Şimdi Ara

Audi Kapı Sensorü Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konuyu forumda çok araştırdım, ancak kendiminki gibi bir soruna rastlamadım. bu sebeple Yeni konu açmak istedim.

Audi A5 2008 model arabam var. Keyless Go özelliğine sahip. Eskiden anahtar cebimdeyken elimi kapı koluna attığım gibi kapı açılırdı. Aracı kilitlemek için de sadece sensore elimi sürmem yeterli oluyordu, kapı kilitleniyordu. Geçen haftadan itibaren sürücü tarafındaki kapıda kilitleyemiyorum ama kapıyı açabiliyorum. Yolcu kapısında araca ilk geldiğim gibi kapı koluna dokunduğumda kapı açılmıyor. Ancak kapıyı anahtarla kapı açma tuşuna basarak açtıktan sonra denemek amacıyla sensor ile kilitleyip açabiliyorum. Özetle sürücü kapısında anahtarsız bir şekilde kapıyı kilitleyemiyorum ama açabiliyorum. Yolcu tarafında ise ilk açılışta sensor ile kapıyı açamıyorum, bu tabi sürücü tarafı için de geçerli. Anahtarla açtıktan sonra sensorler çalışmaya başlıyor.

Bu tür bir durum başına gelen var mı veya yardımcı olabilecek biri var mı? Ayarlarla ilgili bir şey olabilir diye düşünüp baya kurcaladım sonuç çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykers -- 10 Mayıs 2016; 8:16:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.