Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Kotalı Tarifeleri Açıklandı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
7
Favori
40.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
356 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadar hocam 50 hız 100gb akn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 tl + modem kiralama, tv ye kart kiralama ve statik ip ile 105 tl oluyor toplam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesaj atmışlar, taahhüdü olan müşteriler değişiklikten etkilenmeyecekmiş ama kota durumu hakkında bilgi de yok. Bizlere kota devam mı edecek bir açıklama da verilmemiş. Online işlemlerde hala kota görünüyor. Ben zaten uydu yayını kullanıyorum bunu da interneti için devam ettiriyordum. Taahhüt bitince hepsini kapattıracağım, bu fiyatlarla kablo tv abonesi nasıl olunsun?
  • Bence fiyat değişmeden aknsiz kotasız kullaanacağız. Eğer akn kalkmazsa kendileriyle çelişirler ve tepkimizi gösterirriz elbette. Uydunet müşterisi olarak olayı takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Kullandığım paketi aynı fiyattan uzatabilirmiyim ?
    +

• Ne yani kanunsuz iş mi yapacaklar?
  • Benim taahhüt Mayıs ayında bitiyor ellemeyip o vakit tekrar taahhüt işine gitmek sıkıntı olacak mı peki?

• Beni tt.net den arayip 2019 fiyatlar zamlanaca. Taahhüt üyenilemek istermisiniz falan dediler. Var mi oyle bisey.

3-4. ay gibi bitiyo taahhüt. Sonraki faturalar zamli mi gelecek bana? Var mi bir bilgisi olan...

• Kota ayri olay akn ayri olay, akn kalkiyor, kota devam bunu söylediler zaten...

• nightsniffer kullanıcısına yanıt
    aknli tarifeler sınırsız olucak tarifeniz kotalı ise onlarda bir degişiklik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: santhora

100mb 500gb kotalı internet full paket tv ile 110 tl iken siz nasıl oldu da 50mb 250gb kotalıya 115 ödediniz anlamadım?
    hocam o sözleşmeli fiyattır. Standart abone için fiyatlar böyle. 25TL televizyon paketi 89TL internet.
  • bLooP B kullanıcısına yanıt
    Yok akn'li lerde hiçbir zaman 50 mbit sabit dendiğini duymadım, 7, 8 senedir kullaniyorum, akn'li tarifeler hep e kadar oldu, ama şöyle birşey var, hiçbir zaman 45-50 mbps altında internet almadım.

• Bizim milletin huyudur birbirini aşağıya çekmek neymiş efendim 24 mbps 150 ile 24 mbps 50 aynı olurmuymuş

Paşa paşa aynı hizmeti alacaklar

Çok problem ediyorsanız farklı paraya aynı hizmeti almayı

kampanyalar açıklanmış durumda 50 mbite 100 GB kotalıya geçin sizinde hızınız yükselsin yada binbir çeşit firma var birine geçin

Kotayı fazla aldıysan zamanında
    zaten fazla tüketiyorsundur az alan adam zaten az kullanıyordur bir zahmet farklı fiyat bir sene veya daha az öde sonra herkes eşitlenecek

Durumun özeti Budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLKeR88 -- 29 Aralık 2018; 11:41:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLKeR88

Bizim milletin huyudur birbirini aşağıya çekmek neymiş efendim 24 mbps 150 ile 24 mbps 50 aynı olurmuymuş

kampanyalar açıklanmış durumda 50 mbite 100 GB kotalıya geçin sizinde hızınız yükselsin yada binbir çeşit firma var birine geçin

zaten fazla tüketiyorsundur az alan adam zaten az kullanıyordur bir zahmet farklı fiyat bir sene veya daha az öde sonra herkes eşitlenecek

Durumun özeti Budur
    Olayi özetlemişsin dogru diyorsun...

• ben yeni taahhütumu uzattim dediklerine gore kac mgbt kullanıyorsan 1 ocaktan sonra aknsiz bu hiza devam eedecek dendi size onerim 1 ocam olmadan bi ust hızlı pakete gecin

• quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Yok akn'li lerde hiçbir zaman 50 mbit sabit dendiğini duymadım, 7, 8 senedir kullaniyorum, akn'li tarifeler hep e kadar oldu, ama şöyle birşey var, hiçbir zaman 45-50 mbps altında internet almadım.
    Şimdi nasıl olur peki. 100mgbite kadar benim. Bu AKN kalkınca bunlar bize 100mgbit hızı verirmi yoksa hep düşük seviyedemi tutarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLKeR88

Bizim milletin huyudur birbirini aşağıya çekmek neymiş efendim 24 mbps 150 ile 24 mbps 50 aynı olurmuymuş

Durumun özeti Budur
    şuan ben 24 mbps 250 gb kotalıya 71 tl ödüyorum. Taahhütümün bitmesine 1,5 sene civarı var.

50 mbps 100 gb kotalıya geçebilir miyim? Ekosınırsız değil mi bu? Kaç para bu ?

• Bu mesajdan anladığım akn mevcut taahhütlü üyelerden kalkmıcakmış. 😡😡
    Avantajlı Kablonet 2019 Kotalı Tarifeleri Açıklandı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.