Şimdi Ara

Atrix CM Romlar Hakkında Merak Edilenler JellyBean ve Ice Cream (Rehber Tadında) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
6
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok kardeş bence ayar sorunu var . Çünkü resimleri kusursuzca gösterebiliyorken .herhangi bir renk sorunu yokken videolarda bu kadar berbat olması garip, sorun ekran değil bence.Aydınlık istediği kadar yüksek olsun mx player bu sorunu çözemiyor kontrast ayarınada giremedim mx player da. neyse katlanılabilir ama standart ın çok aşşasında ufaktan atrixe elvada ozamn
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraftmk

yok kardeş bence ayar sorunu var . Çünkü resimleri kusursuzca gösterebiliyorken .herhangi bir renk sorunu yokken videolarda bu kadar berbat olması garip, sorun ekran değil bence.Aydınlık istediği kadar yüksek olsun mx player bu sorunu çözemiyor kontrast ayarınada giremedim mx player da. neyse katlanılabilir ama standart ın çok aşşasında ufaktan atrixe elvada ozamn

ekranı yan tuttuğunuzda kapasitif tuşların oraya yakın aşağı yukarı yaparsanız renk ayarı yapıyor parlaklık yani karar sizin umarım o fiyata sizi tatmin edecek bir telefon bulursunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

yok kardeş bence ayar sorunu var . Çünkü resimleri kusursuzca gösterebiliyorken .herhangi bir renk sorunu yokken videolarda bu kadar berbat olması garip, sorun ekran değil bence.Aydınlık istediği kadar yüksek olsun mx player bu sorunu çözemiyor kontrast ayarınada giremedim mx player da. neyse katlanılabilir ama standart ın çok aşşasında ufaktan atrixe elvada ozamn

ekranı yan tuttuğunuzda kapasitif tuşların oraya yakın aşağı yukarı yaparsanız renk ayarı yapıyor parlaklık yani karar sizin umarım o fiyata sizi tatmin edecek bir telefon bulursunuz :)

Atrix e laf yok fiyatına göre canavar ama yavaş yavaş paraya kıyma vakti geliyor.

• quote:

quote:

quote:

Atrix e laf yok fiyatına göre canavar ama yavaş yavaş paraya kıyma vakti geliyor.

o zaman 2013 ocak ayını bekleyin bence 700 lira 900 lira arası s2 almak mümkün olacak :)

• I'm trying to make Atrix boot on 4.2

Sent from my MB860 using xda app-developers app

epinter direk 4.2 portuna uğraşıyor hayırlı olsun ! :)
  • quote:

I'm trying to make Atrix boot on 4.2

Güzel haber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

I'm trying to make Atrix boot on 4.2

Bende neden bu aralar hep xt925 e yazilim cikariyor bizi esgeciyormu yoksa diye dusunuyodum.

• selam atrixe cm10 4.1.2 rom kurdum kernel falan da kurdum kamera da calısıyor cok memnunum

ama cpu yu 1500'e nasıl cıkarabilirm bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _whitehead_

selam atrixe cm10 4.1.2 rom kurdum kernel falan da kurdum kamera da calısıyor cok memnunum

sistem menüsüne girin,en alttan 2. seçenek olan performance seçeneğine girin,ayarlar orada.ben hiç denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelleci_g

quote:

selam atrixe cm10 4.1.2 rom kurdum kernel falan da kurdum kamera da calısıyor cok memnunum

sistem menüsüne girin,en alttan 2. seçenek olan performance seçeneğine girin,ayarlar orada.ben hiç denemedim.

sözlerimi geri aldım, kamera calısmıyor 1 calısıyor 5 calısmıyor ben mrom kurdum ancak simdi de yükledigim ses müzik aparatları falan calısmıyor

device is not supported diyor ne yapmam lazım sizce ??? lütfen yardımmm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kelleci_g

quote:

sözlerimi geri aldım, kamera calısmıyor 1 calısıyor 5 calısmıyor ben mrom kurdum ancak simdi de yükledigim ses müzik aparatları falan calısmıyor

device is not supported diyor ne yapmam lazım sizce ??? lütfen yardımmm

merhaba rom atma işiyle çok haşır neşir değilim,ilk defa rom yükledim telefonuma bu yüzden size yardımcı olamıyorum.

• Kernel konusunda gelişme var mı?

• Eğer oyun oynayan bir kişiyseniz Cm rom önermem bir süre sonra ısınıp telefonu yeniden başlatıyor.
  • CM 10.1 is up on Atrix.
    No audio, wifi or storage yet. A lot of things broken.

4.2 rom portlanmaya başlandı ancak daha birçok şey çalışmıyor zamanla güzel bir rom ortaya çıkması temennisiyle saygılar :)
  • quote:

CM 10.1 is up on Atrix.

