim aldim assagida gösterdigim kablo 6pini ekran kartina taktim geri 2sinide sogutmalarda bulunan bosta olanlara taktim

Ati hd 4870 Sorun var ekran acilmiyor

ekran kartinin fani calisiyor

kasa sogutmamda sorun yok kasada 2 tane sogutma var iyi sogutuyor yani
  • bugun yeni bir güc kaynagi aldim markali iyisinden eskisi markasiz ve kötüydu ama ginede olmadi

beyler yardim edin nednn olabilir
  • Kartı başka bir sistemde deneyebilme imkanınız varsa, bu şekilde bir deneyin.

Yeni aldığınız güç kaynağından 2 li 6 pin güç girişleri varmı ? yoksa daha önceden aldığınız ikinci 6 pin dönüştürücü ile mi denediniz?

Diğer ihtimal kartınızın fiziksel bir arızası olabilir.
  • kırmızı ışık hatası güç girişleriyle ilgilidir benimde bazen ekran akrtımda oluyor 6+8 pın var ama ben 2 adet 6 pın takıyom bazen kırmızı ışık yandığı zaman pc yi kapayıp hemen kabloların yerlerini değiştiriyordum çözülüyordu
  • merhaba arkadaslar

bugun 2 saat cikarttim grafik kartini sonra tekrardan taktim ilk basta problem yaratti ekran acilmamasi gibi ama daha sonra hersey normal oldu suanda calisiyor ama ekran karti cok sicak diyebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.