Şimdi Ara

AVEA çekmeyen yerleri ADRESLERİ buraya yazalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benm yatağın sağında pc masasında odanın ortasında çekmiyor salonda belli yerlere oturmak zorundayım mutfakta zaten kullanamıom artık çeken yerlere işaretler koymaya başlayacağım arkadaslar geldiğinde oralara yönelsinler..

demekki bizim evin bazı yerleri %93.3 ün içinde çekmeyen(daha fazla olan yer) %7.7 de.. Avea'lıysan tüh beeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekodz -- 21 Haziran 2007; 0:13:37 >
  • demek ki ben o 93,3 ün olmadeığı bolgelerde dolaşıyorum ....izmirden eskişehire trenle gider gelirim aynı zamanda turkcell hattımda var ama aveayı daha cok kullanıyorum .neyse avea 11 saatlik tren yolculuğunun 4-5 saati hiç çekmezken turkcell hep full cekiyor anlamadım gitti bu soz konusu olan hatta baya uzun yani nasıl çekmez ....demek ki o tern hattının coğu93,3lük kısımda değil ilginç doğrusu....
  • walla ben avea nın çektiği pek bi yer göremedim sadece şehir içinde çekiyor
  • buca hipodrom, ssk ve trafik otoparkı civarında çekmiyor, çeksede parazit yüzünden konuşulamıyor.
  • Avea Çekmeyen Yer:

ANKARA/KEÇİÖREN - ÇALDIRAN MAH. 494.CADDE Çağlayan Apt.
    Bu bölgede hep EDGE ve Bina içinde hiç çekmiyor.

Turkcell 4/4 H+

Vodafone 4/4 H

Avea 3/4 E

Sonra Turkcell neden pahalı.
  • o dglde simdi dalga geciyoruz 4g gelince diger fena cekicek cunku suanki mghz bandindan kurtulmus olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepealtı Mahallesi, Sapanca Sokak Öğretmen Kubilay Ortaokulu No:1 Yenimahalle/ANKARA adresinde benim bildiğim 2006 yılından bu ataraf hiç çekmiyor. Yer Ankara'nın en merkezi yerlerinden biri. Burası Başkent. Yıl 2015 ve Avea burada hâlâ çekmiyor. Sorunu değişik kanallardan defalarca Avea'ya ilettik, imza topladık, faks çektik, fayda yok. Konuyu TİB'e taşıdık, yine fayda yok. İt iti ısırmıyor nihayetinde. Bir ara ölçüm cihazlarıyla incelemeye geldiler. Hakikaten çekmiyor deyip gittiler, değişen yine bir şey yok. Bu konuda harcadığım enerjiyi dünya barışı için harcasaydım heralde şu anda dünyada savaş olmazdı, silah olmazdı, cinayet olmazdı.....
  • Çektiği yerleri yazsak daha kolay olmaz mıydı?
  • ordu perşembe ilçesi mersin mahallesinde ineternet edge olarak çekiyor.3g malesef yok
  • çok dağ başı taşra hariç 3G her yerde çekiyor, o tip yerlere gitmediğim içinde sorunum yok.
  • istanbul ataşehir kayışdağı mahallesinde çekmeyen yerler= baysal,nurettin,bülent,şenol,ceylan,ercan,hakan,nihat sokaklar 1-40 no,lar arası evler 0 sinyal, sokaklar 1 sinyal.. tüm avea çalışanlarına sevgilerini iletirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.