4.2 rom portlanmaya başlandı ancak daha birçok şey çalışmıyor zamanla güzel bir rom ortaya çıkması temennisiyle saygılar :)

kardeş
    bu konularda kaynak araştırmak zor bildiklerini yeni romları güncel olarak paylaşman çok iyi oluyor.saygılar.
    epinter halen cm10 rom güncellemedi 11.17 de kaldı bilgisi olan
  • quote:

quote:

CM 10.1 is up on Atrix.

kardeş
    bu konularda kaynak araştırmak zor bildiklerini yeni romları güncel olarak paylaşman çok iyi oluyor.saygılar.
    epinter halen cm10 rom güncellemedi 11.17 de kaldı bilgisi olan

hocam cm 10 romu geliştiren arkadaş cm10.1 yani direk 4.1.2 değilde 4.2 portlamaya çalışıyor o yüzden diğerini güncelleyemiyor :)
  • Bende cm10 - 4.1.2 - 2012.17.11 romunu yükledim. herşey çok güzel. ama pil performansı cm7.2 ye göre nerdeyse yarı yarıya düştü. alttakilerin hepsini yükledim. bi tavsiyesi olan varmı?

Latest version (2012-11-17)
    http://goo.im/devs/epinter/cm-10-20121117-UNOFFICIAL-epinter-olympus.zip

Optional
    Kernel with 1.3ghz overclock support:http://goo.im/devs/epinter/kernel_oc1300-cm10-20121026_1456-epinter-olympus.zip
    Bluesleep fix:http://goo.im/devs/epinter/bluesleep_fix.zip

Google Apps
    epinter gapps v5:
    Updated gapps (for 4.1.2).
    http://goo.im/devs/epinter/gapps-jb-20121019-olympus-signed.zip

• bende de cm10 - 4.1.2 - 2012.17.11 yüklü. 1 ghz sabit. batarya performansı ilk sayfada diğer romlara göre daha iyi deniyor fakat bende de 1 gün zor dayanıyor
  • quote:

Arkadaşlar böyle bir konumuz var ancak pek güncellenmiyor.. Sorularınızı sorun elimden gelidiğince cevaplıyayım Şuana kadar çıkan bütün cm romları atrixinde kurmuş ve kullanmış biri olarak :)

Nasıl rom kurulucak hale gelir telefonumuz ? işte herşey burda: ROOT , BOOTLOADER KİLİDİ vb..

http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=51898841

romlarımız nerde ?

romlarımız işte buarada :http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=997

şuanlık tavsiyem:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1781970

jb de şuan 3d hızlandırıcı sorunları var ama rom BETA aşamasında yani stabil rom çıkmasına birşey kalmadı kamera sorunu halledildi son romda sadece ics kadar testlerden iyi puan alamıyor ama ciddi derecede akıcı seri ve jb gerçekten öğrendikten sonra çok işlevli ics ye göre task manager tarzı programlara gerek yok misal home tuşuna basılı tutunca bütün açık uygulamaları gösteriyor yukarıdan hepsini kapatabiliyoruz yada direk üstüne basarak o uygulamaya geçiş yapabiliyoruz tam multi task yazılımı jb ve kesinlikle durup dururken 2.3.4 de ki gibi kafasına göre arkada program çalışmasına izin vermiyor mesela oyundan home tuşuna basıp çıktınız 10 15 dk sonra otomatik kendisi kapatıyor programı

bir kaç oyun yükledim jb de laglı çalışan bir oyun yok mostwanted dahil çok güzel çalışıyor

bir artısı daha ise hoparlör çok geliştirilmiş ekolayzır eklenmiş kulaklık performansı tek kelime ile harika ;)

gelen mesajlara pop up şeklinde cevap yazabiliyoruz mesaj uygulamasını açmadan

aynı anda 10 a kadar uygulama açılıyor telefon kasılmıyor çünkü diğer uygulamaları askıya alıyor

kamera performansı orjinal roma göre çok iyi

pil performansı gerçekten harika özellikle ics romlara göre

ısınma sorunu yok

Arkadaşlar bootload işlemini yapıyorum fakat

Atrix CM Romlar Hakkında Merak Edilenler JellyBean ve Ice Cream  (Rehber Tadında)

Resimdeki gibi beyaz yazıyı alamıyorum sadece kırmızı olanlar yazıyor Ve rom yükklemeye çalışınca androidin yeşil logosu ve üstünde ünlem çıkıyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

• öncesinde linkteki pudding dosyasını RSD ile cihazına flashlaman gerekiyor. bunu yaptıysan diğer adımlardaki komutları doğru uygulaman gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.