Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Kotalı Tarifeleri Açıklandı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
7
Favori
40.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
356 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben telefon la yaptım
  • ben yeni paketlere ulastim

linkteki 595 sayisini arttirarak yada azaltarak diger paketleri goruntuleyebilirsiniz.

örnek fiyatlar

50 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız + vizion sinema 70,99
    100 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız + altın sinema 80,99
    25 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız + vizion sinema 60,99

fakat akıllı sınırsız ne anlama geliyor bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 29 Aralık 2018; 23:42:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

ben yeni paketlere ulastim

https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,595,

linkteki 595 sayisini arttirarak yada azaltarak diger paketleri goruntuleyebilirsiniz.

örnek fiyatlar

50 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız + vizion sinema 70,99
    100 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız + altın sinema 80,99
    25 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız + vizion sinema 60,99

fakat akıllı sınırsız ne anlama geliyor bilmiyorum
    çok teşekkürler verdiğiniz bağlantı için.bu akıllı sınırsız paketi 100mbps icin ne kadar düşüme gidiyor bir yerde yazmamış biliyormusunuz

edit:
    bilmediğiniz yazdığı sonradan gördüm
    25 mbps için 10 mbps ye indirilmiş internette eskiden kullanılmış akıllı tarife
    10mbps icin 5 mbps ye iniyormuş.
    şimdi ne olur bilinmez

geçen seneye ait bir resim
    Avantajlı Kablonet 2019 Kotalı Tarifeleri Açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakimalar -- 29 Aralık 2018; 23:57:32 >

• Telefonda müşteri hizmetleri öyle yani AKN li sözleşmesi olanlar sözleşmeleri boyunca 2019 dan itibaren hız düşümü yaşamadan kayıtlı oldukları tarifenin hızını alacaklar 7/24.Görüşmeler kayıt altındaydı ona da bir bahane bulup sonradan biz öyle demedik şöyle dedik derler mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Essentiel

Telefonda müşteri hizmetleri öyle yani AKN li sözleşmesi olanlar sözleşmeleri boyunca 2019 dan itibaren hız düşümü yaşamadan kayıtlı oldukları tarifenin hızını alacaklar 7/24.Görüşmeler kayıt altındaydı ona da bir bahane bulup sonradan biz öyle demedik şöyle dedik derler mi bilmiyorum.
    ben ses kaydı aldım vallahi hatta dedim bakın alıyorum sonra hıggg mıgg etmeyin 2019 ocakta kalıyormu kardeşim kalıyor dedi dedim gönder gelsin
  • waitu kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı vardı iki aydır taahhütsüz. Bu ay fatura 70 civarı çıkacakmış. Zam geleceğini de düşünerek 50/100 Akn ki tarifeye geçtim.

Taahütüm varken 25/25 sanırım 35 lira falandı. İki yıl kullandım 16 mbit Akn sonrası hız olarak. Taahhüt bitince arttı bayağı.

• son güne kadar beklemek istiyorum belki yeni tarifeler çıkar. 31 aralık pazartesi öğleden sonraya bırakmak riskli mi olur sizce?
  • Ben 24 mbit 150gb akn li 50 tl ye kullanıyordum, baktım 24 mbit akn siz paketler 250 tl civarı, sözleşme bitince sıkıntı olmasın diye aradım 24 mbit 75 gb akn li tarifeye 56 tl ye geçtim, 1 ocak tan itibaren akn nin kalkacağını söylediler, 2 sene böyle ama sonra ne olacak bilmiyorum, fiyatların düşmesi lazım 200 - 250 tl verilmez

• yeni tarifelere bakarsak

100 mbit 500 gb kotalı 121 tl ye çıkıyor, 20 tl artmış. Ama 50 mbit sınırsız 231 tl ye çıkmış...81 tl den 230 tl ye
    100 güldüren 50 mbit AKN liye üye olmak en mantıklısı. Sınırsız olmazsa en kötü 100 mbit 500 gb kotalıya geçilebilir istenirse, ama 50 mbit sınırsızı almaya güç yetmez :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni tarifeleri gördükten sonra OHA demek istiyorum. Taatütüm 30.08.2020de bitiyor. Ozamana kadar eyvallah deyip köşeme çekilirim ama AKN kalkması fiyatları tavan yapmıştır. Yani şöyle yüksek hıza ve limitsize çok fazla fiyat isteniyor. BTK buna nasıl izin veriyor çok ilginç. Biz AKN kalksın dedik ama fiyatları bu kadar attırın demedik. Örneğin şuan

100 mgbite , 2 sene sınırsız internete 131 TL ödüyeceğim. Ama 1. ocakta herhangi bir müşteri 100mgbit hız sınırsız internet almak isterse kablonete toplam 385,99 TL ödemek zorunda. Soyguna gel soyguna.
  • neytullah1 kullanıcısına yanıt
    Vodefonun fiberi nasıl oluyor acaba?

Fiver optikmi, cat6 mı yoksa adsl gibi bakırmı?

Bizim burada adsl 100mb diyorlar ama 6mb ti görmüyor 240p film bile izletmiyor namusuz adsl. O yüzden kablonete mahkum oldum ama hiç vodefonun fiber alt yapısını duymamıştım.

• abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Vodafonun fiberi yokmuş.

Fiver için kablonetin ve superonline alt yapısını kullanıyormuş.

Fiyat olarak sadece internet için ilk 12 ay 79.9 sonra 89.9 dedi.

Ortalaması aynı fiyata dent geliyor.

Modem için alcatel modem aylık 6 tl kirası var dedi.

• alfamega A kullanıcısına yanıt
    2018 tarifelerin geçerlilik süresi 31.12.2018 yazıyor. yani yarın da buna dahil mi?
  • Konu neden öne çıkanlarda değil acaba.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.