Şimdi Ara

AUDİGY VALUE VİSTA SÜRÜCÜLERİ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar audigy value ses kartının vista ultimateda kullanılan bir driverı varmıdır. bitane var ama onunla creative kontrol paneli açılmıyor ve stereo ses geliyor, yani cmss ayarlarına girilmiyor. eğer cdden kurarsam bunlar çalışıyor fakat windowsun ses ayarlarında sadece stereo seçimi war sadece, 5.1 yok, onedenle test dediğimde stereo veriyor, kendi kontrol panelindede stereo çalıyor cdsinden kurunca driverı. bir çözümü varmı bunun. teşekkürler şimdiden....

• Creative in sitesinde sound blaster>live sürücüsü olarak aramalıydın.

http://tr.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=1&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+Vista+32-bit&region=2&Product_Name=Live%21+24-bit&Product_ID=10315&modelnumber=&driverlang=1033&OS=26&drivertype=0&x=39&y=15

Üstteki adresi adres çubuğuna yapıştır. Açılacak sayfada en üstte olanı..
    Kolay gelsin.

• tamam çok saol am yaptım bunun aynısını yapmayada control paneli açılmıyor creativin. ozamanda cmss stereoyu açamıyorum ve doğal olarak 2 hoparlörden ses geliyor
  • Zaten o sadece kart sürücüsü. Creative şu anda bu kart ile ilgili ayarlar için bir software yapmış değil(daha sonra umarım yapar). Bu nedenle bazı ayarları yapamaman normal. Eax fonksiyonundanda yararlanamazsın. Ve örneğin bende subwofer da çalışmıyor. Bunun için bir ayar, düğme falanda göremedim.
    Vista yeni bir o.s. İster istemez herşeyin yerine oturmasını bekleyeceğiz.
  • cdnin içinden kurinca driverı vede diğerlerini ozaman oluyor ama denetim masasından 2yönlü hoparlör seçiliyor sadece ve test edince hoparlörleri ayrı ayrı değilde bütün hoparlörlerden geliyor ses. yani front left diyo ama hepsinden ses geliyor. xp driverı ile vista driverının karışımı lazım:)))))
  • aynı sorun bendede var sadece stereo çalışıyo vistada... creative nin sitesindeki en son vista driverini yükleyince bilgisayar da audigy donanımı yok diyor. ve sürücüyü kurmuyor
  • Eğer audigy value ise(belki sadece audigy de olabilir) SB24_VTDRV_LB_1_04_0065A sürücünü kurarak deneyin. Benimde daha önce vistanın kendi sürücüsü ve creative in beta sürücüleri ile 5+1 değilde sterio çalışmaktaydı. 17 Şubat tarihli SB24_VTDRV_LB_1_04_0065A sürücüsünü kurduktan sonra ise 5+1, 6 ayrı kanaldan ses vermeye başladı(Bu sürücünün ne yazıkki şimdilik birlikte application yazılımı yok.). Ama nedense denetim masasında haparlör ayarlarında test sırasında subwofer(büyük haparlör ikonlu..) kalın sesiyle teste cevap verirken trident 5+1 digital setimden subwofer sesi sonuna kadar açmama rağmen hiç bir subwofer sesi çıkmıyor. Aynı pc deki diğer partitionda kurulu olan winXP de ise böyle bir subwofer sorunu yok.
    Kimse kusura bakmasın; birileri sorunum konusunda görüş açıklayana kadar daha öncede yazdığım bu konuyu zaman zaman tekrar yazarak yardım bekleyeceğim. Ben başkalarına yardımcı olmaya çalışıyorum ve doğallıkla bende başkalarından yardım bekliyorum. Ama bu benim hakkım değilmi ya..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trident 5+1 digital setim derken eksik ve yanlış anlaşılabilecek şekilde yazdım. Digitalden kastım, setimin digital ön panelli/göstergeli olmasıydı. Yoksa digital bağlantı kullanmayıp, normal analog 5+1 bağlantısı yaptım.
    Digital bağlantım olduğunu düşünenler, farklı çözüm düşünebilirlerdi. Düzeltmeyi bu karışıklığı gidermek için yaptım.
  • audigy value kullanıyorum ve creative in verdiği driver ile sadece 2 kolon çalışıo diğer 3 tanesi ve sub yok ortalıkta
  • hocam verdiğin linkteki programları daha önce yüklemiştim.ama benim 5.1 den sizinki gibi sorun var. ama subwofer çalışıyor bu nasıl çelişki?

bide vista için bir yazılım çıkana kadar bekleyecek miyiz?bir çözüm yok mu bunda?
  • Bende yazılımı indirdim ama Boyle bir Donanım yok diyor bende de ne yapabiliriz bi fikri olan varmı ?

bir de sadece Value'de mi yapıyo bu sorunun baska deneyen arkadas var mı ?
  • arkadaşlar bu linkte anlatıyor her şeyi. mixer haricinde herşey çalışıyor.
    (forumumuzdaki bir arkadaşın verdiği linktir. dil sorun olursa açıklama yazarım)

http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=Vista&message.id=7648

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 13 Mart 2007; 16:15:11 >
  • Bu inglizce ben bişey anlamadım anlayan birisi anlatabilir mi ?
    Hem biz Audigy Value den bahsediyoruz burda SBLive yazıyo bu sorun olmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novices -- 13 Mart 2007; 20:38:09 >
  • Bende audigy var ben bunu hack ile audigy2 olarak kullanıyorum şimdi vistada bunu nasıl yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

arkadaşlar bu linkte anlatıyor her şeyi. mixer haricinde herşey çalışıyor.
    (forumumuzdaki bir arkadaşın verdiği linktir. dil sorun olursa açıklama yazarım)

http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=Vista&message.id=7648

Bende çeviri rica ediyoum. Bass ie ilgili bölümüde..
  • Creative firması bunun hakkında bişey yapmayacak mı ?
  • arkadaşım bu audigy valueyi nasıl audigy 2 yapabilirim. aradım ama bulamadım. hep audigy4 modlaması yazıyor fakat valueler modlanmıyor burada. ama audigy2ye modlanıyorsa açıklıyabilirmisin
  • Arkadaşın verdiği İngilizce olan linktekileri yaptım fakat audigy value olan kartımı tanımadı bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.