Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Kotalı Tarifeleri Açıklandı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
7
Favori
40.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
356 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

az önce Eğlenceli Kampanya (24 Mbps’ye kadar 50 GB AKN'li Eko-Sınırsız) pakete 50.99 tlden 2 yıl taahhüt verdim.telefondaki müşteri temsilcisi illa 150 gb 70 tl olan paketi satmaya calıstı (bu paket için sınırsız olacak dedi ve ekstra tv kanalları varmış) ancak cok fazla tv izleyen birisi degilim dedim 50.99a onay verdim.Benzer 150 gb kotalı paket sınırsız olacak ise buda sınırsız olacaktır diye düşünüyorum.Hayırlısı bakalım ocak itibariyle belli olur.
    Akn olan tüm paketler sınırsız olacak. Kendileride öyle beyanat vermekte. Bende 51 TL olan paketi aldım dün gece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfighter -- 28 Aralık 2018; 18:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertb

24 e 50 bir Akn tarife var odur muhtemelen sizinki. 25 mbit değildir.

24 hocam evet pardon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolfighter C kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim,onca konuşmada sormayı unuttum açıkçası,kadın o kadar çok ısrar ettiki 70 tl olan pakete geçirmek için,sormam gerekeni sormayı unuttum :) 150 gb 70 tl olana sınırsız olacak dediyse,dediginiz gibi tüm akn olanlar sınırsız olacaktır diye düşünüyorum.24 yeter diye bunu aldım (bugüne kadar 25mbite kadar olanı kullanıyordum) bundada hemen hemen benzer bir hız olacaktır 1mbit için çok birşey değişmese gerek.
  • alfamega A kullanıcısına yanıt
    devleti devlete şikayet edecen ha
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    En mantıklı olan paketi secmissiniz. 24-25 MBİT arasındaki farkı artık yaşamak mümkün değil. Zira sınırsız olacak.

• taahüdüm nisanda doluyor. ben de 1 ocaktan önce taahüdümü uzatmayı düşünüyorum. bir yandan da madem ocaktan sonra güncellenecek (zamlanacak) o zaman herkes mevcut tarifesini güncelletip 2 yıl daha zamsız kullanacak. kablonet neden bize böyle bir lütufta bulunsunki diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RunoLegend

Size kotalı satmışlar, hemen arayın konuşun. Sonra geç olur.
    AKN ne Kota ne olduğunu bilmeme rağmen kafam karıştı. Aşağıda ki tabloda son 3 aylık kullanımını var. 150 GB kota da olsa AKN de olsa yetmez mi ?

Bu değerlerin 3 katına kadar kullanıma denk gelmiyor mu

Avantajlı Kablonet 2019 Kotalı Tarifeleri Açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knn1982 -- 28 Aralık 2018; 20:23:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RunoLegend

Size kotalı satmışlar, hemen arayın konuşun. Sonra geç olur.
    AKN ne Kota ne olduğunu bilmeme rağmen kafam karıştı. Aşağıda ki tabloda son 3 aylık kullanımını var. 150 GB kota da olsa AKN de olsa yetmez mi ?

Olmaz da olurda kullanımını 3 kat artsa da yetmez mi

Avantajlı Kablonet 2019 Kotalı Tarifeleri Açıklandı

• quote:

Orijinalden alıntı: mrttylmzz

taahüdüm nisanda doluyor. ben de 1 ocaktan önce taahüdümü uzatmayı düşünüyorum. bir yandan da madem ocaktan sonra güncellenecek (zamlanacak) o zaman herkes mevcut tarifesini güncelletip 2 yıl daha zamsız kullanacak. kablonet neden bize böyle bir lütufta bulunsunki diyorum
    Bundan haberi olmayan tonla müşteri var.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    1 ay taahhüt bozma süresi var yazmış birisi. peki şimdi taahhüt versek ocakta gücellenen paketler daha avantajlı ise taahhüdü iptal edip onlara geçebilecek miyiz?
  • mrttylmzz M kullanıcısına yanıt
    O konu hakkında bilgim yok maalesef. Ama ortalıkta AKN'li paket kalmayacağını ve sadece tam sınırsız - kotalı paketler kalacağını varsayarsak yeni ve avantajlı paketler için daha en az 1 sene var diye düşünüyorum. Yani 1 ay sonra yeni ve avantajlı paketler zor gibi.

• Benim evde kablo net varken , fiyat kırmadıkları için , başkasının üstünden tekrar bağlattım. Kimsede hayırdır demedi, 1 hafta 2 Kablonet üyeliği vardı

• coolfighter C kullanıcısına yanıt
    25mbit olan paketler ' -e kadar ' değildi. MT onların kalktığını söyledi

• knn1982 K kullanıcısına yanıt
    var olan paketi aynen uzatabiliyor muyuz ?
  • benim taahhütsüz 50 mb 250 gb akn kullanıyordum,

bugün aradım önce fiyat belli değil dediler.

sonraki aradığımda 100 Güldüren Kampanya 50 mbit Altın Sinema Paket üst paket vs dedi 93 tl/ay 24 ay taahhüt. 1 ocakta akn kalkacak sizinki tamamen 50 mb sınırsız olacak dedi .Bende kabul ettim.

Konuda okuduklarıma göre bana kotalı mı sattılar şimdi ?
  • evohan kullanıcısına yanıt
    sizin fiyat baya makul olmuş...önceden ne kadardı?
    Ben 2008-2012 arası (2012-2013 mecburiyetten ttnet) ve 2013 ten beri türksat abonesiyim. mayısta taahhütü yeniledik. 24 mbit, 150 gb akn, teledünya vizyon paketi 61 iken 67 tl ye taahhüt yenilemiştik. 3-4 tanede sinema kanalı açık hangi paket olduğunu bilmiyorum
  • Arkadaşlar benim taahhüt Mayıs ayında bitiyor şu an 58 TL ye 24 MB - 75 akn kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini arayınca hangi paketi almam mantıklı olur. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• 50 mbit neti çaktım.

• Arkadaşlar bu 50 mb -E KADAR, 100 mb -E KADAR gibi ifadeler ne demek?
    Yarın 3 Mb verseler hak kaybı oluşur mu?

Benim mevcut tarifemde direk 50 Mb diyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Arkadaşlar bu 50 mb -E KADAR, 100 mb -E KADAR gibi ifadeler ne demek?
    Yarın 3 Mb verseler hak kaybı oluşur mu?

Benim mevcut tarifemde direk 50 Mb diyor çünkü.
    Altyapının yetmediği yerlerde o kadar bağlantı hızını veremeyecekleri için -E' kadar ibarelerini koyuyorlar. Kablonet ile genel arıza olmadığı sürece bağlantı hızı problemi çok nadir yaşanır.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.