Şimdi Ara

ATKADAŞLAR 2014 VW CC 1.4 TSI ALMAYA DEĞER Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aracımı sattım 90.000 tl bütçem var Daha önce 2.0 dizel kullandım. Şimdi ise vw CC 1.4 TSI 160 lık almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi? 2013 temiz sıfır hata 80.000 e bulunabiliyor aynı modellerin 2.0 dizelleri 110 civarı vergide yüksek sizce ne yapayım arkadaşlar bmw f30 alamıyorum e90 3.20D ise çok dar deniliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantisi bitmiş veya yakında biticek olan DSG.En sevdiğim.

• Bende 2013 modeli var aldığına kesinlikle pişman olmazsın o kadar söyleyeyim...
  • Dsg biter mi bilmem amahttps://www.youtube.com/watch?v=rU6a_s4SHZw şu test sonrasında alıp almamak sizin tercihiniz .
  • Heleki km de 60 kuruş yakiyosa off super..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıtı 9 dan aşağı hiçbir şekilde inmez şehiriçi, uzun yol 7-7.5 yakar.

İçi çok dar beni boğuyor, Leon'a kıyasla bile bunaltıcı.

Yağ yakan eski TSI ve DSG ayrı konu.

Ama araba canavar usta buna kimse bi şey diyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 17 Mart 2016; 14:40:43 >
  • B7 teknolojili arabayı boşver napcan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like a Sir

Dsg biter mi bilmem amahttps://www.youtube.com/watch?v=rU6a_s4SHZw şu test sonrasında alıp almamak sizin tercihiniz .
    quote:

Orijinalden alinti: kaleci07

Dsg biter mi bilmem amahttps://www.youtube.com/watch?v=rU6a_s4SHZw su test sonrasinda alip almamak sizin tercihiniz .

Kaza anında yan hava yastığı açılmayan 64 km hızda ölüm garantili yoluculuk yapılan bir araca binmem için vw üstüne para verse yine binmem.

• Kafana sık daha iyi

• Bir arkadaş ta 2014 olanı vardı arabasını çok severdi Sırf çok yakıyor diye sattı
    Şimdi tek kriteri dizel

• Arkadaşım 80.000-90.000 liraya binilebilecek en mantıklı benzinli araç.Az kilometre yapmış temiz bir cc bulursan ağız tadıyla binersin.Sen bakma forumdaki çok bilmişlere.Aracı kötüleyenler bir zahmet 80.000 liraya ne önereceklerini de söylesinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam bu tarz benzinli arabaya hiç yaklaşmam. 90.000 tl'ye düşük kilometreli 184 hp e90 kasa bmw 320d bulusanız hiç kaçırmayın derim. bmw'nin yanında passat cc'yi düşünmek yanlış olur. çünkü bmw her türlü üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebel

ben olsam bu tarz benzinli arabaya hiç yaklaşmam. 90.000 tl'ye düşük kilometreli 184 hp e90 kasa bmw 320d bulusanız hiç kaçırmayın derim. bmw'nin yanında passat cc'yi düşünmek yanlış olur. çünkü bmw her türlü üstündür.

Çok dar hıcam düşündüm hem kasa eski bşde çok istiyorlar herşey beygir değil aynı zamanda çok konforsuz araç şeyinde boncuk mu var bu aracın anlamadım

• 90 bin liraya c180 kompresor alirsin lpg taktirirsin, yakit derdin olmadan, otomatik sanzuman yolda birakir mi diye dusunmeden, prestijli oldugu sanilan degilde gercekten prestijli bi arabaya binersin.

• asla ikinci el arac almayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gh912

Arkadaşım 80.000-90.000 liraya binilebilecek en mantıklı benzinli araç.Az kilometre yapmış temiz bir cc bulursan ağız tadıyla binersin.Sen bakma forumdaki çok bilmişlere.Aracı kötüleyenler bir zahmet 80.000 liraya ne önereceklerini de söylesinler.

S60 t4 var o paraya cc nin de sabahtan aksama içinden gecer.kaporta yok şanzıman rezalet motor uretimi bitmis yag yakiyor cokbilmis ariyorsaniz aynaya bakin veya adama sanziman sorununa dair 5bin tl lik kefil belgesi yollayin bizahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: gh912

Arkadaşım 80.000-90.000 liraya binilebilecek en mantıklı benzinli araç.Az kilometre yapmış temiz bir cc bulursan ağız tadıyla binersin.Sen bakma forumdaki çok bilmişlere.Aracı kötüleyenler bir zahmet 80.000 liraya ne önereceklerini de söylesinler.

S60 t4 var o paraya cc nin de sabahtan aksama içinden gecer.kaporta yok şanzıman rezalet motor uretimi bitmis yag yakiyor cokbilmis ariyorsaniz aynaya bakin veya adama sanziman sorununa dair 5bin tl lik kefil belgesi yollayin bizahmet

Hocam iyi hoş diyorsun da adam dar diye E90 almıyor S60 da dar gelmez mi ?
  • Bagaj haric rahat s60.yetmezse S80 t4 var

• İnsignia ya baksana hocam.

• Manuel olanını 70000 TL civarına alın derim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.