Şimdi Ara

ATX Kasaya Micro atx yapılı anakart uyar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TA581 AsusTowerCase,USB4,1394,300W PFC, 2xAudi
    Kasaya D945GTPL Intel 945G TAPPEN VGA +LAN+SES bu anakart uyar mı ? anakartın yapısı micro atx diyor bu durumde ben yanlış anakart mı almış oluyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

ATX Kasaya Micro ATX Anakart Takılır mı?

ATX kasalar, standart olarak ATX boyutundaki anakartları destekler. Micro ATX (mATX) anakartlar ise ATX anakartlardan daha küçüktür ve micro ATX kasalarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Bununla birlikte, bazı ATX kasalar mATX anakartları da destekler. Bu, genellikle kasanın genişliği ve montaj deliklerinin konumu gibi faktörlere bağlıdır.

ATX kasaya mATX anakart takmak istiyorsan, öncelikle kasanın destekleyip desteklemediğini kontrol etmelisin. Kasanın teknik özelliklerine veya üreticiye danışabilirsin.

Kasa mATX anakartları destekliyorsa, montaj işlemi genellikle basittir. Anakartı, kasanın montaj deliklerine hizalamalı ve vidalarla sabitlemelisin. Ancak, kasanın arkasında anakartın girişlerine/çıkışlarına erişmek için yeterli alan olduğundan emin olmalısın.

Özetle, bazı ATX kasalar mATX anakartları desteklerken bazıları desteklemez. Kasanın mATX anakartları destekleyip desteklemediğini kontrol ederek uyum sorunlarından kaçınabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uyar, merak etme.
    Anakartın atx, kasan mikro atx olsaydı uymazdı.

Arkadaşlar boyut olarak sığacağını düşünüyorum ama nedense Çizginin sayfasında sadece atx destekli gözüküyor.

TA581

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 21 Haziran 2006; 19:20:08 >
  • bana uyar gibime geliyo ama,çünkü bi asrock kartı monte etmiştik öyle.
    quote:

Orjinalden alıntı: oalptekin

TA581 AsusTowerCase,USB4,1394,300W PFC, 2xAudi
    Kasaya D945GTPL Intel 945G TAPPEN VGA +LAN+SES bu anakart uyar mı ? anakartın yapısı micro atx diyor bu durumde ben yanlış anakart mı almış oluyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 21 Haziran 2006; 19:11:31 >
  • Herhangi bir mATX anakart ölçüleri 235x236mm'dir.HErhangi bir ATX anakart ölçüleri 305x244mm'dir.Burdan da anlayacağın gibi "Evet Sığar."
  • Vida yerleri de ona göre zaten

Merak etme uyar
  • Atx ve midi atx kasalara mini atx ,ve atx faktörlü anakartlar takılır civata yerleri zaten standattır.
  • thermaltake v6 (middle tower) kasaya ATX siğar mi (asus maximux iv extreme-z) ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAtx Boş Kasa Arıyorum
    2 gün önce açıldı
    FLEX ATX PSU ARIYORUM
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren Küçük

Uyar, merak etme.

Arkadaşlar boyut olarak sığacağını düşünüyorum ama nedense Çizginin sayfasında sadece atx destekli gözüküyor.

TA581

thermaltake v6 (middle tower) kasaya ATX siğar mi (asus maximux iv extreme-z) ???

• quote:

Orijinalden alıntı: YigitColak

quote:

Uyar, merak etme.

TA581

thermaltake v6 (middle tower) kasaya ATX siğar mi (asus maximux iv extreme-z) ???

Sığıyormuş.

quote:

Anakart form faktörü: ATX, Micro ATX
    kaynak:http://www.pclabs.com.tr/2010/10/29/thermaltake-v6-blacx-kasa-incelemesi/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YigitColak

quote:

Uyar, merak etme.

TA581

Sığıyormuş.

quote:

Anakart form faktörü: ATX, Micro ATX
    kaynak:http://www.pclabs.com.tr/2010/10/29/thermaltake-v6-blacx-kasa-incelemesi/

tamam saol çok yardımcı oldun bir şey daha istesim hangisi daha iyi bi yardımcı olur musun benım açtığım forum :
    donanımhaber forum
    Asus Maximus iv extreme-z veya Msi z77a-gd65 » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_66588149/tm.htm

• ARKADASLAR SELAMUN ALEYKUM ;

BENIM u-ATX ( m-ATX ) BIR ANAKARTIM VAR BU ANAKART HER KASAYA UYARMI ?? UYUCAK OLAN KASA YAPILARI NELER ACABA ????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.