Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Kotalı Tarifeleri Açıklandı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
7
Favori
40.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
356 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 mbit 150 gb akn'siz 50 tl ödüyordum, aynı mı devam edecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

ben 1 yıldır taahhütsüz kullanıyordum. 50mb 250gb akn ,benim tarife ne olacak ?
    Aynı sizin gibi ben de aynı tarifeyi Taahhütsüz kullanıyordum.Müşteri hizmetlerini aradım tam bilgi veremeyeceklerini söylediler.Fiyatlandırmamız her türlü değişir dediler. Ben de kablonet'i kapattırdım. Vodafone Fiber 100Mbit 200gb Akn (Superonline altyapısı) tarifesine geçtim.Vodafone Akn kalkacağına dair mesajları da herkese attı.79.90 12ay sonraki 12 ay 89.90 olacak şekilde sınırsız 100 mbit kullanımına geçmiş oldum.O şekilde kablonetten kurtuldum bilginiz olsun.Ama risk alıp bekleyebilirsiniz.
  • Ben dün BTK üzerinden şikayet oluşturdum. Bugün cevaplanmış cevabı ekliyorum aynı şekilde. Ama sitede henüz herhangi bir duyuru göremedim.

Sayın N....

87XXXX nolu şikayetinize istinaden yeni uygulamamız 27.12.2018 tarihinde web sitemizde yayımlanmıştır. Tüm abonelerimize konuya yönelik sms gönderimi yapılacaktır.

Bilgilerinize rica ederiz.

28/12/2018 15:17:29

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce vodafonu aradım,evnizde başka internet varsa siz başvuru yapamazsınız dedi.

ben her iki faturayı da öderim niye böyle birşey yapıyorsunuz dediğimde,centilmenlik sözleşmeleri varmış firmalar arasında.

tüketiciyi yolmak için neler yapıyorlar ?
  • radko kullanıcısına yanıt
    tv+internette 24ngbit 50gb akn 47 tl haberin olsun
  • Merhaba

Ben 8 yıldır Kablo Tv kullanıcısıyım. Şu ana kadar memnunum ve bir sorun yaşamadım.

En son verdiğim taahhüt Mayıs 2019 da bitiyordu.

Bugün aradım ve taahhütümü uzattım.

Hepsi Bir arada kampanyasından yararlandım.
    50 Mbit + 150 Gb AKN + Üst Paket + Altın Sinema Paketi + Yeni Uydu alıcı kiralama = 83,99 TL

Bu fiyatlara sizce iyi değilmi?

Çanak anten kullanmıyorum.Yeni bir TV box aldım. Bunda da iyi bir internete ihtiyacım olacak.
  • knn1982 K kullanıcısına yanıt
    Ucuz almışsın nasil olmussa o şekilde...

• tyll kullanıcısına yanıt
    Banada aynısını demişlerdi daha önce kullandım konuyu bilmiyorsun daha yetkili birine bağla beni dedim 2 dakka bekletti tamam bağlanabiliyormus dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C3C676FE9

305 tıklama , 7 oyla öne çıkarılmış. Anlaşılan diğer firmaların kullanıcıları dün bizim onlara verdiğimiz desteği bize geldiği zaman vermek istemiyorlar. Çok sağ olun. Sizi de görmüş olduk böylece.
    öne çıkardık arkadaşım her zaman destek, konu sadece seni ilgilendirmiyor özelde sizi etkilesede genelde hepimizi ilgilendiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Ucuz almışsın nasil olmussa o şekilde...
    Bende anlamadım. Ama defalarca sordum. Teyit aldım.
    Sonraki fiyatlardan etkilenecekmiyim diye.

Şu anda Online işlem merkezinde TV geçti gözüküyor.İnternet gece yarısından sonra geçecek.
  • tyll kullanıcısına yanıt
    yok öyle bişi kablonete geçmeden evimde ttnet vardı 2 ayı kalmıştı taahhüt çektim kopardm kablosunu geldi türksat kablo bağladılar interneti
  • Ben az önce müşteri hizmetleri ile konuştum akn kesinlikle kalkıyor kota kalkmıyor

50 GB akn li 25 mb internet baglattirdim şimdi. Aylık 44 falan dedi çok iyi fiyat bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Verdiğiniz fiyatlar kota lı tarifesine ait görünüyor. Akn yerine kotalı almış olmayasınız?

Size kotalı satmışlar, hemen arayın konuşun. Sonra geç olur.
  • Arkadaşlar bugün Ankara Kızılay abone merkezinden üyeliğimi yeniledim baya kalabalıktı benden önce iki kişi 100 mbit 500 GB alırken işlemi yapan görevli bize bildirim geldi akn ler kesin olarak sınırsız oluyor dedi iki kişi de 126 liralık 100 mbit 100 GB akn tarifesine geçti.

oradaki görevliler çok ilgili bütün sorularımı yanıtladılar bende aynı tarifeyi düşünürken kablosuz olarak 48 mbit hız aldığımı kablolu da 75-94 mbit arası değiştiğini servisin geldiğini modem veya kabloda sıkıntı olmadığını söyledim sorunun modemin çekim gücüyle olabileceğini veya modem de sorun olabileceğini söyledi. Açıkçası bana 25 mbit yetiyordu ama kullandığım bilgisayar eski olduğundan İnternet yavaş kalıyor yüksek hızlarda iyi çalışıyordu. Bende bilgisayar harici kablosuz kullanacağımdan yine 48 mbit alacağım için 50 mbit 100 GB akn tarifesine geçtim ayrıca 50 mbit ile 100 mbit arasında 40 lira fark var.

Sonuç olarak 50 mbit 100 GB akn tarifesi+ üst paket + altın sinema paketi+ kabloses 100 dakika+ conax modül aldım ayrıca babam bana kazık attı :) kendi odasına yan oda üyeliği üst paket + altın sinema paketi + conax modül alındı hepsi 130 liraya geldi 100 mbitle aradaki ücret farkına bunlar alındı şimdi bazen düşünüyorum iyice battık 100 mbit e geçip tam mı batsaydık diye

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    25 Mbit 50 GB kotalı var diye biliyorum. Siz de kontrol edin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertb

25 Mbit 50 GB kotalı var diye biliyorum. Siz de kontrol edin bence.

Kesinlikle akn li hatta müşteri hizmetleri kalkacak en uygun bu bunu tavsiye ederim dedi

50 MB var 100 GB kotali sanırım onunla karıştırdınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce Eğlenceli Kampanya (24 Mbps’ye kadar 50 GB AKN'li Eko-Sınırsız) pakete 50.99 tlden 2 yıl taahhüt verdim.telefondaki müşteri temsilcisi illa 150 gb 70 tl olan paketi satmaya calıstı (bu paket için sınırsız olacak dedi ve ekstra tv kanalları varmış) ancak cok fazla tv izleyen birisi degilim dedim 50.99a onay verdim.Benzer 150 gb kotalı paket sınırsız olacak ise buda sınırsız olacaktır diye düşünüyorum.Hayırlısı bakalım ocak itibariyle belli olur.
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    24 e 50 bir Akn tarife var odur muhtemelen sizinki. 25 mbit değildir.

• Ben yüz güldüren pakete mi ne geçtim 25 mbps 150 gb akn ve uydunet vardı içinde sonra forumlarda aknli taahhütü olacakları kotalı yapıcaklar diye okudum o yüzden 25 mbps 250 gb akn yerine 16 mbps sınırsız hız yaptım tv de içinde sıkıntı yaşamıyorum ama hızlar gerçekten düşük ve pahalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.